Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în familia lui Dan Capatos!

ro

09 Feb, 2024 13:10 1161 Marime text


Doliu în familia jurnalistului Dan Capatos! Tatăl său s-a stins din viață, anunțul fiind făcut pe pagina de Instagram a prezentatorului de la Xtra Night Show.

Dan Capatos a făcut o postare tristă prin intermediul conturilor sale personale de pe platformele de socializare, unde și-a anunțat fanii că tatăl lui s-a stins din viață.

Dan Capatos este un jurnalist român, prezentator al emisiunii Xtra Night Show, difuzat la Antena Stars.
 

S-a angajat în presă la vârsta de 19 ani, la Evenimentul Zilei, acolo unde a ajuns să fie numit redactor-şef adjunct. Este absolvent al Facultăţii de Jurnalism şi după job-ul de la Evenimentul Zilei s-a angajat ca junior editor la Revista Playboy. După o perioadă de muncă asiudă, a fost promovat şi acolo în funcţia de editor executiv. A intrat în televiziune ca prezentator al emisiunii VDTV, de la Antena 3, după care s-a mutat la Antena 1, ca şef de secţie de Monden. A devenit apoi prezentator al emisiunii Dimineaţa devreme, alături de Cristina Cioran şi Cristina Dochianu.
 

A fost mutat pe segmentul de noapte şi a primit propria emisiune, „Un show păcătos”, pe care o prezenta alături de comediantul Cătălin Bordea şi Siviu Andrei. A avut asistente celebre în această emisiune, precum Daniela Crudu, Bianca Drăguşanu, Mădălina Pamfile, Ana Maria Mocanu şi altele.
 

În 1993, acesta a fost ofertat de Pro TV, dar i-a refuzat politicos. În acea perioadă, a fost acuzat că ar fi atentat la siguranţa naţională, după ce a înregistrat şi publicat convorbirile licenţioase ale şefei de cabinet a lui Ion Iliescu.

Citește și
Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuința sa!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii