Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în Armata Română! S-a stins din viață generalul Constantin Zeca

ro

19 Jul, 2022 09:58 3012 Marime text
Deces. foto: pexelsAsociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere Constanța anunță cu mare durere și tristețe, decesul fulgerător în data de 18.07. 2022 a Gl. lt. (r) Constantin ZECA, cel care mai bine de un deceniu a fost președintele Filialei Județene Constanța ”Horia Macellariu” a ANCMRR ”Alexandru Ioan Cuza”.

„Pentru militarii dobrogeni, Gl. ZECA s-a identificat cu istoria Diviziei 9 Mecanizate ”Mărășești”, îndeplinind cu dăruire și profesionalism funcții de comandă de mare răspundere precum cea de comandant al R. 34 Mc. ”Constanța”, comandant al D. 9 Mc. și C. 9 A. ”Mărășești” precum și ce a de comandant al Cdm. 9 Op. ”Dobrogea”“ - se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere Constanța. 


Corpul neînsuflețit va fi depus în ziua de 19.07.2022 la Casa Mortuară CLARES de la intrarea în incinta Cimitirului Central Constanța.

„Membrii Filialei ANCMRR Constanța, profund îndurerați, transmit pe această cale sincere condoleanțe familiei îndoliate! DUMNEZEU SĂ-L IERTE ȘI SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!“ - au precizat reprezentanții  Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii