Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:20 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 19 iunie 2015

ro

19 Jun, 2015 09:27 2051 Marime text
Personalul Colegiului Naţional Mihai Eminescu din Constanţa este alături de doamna Stroe Ştefana, fost secretar al unităţii noastre şcolare, în greaua pierdere suferită prin decesul soţului său. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndurerate!
Suntem alături de colega noastră Diana Cojocaru Belteu şi familia îndoliată, în aceste momente de copleşitoare durere, la plecarea spre o lume mai liniştită a tatălui, Cezar. Sincere condoleanţe! Irina, Corina, Adriana, Irina.
 
Transmitem sincere condoleanţe familiei greu încercate, prin trecerea la cele veşnice a celui ce a fost Cezar Belteu. Trăim această pierdere cu o adâncă durere, dar şi cu recunoştinţă pentru toate clipele frumoase pe care ni le-a dăruit. Să te odihneşti în pace, Cezare! Prietenii de la IPA Galaţi.
 
Conducerea Camerei de Comerţ Constanţa şi salariaţii acesteia sunt alături de colega Diana Belteu în aceste grele momente, pricinuite de decesul prematur al tatălui Cezar Belteu. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Ti-a placut articolul?

Comentarii