Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A pierdut lupta cu virusul la doar 49 de ani Mesaje de condoleanțe pentru bibliotecarul constănțean Claudia Cincă

ro

25 Mar, 2021 14:57 12417 Marime text

Biblioteca județeană „I.N. Roman” din Constanța este în doliu. Un mesaj emoționant a fost transmis pe pagina de socializare a instituției, ca urmare a decesului Claudiei Cincă, bibliotecar la Departamentul de catalogare. Avea doar 49 de ani.
Colega noastră, Claudia Cincă a pierdut lupta cu virusul, după o grea suferință. Un suflet tânăr a plecat prea repede dintre noi. Condoleanțe familiei îndoliate!
Vei rămâne în amintirea noastră! Odihnă veșnică, Claudia!
Toți cei care au cunoscut-o transmit mesaje de condoleanțe, drept ultim bun rămas de la o colegă de excepție.

Dumnezeu să o odihnească! O fată bună, o colegă de toată isprava, discreta și dedicată meseriei.Condoleanțe familiei! (Gelu Culicea)

O veste fulgeratoare, trista si dureros de nedreapta am aflat azi dimineata, colega noastra, CLAUDIA CINCA de la Catalogare din Biblioteca Judeteana Constanta s-a stins spre durerea familiei si a noastra , a colegilor. Condoleante familei greu incercate ! Amintire frumoasa pentru toti cei care am cunoscut-o ! Dumnezeu s-o odihneasca ! Georgeta Petre - Bibliotecar pensionar

O colega deosebita, blanda, vesela, discreta. E o veste foarte trista care ne-a socat pe toti. Drum lin Claudia la stele, Dumnezeu sa te aiba in paza lui! (Monica Dan)

Dragă Claudia, drum lin..... un suflet cu blândețe și bunătate nemărginită, o prietenă și o colegă specială!!  (Roxana Stoica)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Valentina Candea 26 Mar, 2021 09:28 Acum cateva nopti te-am visat si ma intrebam ce mai faci, Claudia? Stiam ca aveai probleme de sanatate din cauza rinichilor si ma intrebam cum vei traversa aceasta perioada dura. Ma gandeam cu drag la tine si-mi aminteam momentele de taina cand imi impartaseai problemele tale. Ce vremuri frumoase am trait cand sufletele se apropiau si-si impartaseau ofurile! Era cea mai buna terapie. Viata ne-a condus pe cai diferite dar nu te-am uitat. Nu te voi uita nici acum cand drumul tau s-a curmat brusc si ai plecat in neant. Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau frumos! Condoleante familiei! Valentina Candea
  • Mihaela 25 Mar, 2021 21:45 Un om cu suflet bun,nu imi vine sa cred,dumnezeu sa o odihnească în împărăția lui ! Imi pare nespus de rau! Condoleante familie!