Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep l-a udat cu apă pe directorul turneului de la New Haven

ro

18 Aug, 2014 22:24 2115 Marime text
Jucatoarele de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, Petra Kvitova, locul 4 WTA, și Caroline Wozniacki, locul 11 WTA, i-au turnat apa rece pe cap directorului turneului de categorie Premier Connecticut Open de la New Haven, Anne Worcester, în cadrul campaniei umanitare ALS Ice Bucket, scrie HotNews.

"ALS Ice Buckek Challenge" este o campanie de donatii susținută de-a lungul timpului de numeroase personalitati din intreaga lume. Participantii sunt provocati sa isi toarne pe cap apa rece si sa faca o donatie pentru cerecetarea in domeniul afectiunilor cerebrale. Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apa rece s-au numarat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake si Cristiano Ronaldo, mai notează HotNews.

Simona Halep este principala favorita la New Haven, unde s-a impus anul trecut, invingand-o in finala pe sportiva ceha Petra Kvitova, scor 6-2, 6-2.

Ca atare, la actuala editie, Halep este calificata direct in turul secund, urmând să joace împotriva învingătoarei meciului dintre Magdalena Rybarikova (Slovacia), locul 68 WTA, si Silvia Soler-Espinosa (Spania), locul 71 WTA, jucatoare venita din calificari.

sursă foto: hotnews
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii