Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:42 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe Horoscop pentru saptamana 30 august - 05 septembrie 2021

ro

30 Aug, 2021 10:49 529 Marime text

Berbec
Debordezi de energie și ești tentat să te implici în tot felul de treburi personale sau ale altora. Alege numai ceea ce te privește pe tine și intră în sfera ta reală de interes. Multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Acasă în familie te aștepată treburi restante și dialoguri importante cu membrii familiei. Fii deschis la propunerile celor dragi, însă exprimă-ți, cu discernământ, și punctele tale de vedere. Relațiile sentimentale sunt anoste și probabil că vei fi nevoit să discuți cu persoana iubită sau copiii despre aspectele mai puțin plăcute ale relației voastre. Fii prudent, răbdător și ține cont și de spusele celorlalți.

Taur
Se conturează cheltuieli importante la începutul săptămânii, fie pentru cineva drag, un prieten de încredere, fie pentru un proiect profesional aflat în derulare de ceva vreme. Chibzuiște bine înainte de a cheltui o sumă cât de mică. Există și interese meschine, ascunse ale unora ce plănuiesc să profite de pe urma veniturilor tale. Multe dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Mentalul este distorsionat, astfel că este bine să vorbești puțin și să asculți mai mult. Sunt șanse să călătorești pe distanțe scurte, dar fii prudent, pentru că sunt posibile neplăceri. Relațiile familiale și treburile gospodărești te solicită din plin.

Gemeni
Ești în vervă toată săptămâna, astfel că ai șanse mari să schimbi multe și mărunte în viața ta. Se pare totuși că segmentul sentimental este cel care te atrage cel mai mult. Analizează pe îndelete situația ta amoroasă plus relațiile cu copiii și trasează un plan de îmbunătățire. Relațiile familiale sunt tensionate, deci fii prudent și evită discuțiile contradictorii sau accentuarea conflictelor. Cheltuieli majore pe cele necesare traiului cotidian. Apar informații noi privitoare la veniturile tale și la schimbarea condițiilor de muncă. Evită planurile de investiții financiare! Perioada actuală este destul de austeră și mai durează.  

Rac
Stările tale de spirit fluctuează mult în perioada analizată. De aici și organismul este obosit. Controlează-te, temperează-ți impulsurile de moment și ocupă-te serios de îmbunătățirea stării tale generale. Plimbările în aer liber, concentrarea pe gândirea pozitivă, relaționarea cu oamenii de bună calitate te ajută mult. Sunt momente bune pentru a-ți remodela sistemul valorilor morale și spirituale și mai ales de a te apropia de cele sfinte. Foarte importante sunt dialogurile și întâlnirile cu prietenii. Urmează-le sfaturile sau măcar notează-le într-un jurnal personal. Cheltuilei, primirea drepturilor salariale, dar și favoruri dinspre locul de muncă.

Leu
Sunt zile bune pentru retragere din forfota cotidiană și pentru a sta de vorbă cu tine însuți. Dialogurile și întâlnirile cu prietenii te obosesc și de aici va rezulta nevoia de a te odihni și de a te îndepărta de tot ce îți displace. Odihnește-te, îngrijește-te corespunzător și cultivă gândirea pozitivă. Sunt momente pasagere, iar ceea ce ți se întâmplă cunoști deja. Doar că acum trebuie să fii ceva mai atent la nevoile organismului tău. Discuții de taină cu cineva de încredere din segmentul soico-profesional. Pe căi mai puțin obișnuite poți afla informații revelatoare privitoare la relațiile și situațiile în care ești implicat. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine.

Fecioara
Ești foarte solicitat în plan socio-profesional, mai ales de către șefi și de către reprezentanți ai unor instituții oficiale. Cumva ești forțat de împrejurări să iei decizii majore, să formulezi opinii legate de mersul lucrurilor la locul de muncă sau să te implici în activități comune cu alții. Se recomandă prudență, deoarece gândirea și comunicarea sunt distorsionate, astfel că una se gândește, una se spune și cu totul altceva se înțelege. Relații dificile cu prietenii, dar sunt importante dialogurile cu aceștia, chiar dacă pe alocuri te necăjesc mult. Rezervă momente de odihnă, întrucât oboseala este accentuată.

Articolul integral poate fi citit pe: www.astrocafe.ro 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii