Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul Ingerilor pentru luna Noiembrie 2017

ro

03 Nov, 2017 08:37 1569 Marime text
Atmosfera generala

In noiembrie suntem testati pentru tot ce inseamna planul financiar. Ne este teama sa ne asumam anumite riscuri profesionale care implica investiii, ne este frica sa semnam anumite contracte, insa atunci cand ne abandonam, cand credem ca suntem pe drumul bun atunci avem incredere ca primim tot ceea ce avem nevoie. Testele pe partea financiara sunt necesare pentru a intelege ca banii sunt energie si este important sa ii pretuim, ca nu banii sunt „rai” ci modul in care ii folosesc unii oameni. Este important iar sa intelegem ca a fi spiritual nu inseamna a fi sarac. Ca toti aici avem o moneda de schimb si avem nevoie de resurse financiare. Asadar, sa ne asumam riscuri, sa semnam acele „contracte” reale sau de suflet care sa ne ajute sa traim in abundenta. Insa este la fel de important sa nu fortam lucrurile, sa fim atenti la semne, sa nu ne aruncam la prima oferta pe care o primim, sa vedem lucrurile dintr-o perspectiva mai larga. Ingerii ne asigura ca ei vor sa traim in abundenta si fericire si ca meritam asta.

Capcana cea mai mare in aceasta luna este lupta cu frica. Fricile vor incerca sa ne doboare, sa ne impiedice, sa ne distraga atentia de la ceea ce este important pentru noi. Insa in loc sa ne luptam cu aceste frici este bine sa ne ridicam deasupra lor, vazand situatia in care suntem dintr-o alta perspectiva. Ni se da doar o viata si nu putem lasa fricile sa ne paralizeze. Unele oportunitati nu se vor mai intoarce asa ca ar fi bine sa ne aliniem cu darurile primite, fara sa ne atasam de rezultat, si sa ne asteptam la miracole. Nu lua in deradere portile care ti se deschid acum. Nici o poarta nu ti se deschide daca nu suntem deja pregatiti. Asadar tot ce avem de facut este sa pasim cu incredere. Daca cumva in vara ati avut o idee pe care nu ati pus-o inca in practica, acum este momentul. Acesta este semnul pe care il cautati. Nu aveti cum sa gresiti atunci cand aveti incredere in voi si urmati-va calauzirea divina. Orice experienta pe care o traim este o avere castigata, o caramida pentru succes.

 

In prima parte a lunii

Pana pe 9 noiembrie ne bombardam cu intrebari. Ne intrebam ce ar trebui sa facem, de ce nu ne iese ceva, de ce o anumita persoana a reactionat intr-un anumit fel, ce gresim, ce ar trebui sa facem diferit dar mai ales: „ce caut eu in viata mea”. Simtim cumva cum se desprind niste aspecte din noi cu care ne-am identificat. Poate ne-am identificat cu meseria pe care o avem, cu casa in care locuiam, cu anumite persoane. Ne intrebam: „ce ma fac eu fara….?!” Avem tendinta de a cauta tapi ispasitori, poate nu ne asumam responsabilitatea situatiei in care suntem. Dar mai ales ne autosabotam, desi stim ca nu se mai poate cum a fost, refuzam sa facem anumite schimbari necesare. Vom avea tendinta sa fim mereu „in minte”, sa analizam, sa intoarcem situatiile pe toate partile, sa controlam lucrurile, ceea ce clar este o pierdere de timp si energie. Insa putem cere ajutorul divin, putem ruga sa se intervina astfel incat sa fie cum este cel mai bine pentru noi. De asemenea, ca sa ne scuturam cat mai usor de energia negativa, ingerii ne trimit sa facem sport, sa ne miscam corpul pentru ca atunci mintea oboseste si asa putem sa ne abandonam mai usor. Avem nevoie sa fim blanzi cu noi, vom fi destul de sensibili si ne va sari mustarul din orice. Sa nu acuzam, desi vom avea tendinta, pentru ca vor fi acuzatii nefondate. Este bine sa ne inconjuram cu oameni sinceri si care ne accepta pentru ceea ce suntem. Ne vom simti vulnerabili si mai ales in pragul unor experiente pe care nu le-am trait pana acum. Noul isi va face loc in viata noastra.

In a doua parte a lunii

Din 10 pana pe 22 noiembrie ni se cere sa ne punem in ordine prioritatile. Vom simti multa anxietate pentru ca va fi nevoie sa terminam ce am inceput, sa punem lucrurile in ordine, iar partea financiara ne poate da batai de cap. Asadar sa ne ocupam de ce nu am finalizat, poate unele lucruri marunte, pentru ca ele incep sa ruleze ca niste programe in capul nostru si ne seaca de energie. Cu cat ne eliberam de tot ceea ce ne „sta pe creier” sau ne e groaza, cu atat creem spatiu pentru ceea ce este important pentru noi acum. De asemenea, sa invatam sa delegam, sa cautam solutii si sa nu ne asumam mai mult decat putem duce. Abia atunci creativitatea va curge prin noi si vom avea spor in tot ceea ce facem. Este ca si cand ne-am gandi un „sistem” sau un „program” care poate apoi rula cu minima asistenta din partea noastra. Va fi o perioada in care suntem clar invitati sa ne eficientizam viata. Sa nu uitam nicio clipa ca atunci cand lasam ingerii sa lucreze prin noi putem muta chiar si muntii, putem trece peste orice obstacol pentru ca avem alaturi PUTEREA DIVINA.

In ultima parte a lunii

Din 23 noiembrie pana la finalul lunii parca suntem prinsi in plasa iluziilor. Credem ori ca totul ni se cuvine, totul este roz, totul s-a rezolvat, fara neaparat sa avem semne clare ca este asa, sau credem ca totul se naruie, nimic nu merge, totul a fost in zadar, etc. Nici una dintre variante nu este reala, realitatea este ca se lucreaza in culise. Unele seminte au nevoie de timp sa dea roade. Stim ca ne este frica de schimbare si vom cauta motive sa ne oprim. Poate daca viata ar fi ca un tren si ne-am putea da jos la urmatoarea statie, ar fi interesant, dar viata este curgere… si daca te asezi pe o barca pe rau in jos, nu mai poti spune: „opriti barca, eu nu ma mai joc.” Schimbarile, oportunitatile care vin pot sa ne inmoaie picioarele si sa avem senzatii de lesin, insa important este sa mergem inainte fara frica. Poate cu pasi mici, dar important este sa mergem inainte, in ritmul nostru. Atentie ca in aceasta perioada cand ni se spune ceva important ne putem face ca nu auzim, sau va fi dificil sa cerem ajutorul, sau nu vom stii sa ne exprimam cu empatie, uneori ranind. Sa fim mai diplomati, atenti, intelegatori dar in aceeasi masura realisti. Fiecare va face exact ceea ce poate in aceasta perioada.

Asadar o luna cu accent major pe material, in special pe situatia financiara pe care putem da usor vina. Nu pot face cutare lucru pentru ca nu am bani, nu plec dintr-o relatie pentru ca nu ma pot intretine singur(a), etc. Gasim scuze pentru a nu ne ocupa de ceea ce este prioritar in viata noastra. Insa prioritatile vor iesi la iveala, isi vor cere drepturile si ne vor scutura. Ne scurg de prea multa energie si ne mananca prea mult timp inutil. De asemenea imblanzirea fricii va fi o mare provocare in aceasta luna. Vom dizolva iluziile si va fi nevoie sa ne lasam mai mult sa curgem in directia potrivita pentru noi.

O luna in zigzag, cu multe emotii dar si multe impliniri.

Doamne ajuta!

Asa sa fie si asa este!

Delia Muresan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii