Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Marte în Gemeni, 4 martie- 23 aprilie 2021. Tineri, neliniștiți și cu dor de ducă

ro

05 Mar, 2021 11:31 1436 Marime text
Marte pleacă în sfârșit din Taur, unde cu greu s-a adaptat la lentoarea, rigiditatea și dorința de a păstra doar căile de acțiune cunoscute și sigure (dar până și Marte are nevoie uneori să-și tragă sufletul, deh). Acum e satisfăcut, mult mai în largul lui, în Gemeni, semn pe care îl va tot “lua la picior” sau la... o vorbă, din 4 martie și până în 23 aprilie.

În Gemeni, Marte încarcă cuvintele cu forță, stimulează intelectul, gândirea, dorința de nou și diversitate. N-are stare, se tot vânzolește  și probabil că nici pe noi nu ne va lăsa să stăm locului. Începe să se simtă dorul intens de ducă, gândurile zburdă nestigherite pe pajiștea minții pentru că, da, râdem, glumim și părăsim incinta, iar dacă se ivește ocazia vreunei polemici, a unei lupte prin cuvinte ascuțite și argumente în avalanșă, de ce nu?

E multă efervescență mentală, avem viteză de reacție și de decizie. Multe idei noi, extraordinare ne pot surprinde în modurile cele mai plăcute, multe soluții neașteptate ne ajută acum să deblocăm situații din viața noastră cu care ne-am bătut capul cine știe cât timp sau să începem proiecte inedite și chiar să ne angajăm pe un drum nou în rezonanță cu misiunea și destinul nostru.

În acest sens, lui Marte în Gemeni ii dau apă la moară (pardon, vânt în elicele capului) planetele din Vărsător, care îl așteaptă rând pe rând, prin aspecte armonioase, să pună de un brainstorming ca la case mari și vremuri epice. Așa că, nici cu gândul nu gândim cât de spontani, inventivi și inteligenți putem fi, atunci când lăsăm energia asta să curgă și să se manifeste prin noi.

Autor: Nicoleta Svârlefus
Articolul integral poate fi citit pe www.astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii