Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță (14 Octombrie 2023) Eliberare karmică și lecții de destin

ro

11 Oct, 2023 11:54 1136 Marime text
În data de 14 Octombrie avem Lună Nouă și Eclipsă de Soare în Balanță. Este prima eclipsă din acest sezon al eclipselor. Cu Luna Nouă în Balanță ne așteptăm la noi începuturi, la noi semințe pe care le plantăm. Vom vedea și vom înțelege lucrurile dintr-o perspectivă complet nouă. Această Lună Noua este dublată și de fenomenul de Eclipsă de Soare care are loc în apropierea Nodului Sud, adică a karmei. Ce înseamnă acest lucru? Că această Eclipsă parțială de Soare va avea o însemnătate karmică. 

Eclipsa de Soare din 14 Octombrie este despre ce am făcut în trecut și despre consecințele acțiunilor noastre trecute. 

Suntem cu atenția pe rezultatele la care am ajuns, mai ales din perspectivă relațională. Ne uităm la tiparele relaționale vechi și repetitive, la comportamentele avute în relații și la spațiul din care au funcționat relațiile noastre. Vom sta față în față cu alegerile pe care le-am făcut, conștiente sau inconștiente, care au dus la tipare relaționale disfuncționale. Probabil că n-o să fie neapărat ceva nou, dar o să fie ceva amplificat ca stare, ca trăire, ca realizare, conștientizare și înțelegere. 

În preajma Eclipsei de Soare și a Lunii Noi în Balanță avem oportunitatea de a schimba ceva în relațiile noastre prin simplul fapt că ne asumăm responsabilitatea propriilor alegeri. Faptul că devenim conștienți de ceea ce nu funcționează ne ajută să facem schimbările de care avem nevoie. 

Vorbim despre o Lună Nouă și o Eclipsă de Soare ce aduc eliberarea de anumite tipare, convingeri și credințe. Ori de câte ori ne aflăm în preajma Nodului Sud cu eclipsele, vorbim despre eliberare și de data aceasta este o eliberare karmică. 

Posibil să fie niște zile intense în preajma datei de 14 Octombrie, să resimțim o foarte mare încărcătură emoțională, să ne simțim copleșiți fără să știm neapărat de ce. Vom fi ghidați de Destin și de Univers să ne așezăm pe cale. Pot avea loc evenimente neașteptate, fix acolo unde credeam că lucrurile sunt în liniște, sunt bine așa cum sunt. Se poate întâmpla ceva brusc și neașteptat care ne obligă să luăm o decizie și să facem o schimbare ce ne poate așeza pe o noua cale din punct de vedere relațional. 

Când vorbim despre Nodul Sud nu ne punem noi ambiția să demonstrăm că avem liber arbitru și că deținem frâiele. Când e vorba de Nodul Sud și de karmă primim ceea vine către noi și ne încredințăm Universului. Dacă avem în harta natală, planete personale în Balanță, Soarele, Ascendentul, Nodul Nord sau Nodul Sud în Balanță, ne putem aștepta la un impact destul de puternic în preajma Eclipsei de Soare și a Lunii Noi în Balanță. 

Dacă am stat multă vreme într-un compromis și am tot evitat să luăm unele decizii, acum este momentul pentru a face o schimbare. Vom fi ghidați de Univers să aflăm ceva care să ne ajute, se întâmplă un eveniment care ne schimbă direcția sau, dacă nu decidem noi, va decide altcineva în locul nostru și lucrurile se așează pe calea potrivită. 

Înainte și după data de 14 Octombrie, reflectorul e pus pe toate parteneriatele, colaborările sau afacerile pe care le avem cu alții. Și acolo se poate reconfigura traseul. Ceva se încheie și se clarifică într-un mod diplomat, pentru că suntem pe teritoriul Balanței și recomandarea este să nu inițiem conflicte și să ne folosim de diplomație.

Nicoleta Svârlefus

Articol și foto preluate de pe astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii