Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:35 18 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Luna nouă în Berbec! Toate pânzele sus!

ro

13 Apr, 2021 14:13 462 Marime text
Luna nouă în Berbec din acest an se așează într-un context energetic înflăcărat și unic, cu 5 elemente astrologice în Berbec la momentul întâlnirii Lunii cu Soarele la gradul 22:24.
 
Berbecul este primul semn, aceasta este prima Luna nouă din anul nou astrologic (început la Echinocțiul de primăvară), dar și prima Luna nouă din noua energie/era în care am trecut odată cu marea conjuncție Jupiter-Saturn în Vărsător, pe 21 decembrie 2021.
 
Dacă punem la socoteală și faptul că Luna nouă se plasează în casa I a hărții generale ridicate pentru momentul de Luna nouă, casa Berbecului, avem deja mai multe indicii care ne conduc la înțelegerea că este un moment important, un START esențial, aproape vital, un context care vine cu elan evolutiv și cu un impuls puternic de trezire la viață și la acțiune.
 
Berbecul înseamnă acțiune. Inițiativă, curaj, instinct, pasiune și entuziasmul pe care un început îl poate aduce. Prezența în Berbec alături de Lună și Soare, a planetelor Venus și Mercur și a planetoidului Kiron, adaugă un plus de înflăcărare, pasiune și viață, ca și cum e timpul să ne trezim, să ne mișcăm înainte, să facem un pas inpre ceva ce ne dorim, să ne exprimăm autentic, să ne reinstaurăm încrederea în propriile forțe și acțiuni, să ne lecuim de lâncezeală și neputință.
 
Dacă până acum, în energia Peștilor, am avut senzația de blocaj și letargie, o stare firească de altfel, având în vedere că am încheiat un ciclu de un an care a început la Luna nouă în Berbec în 2020, din acest moment auzim semnalul de start. Și ar fi bine să luăm bine startul, să fim pe faza, atenți și pregățiți pentru o nouă etapă, un nou ciclu, un nou an.
 
Marte, stăpânul Berbecului, se află în Gemeni, în aspect armonios cu Luna nouă. Din nou, e vorba despre viteză de mișcare, despre accesarea rapidă a unor informații utile, despre interacțiuni numeroase, multe cuvinte rostite… să sperăm, cu rost.

Autor: Nicoleta Svârlefus
Articolul integral poate fi citit pe
Astrocafe.ro

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii