Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop. Zodia pentru care este posibilă apariția unei forme de câștig

ro

13 May, 2023 09:18 1165 Marime text
HoroscopBerbec 

Se recomandă odihnă, relaxare, discreție la finalul acestei săptămâni. Detașează-te de cotidian și meditează pe îndelete la evenimentele în care ești implicat. Ai șanse să descoperi amănunte interesante și de mare folos pentru a înțelege mai bine ce se petrece în jurul tău. Evită să povestești altora despre observațiile sau concluziile tale! Comunicarea este îngreunată, astfel că există riscul să fii înțeles greșit. Sănătatea este vulnerabilă.

Taur 

Anturajul prietenilor se schimbă, astfel că în zilele acestui weekend este bine să privești atent la persoanele considerate prieteni sau susținători din segmentul profesional. Pare dificil să te desprinzi de unii, dar cântăresc mult în balanță vorbele sau gesturile lor care te-au necăjit în ultima vreme. Detașează-te de toată lumea și gândește-te la tine și la obiectivele tale pe termen lung. Ai nevoie de personaje noi în preajma ta.

Gemeni 

Se conturează noutăți în plan socio-profesional, începând cu acest final de săptămână. Eforturile tale depuse la locul de muncă încep să dea roade, astfel că un șef te va remarca și te poate invita la discuții profesionale importante. Reuniunile cu persoane oficiale, cu funcție reprezintă o temă de luat în calcul. Dar și în plan familial, cei dragi vor dori să îți sprijine proiectele personale și profesionale. Totul este să-ți gândești pe îndelete strategiile.

Rac 

Ești meditativ în acest weekend, introvertit, orientat mai mult spre scopurile tale personale. Cum procesul de transformare personală este în plină desfășurare, energia acestor zile potențează gândirea profundă și obținerea unor concluzii importante, cu efecte pe termen lung. A hotărî acum să renunți la unele relații, situații sau planuri personale și profesionale nu este de bun augur, pentru că totul se va reconfigura peste câteva zile. Relaxează-te!

Leu 

Revin în atenție banii și bunurile folosite și administrate împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Este posibilă apariția unei forme de câștig de la și prin alții. Totuși, nu te hazarda în cheltuieli și investiții care te implică pe termen lung, decât după ce analizezi atent situația. Există detalii care scapă acum din vedere, astfel că surprizele pot fi de proporții. Sunt momente bune pentru a-ți reconsidera planurile.

Fecioara 

Sfârșitul acestei săptămâni este favorabil pentru relațiile parteneriale. Se deschide o etapă nouă în acest sens, de aceea privește atent fie la partenerul de viață, fie la relațiile de colaborare. Sunt șanse de a primi oferte noi și astfel să renunți la cele vechi, care nu te mai avantajează. Desprinde-te de situații și relații stagnante fără resentimente și mai ales fără teamă. Ai încredere că vor veni în preajma ta personaje noi.

Balanta 

Noutățile de la locul de muncă te pot lua prin surprindere în aceste zile. Pe de altă parte, este vorba despre schimbarea condițiilor de muncă, a relațiilor colegiale, dar și activitatea profesională în sine poate suferi reorganizări. Fii prudent și analizează pe îndelete ce se petrece! Datorită tumultului socio-profesional, organismul tău va da semne de oboseală. Unele afecțiuni vechi se pot accentua. Odihnește-te și ai încredere că totul va fi bine.

Scorpion 

Este un weekend în care ai putea dialoga mult și bine cu persoana iubită sau copiii. Relațiile cu cei dragi intră într-o nouă etapă și ar fi bine să aplanezi orice diferend. Ferește-te de contradicții, de a face reproșuri sau de a avea așteptări de la ceilalți. Pe de altă parte, sunt momente bune de a plănui activități recreative alături de ceilalți, dar și pentru hobby-uri. Se pot lega prietenii noi.

Sagetator

Se evidențiază relațiile cu membrii familiei la finalul acestei săptămâni. Discuțiile cu cei dragi, planurile domestice, activitățile desfășurate împreună cu ceilalți au succes și efecte pe termen lung. Evită conflictele, amintirile neplăcute și controlează-ți emoțiile! Este posibil ca o rudă sa-ți reproșeze diverse atitudini sau concepții privitoare la familie și implicațiile ei. Ascultă ce ți se spune și gândește-te pe îndelete să-ți remodelezi concepțiile.

Capricorn 

Se conturează întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat la sfârșitul acestei săptămâni. Cu toate că sunt posibile discuții aprinse pentru că una se gândește, alta se spune și alta se înțelege, printre evenimentele din aceste zile vei afla informații deosebite privitoare la mersul lucrurilor în domeniul profesional. Evită să-ți povestești nemulțumirile sau să ceri sfaturi! Unii te pot înțelege greșit și astfel să se destrame relații și situații bune.

Varsator

Sfârșitul acestei săptămâni îți oferă un bun prilej pentru a-ți regândi planurile financiare. Pe de o parte, este posibil să apară o variantă nouă de câștig din munca desfășurată la un loc de muncă. Însă, ceva nu este gândit sau înțeles corect, astfel că aparențele sunt înșelătoare. Fii prudent și circumspect vizavi de orice informație sau promisiune de câștig facil! Totodată, apar și cheltuieli fie pentru nevoile cotidiene, fie pentru mofturile tale.

Pesti 

Pentru tine, zilele acestui weekend sunt și interesante, și importante. Rezervă momente pentru a evalua situațiile și relațiile în care ești implicat. Cu toate că subiectivismul este accentuat, scriind într-un jurnal personal ce simți acum, ce îți dorești, ce nemulțumiri ai, la momentul potrivit îți vor fi de mare folos și le vei privi lucid și pragmatic. Relaxează-te cu tratamente de îngrijire corporală și cu discuții amuzante cu cineva de încredere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii