Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop. Ziua aduce situații dinamice în plan profesional, mai ales în relațiile cu șefii și autoritățile pentru una dintre zodii

ro

11 Jul, 2023 09:55 907 Marime text
Berbec

Este nevoie sa te ocupi de bani. Se anunță provocări in acest sens, asa ca alcătuiește planuri de economii. Schimbările de la locul de muncă pot atrage după ele modificări salariale sau modificări ale condițiilor de muncă. Fii prudent și reține cele aflate și petrecute astăzi. Undeva, cândva îți vei aminti și vei folosi din plin informațiile din perioada pe care o traversăm. Însă, nu te afunda prea mult în pragmatismul cotidian.

Taur

O zi în care poți lămuri și rezolva anumite aspecte legate de parteneriate si colaborari. Este o mare diferența între ce iti doresti tu de la partenerul de viata sau de afaceri si ce iti ofera acestia. Atentie ca ceilalti sunt destul de combativi si te pot necăji din te miri ce. Spune tot ce te deranjează cu prudență și discernământ. Daca consideri ca trebuie sa finalizezi anumite relatii treci la actiune. Este timpul sa iei decizii importante in toate tipurile de relatii.

Gemeni

Starile tale sufletesti fluctueaza mult astăzi. Componenta psihică este răscolită. Iti trec prin minte lucruri mai putin plăcute, dar de care ești responsabil. Ocupă-te numai de activitățile zilnice usoare. Se pare ca modul tau de a comunica sau relationa cu cei din jur, in ultimul timp a fost defectuos. Este o zi propice de a analiza în taină ce nu iti place, mai ales in ce priveste locul de muncă. Spre seara, o plimbare în aer liber te-ar liniști mult.

Rac

Prietenii își dau târcoale. Întâlnirile și dialogurile cu acestia sunt frecvente si destul de dinamice. Nu prea ai tu chef de ei, însă fii pe fază pentru ca poti obtine informatii utile legate de un proiect la care lucrezi deja sau pe care vrei să-l inițiezi. Indreapta-ti atentia si eforturile către hobby-urile personale. Bucurat-te de tot ce este in jurul tau si nu te lasa influențat de părerile celorlalti. Dupa-amiază, organizează o mică agapă pentru cei dragi.  

Leu

Ziua aduce situații dinamice în plan profesional, mai ales în relațiile cu șefii și autoritățile. Se recomandă prudență și discernământ, pentru că imaginea ta publică sau poziția în cadrul unui grup de lucru pot avea de suferit pe termen lung. Există aspecte pe care le-ai neglijat in ultimul timp, cum ar fi comunicarea sau pregătirea profesională. Chiar daca gândurile îți sunt departe, nu neglija relatiile cu mediul social în care trăiești.

Fecioara

Stările tale de spirit sunt fluctuante, însă activitatile culturale te pot linisti mult. Programează-ți călătorii la neamuri sau la prieteni, vizionarea unor piese de teatru sau anumite cursuri de perfecționare. Spiritualitatea capătă noi valențe pentru tine, ceea ce este minunat. Dozeaza-ti eforturile la serviciu, fii discret si asculta cu atentie ce îți spune sufletul. Dupa-amiaza s-ar putea ca cineva din anturajul apropiat să aibă nevoie de ajutorul tau.

Balanta

Bani, investiții, afaceri, moșteniri, taxe și relații cu instituțiile financiare, într-un cuvânt: financiarul este ocupația ta principală de astăzi. Adevărul este ca ai spor în acest sens, mai ales că se întrezăresc schimbări deosebite. Orienteaza-te numai spre lucruri cinstite! Tentația speculațiilor este mare, însă neplăcerile pot apărea rapid. In a doua parte a zilei reusesti să lași latura materială a vietii deoparte și îți vei îndrepta atenția către cea spirituală.

Scorpion

Foarte controversate sunt relațiile parteneriale si colaborările. Poti constata ca unele nu iti mai sunt favorabile si vei fi tentat să le finalizezi rapid. O discuție cu partenerul de viata te poate pune pe gânduri. Evită să reacționezi prea dur la tot ce se petrece in jurul tău. Analizează cu prudență și discernământ doleanțele celorlalți si nu te grăbi in luarea deciziilor. Spre seara relaxează-te la o plimbare în aer liber.

Sagetator

Interesanta zi la serviciu! Este inceputul unei etape si recomandabil este să fii ferm in relatiile colegiale si in activitatile pe care le desfășori. Comunicarea este viciată, bine fiind să vorbești puțin și la obiect. Gandeste-te a ce vrei sa faci mai departe si așteaptă momentul oportun. S-ar putea să decizi abordarea unui alt domeniu profesional. Dupa-amiaza, o plimbare in aer liber, o muzica de relaxare si somnul sunt cele mai potrivite.

Capricorn

Accentul zilei se află pe relațiile sentimentale. Se pare ca o relatie de prietenie se transformă în una amoroasa. Sau cel puțin așa vrei tu. Frumos este ca te decizi sa abordezi altfel acest capitol al vietii. Pe de alta parte, creativitatea este la cote înalte și poți demara proiecte noi alaturi de oameni excepționali, foarte importanți pentru destinul tau. Sau te poți orienta spre îngrijirea și educarea copiilor.

Varsator

Astăzi ești decis sa te ocupi mai mult de activitatile gospodaresti. Este o zi buna pentru a rezolva tot ce tine de spatiul locativ sau de relatiile familiale. Adevarul este că nu ai prea multe de facut in acest segment de viata si activitate. S-ar putea sa fii nevoit sa ajuti un membru al familiei care are ceva probleme. Emotiile te insotesc pe tot parcursul zilei si de aceea fii atent deoarece te pot destabiliza destul de mult.

Pesti

Comunicarea reprezintă tema zilei, dar o temă dificilă. Dacă ai ceva nemulțumiri este un moment propice să spui lucrurilor pe nume, mai ales în relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Se pare ca te-ai decis să-ți schimbi atitudinea fata de acestia si bine faci. Pe de alta parte, poti primi informații interesante legate de calatorii sau forme de școlarizare. Spre seara, acorda-ti câteva momente de răgaz pentru o plimbare în aer liber.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii