Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop Se întrezăresc schimbări importante la locul de muncă. Cine sunt nativii vizați

ro

06 Apr, 2023 09:08 1280 Marime text

Horoscop
Berbec 


Neprevăzutul răscolește relațiile parteneriale si reconfigurează si cele mai sigure colaborari profesionale sau cupluri matrimoniale. Senzatia ca lucrurile iti scapa de sub control este accentuata si pe undeva cam asa stau lucrurile. Tu doar observă de pe margine ce se petrece in acest segment si ai încredere că providența aranjează situațiile in favoarea ta.

Taur 

Dozeaza-ti eforturile si limiteaza-ti calatoriile pentru ca organsimul este obosit si chiar are nevoie de ingrijiri de specialitate. Sunt posibile analize, consultatii medicale si interventii chirurgicale sau planificarea lor in decurs de patru saptamani de acum incolo. Evita, pe cat posibil sa te pierzi intr-un ocean de sfaturi medicale, tratamente sau abordări stricte.

Gemeni 

Relatiile cu persoana iubita si copiii reprezintă punctele de atracție pentru tine pe tot parcursul zilei. Dezbaterile pe teme comune, planificarea unor escapade in grup, dar si sfaturile sunt frecvente si necesare fiecaruia. Posibil sa constati ca intampini obstacole in ceea ce iti doresti tu, pentru ca cei dragi vin cu alte propuneri si idei. Fii deschis si gata oricând de schimbări.

Rac 

Gospodăria și familia te solicită mult. Ar fi bine sa-ti indrepti atentia si eforturile spre acestea si sa pui la punct cele necesare. Pe de altă parte, verifica starea imobilului in care locuiesti, deoarece se pot evidentia astazi stricăciuni diverse. In relatiile cu membrii familiei predomina emotiile si subiectivismul, astfel ca este dificil să se ia decizii raționale.

Leu 

Se întrezăresc discuții importante cu persoanele din anturajul apropiat, pe teme financiare. Chiar daca se vehiculează în preajma ta si subiecte mai putin interesante, printre rânduri vei obtine suficiente repere folositoare in a-ti imbunatati veniturile din munca proprie. Pe de alta parte, este posibil sa calatoresti pe distante scurte, fie pentru a vizita pe cineva drag, fie pentru a rezolva diverse.

Fecioara 

Apar cheltuieli și astăzi pe cele necesare traiului zilnic. In paralel iti cresc si veniturile din munca desfasurata la serviciu, insa din punctul tau de vedere este nesatisfacatoare aceasta crestere. Ar trebuie sa te rezumi la investii strict necesare, minime si sa lasi de o parte planurile financiare care presupun împrumuturi pe termen lung. Revizuieste-ti conceptiile vizavi de bani si bunuri.

Balanta 

Stările tale de spirit sunt amestecate si celorlalti le este greu sa relationeze cu tine sau sa te înțeleagă. Fie din cauza unor probleme de sanatate, fie din cauza treburilor de serviciu din aceasta perioada, eforturile tale se pot risipi fara rost daca nu iti disciplinezi gandurile si nu iti controlezi reacțiile. Stabileste-ti prioritatile si ocupa-te numai de ele.

Scorpion 

Odihneste-te, propune-ti activitati ușoare, plăcute si înconjoară-te de oameni dragi si de incredere. Organsimul tau este obosit si se pot accentua diverse probleme de sanatate, mai mult sau mai putin orientate clar spre o anumita zona a trupului. Nemultumirile tale pornesc de la segmentul prietenilor, unde se pare ca ti-ai concentrat toata atentia si eforturile in ultima vreme.

Sagetator 

Interesantă zi pentru segmentul prietenilor si al celor care te sustin in plan profesional. Notele amuzante predomină în activitatile intreprinse cu aceste persoane. Fii circumspect cand ti se propune ceva si analizeaza pe indelete. Unii au interese personale bine ascunse si mascate frumos intr-un ambalaj exterior capabil sa te inducă în eroare.

Capricorn

Se întrezăresc schimbări importante la locul de munca. Vei fi apreciat pentru eforturile depuse in ultima vreme, șefii iti vor spune vorbe încurajatoare, iar colegii iti vor multumi pentru ajutorul acordat. Este bine sa nu cedezi in fata aparențelor dulci din segmentul profesional si sa-ti vezi in continuare de treabă in mod cinstit și modest.

Varsator 

Îmbogățirea bagajului educațional este principala temă a zilei. Fie ca studiezi ceva, te informezi din surse diverse, stai de vorba cu oameni erudiți, fie hoinărești prin locuri deosebite, mintea ta acumulează mult si pune deoparte secvențe importante din ceea ce afla pe parcursul intregii zile. Este bine sa-ti oferi momente de pauza si sa-ți indrepti atentia si spre banalitățile vietii cotidiene.

Pesti 

Iți vei reaminti că ai datorii financiare sau materiale pe la diverse persoane apropiate. De la plata facturilor cotidiene, până la achitarea unor sume importante pentru moșteniri, partaje, litigii,  paleta de cheltuieli este vastă și greu de anticipat. Pot apărea pe neașteptate cheltuieli la care nu te-ai fi gândit vreodată. Pune în ordine documentele financiare, banii și bunurile personale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii