Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop. Se întrezăresc dialoguri și întâlniri cu persoanele aflate în străinătate

ro

08 Jul, 2023 08:49 1087 Marime text
Berbec 

Esti vedetă la finalul acestei săptămâni, iar admiratorii vor fi în prejma ta susținându-ți ideile și demersurile. Ai chef de viata, te implici în tot și toate, molipsindu-i si pe cei din jur cu elanul tău. In familie lucrurile sunt destul de tensionate, dar poți depăși totul fără probleme cu răbdare și discernământ. Bine ar fi sa te gandesti la si la modelarea propriei personalități, pentru că din când în când chiar este nevoie.

Taur 

Gândurile îți sunt acaparate numai de nevoile tale personale și evenimentele în care ești implicat. Sfârșitul acestei săptămâni este potrivit unei  introspecții atente. Incearcă sa te ocupi doar de activitatile ușoare și de rutină, întrucât organismul este destul de solicitat. Ascultă-ți vocea interioară pentru că are sa-ți spună multe lucruri interesante. Poți avea idei foarte bune în legătură cu noi direcții și planuri de viață.

Gemeni 

Ești înconjurat de lume bună la sfârșitul acestei săptămâni. Este rost să legi prietenii deosebite, pe termen lung cu oameni erudiți. Chiar este posibil să pui bazele unei asociații sau unei colaborări nonconformiste cu efecte benefice pe termen lung. Dar, prezintă-ți scopurile cât mai simplu si clar, pentru că riști să vorbești prea mult despre nemulțumirile tale personale. Unii au intenții ascunse referitoare la colaborările voastre. Petreceri și plimbări surpriză!

Rac 

Zilele acestui weekend sunt excelente pentru socializare și pentru activitățile profesionale. Sunt posibile situatii dinamice si interesante. Mentalul tau este activ, plin de idei interesante, astfel că poti vorbi, prezenta, argumenta totul cu mult farmec. Atentie totusi, ca esti prea combativ pentru ceilalti si poti strica relatii bune. Rezervă momente de introspecție și observă ce se petrece în preajma ta. Odihnește-te și evită excesele de orice fel!

Leu 

Se întrezăresc dialoguri și întâlniri cu persoanele aflate în străinătate la finalul acestei săptămâni. De asemenea, este posibil să călătorești sau măcar să alcătuiești planuri în acest sens. Chiar și studiile, dezvoltarea bagajului educațional vor intra în sfera ta de interes. Răsturnările de situație pot fi prezente, dar au rolul de a aranja lucrurile pe un făgaș mai bun. Subiectele legate de latura spirituala a vietii îți aduc liniște și informații utile.

Fecioara 

Banii si bunurile altora te interesează în mod special la sfârșitul acestei săptămâni. Achită datoriile ce au un termen prestabilit: facturile, impozitele, creditele sau interesează-te de situația moștenirilor, dacă este cazul. Se pare ca îți trec prin minte idei bune în legătură cu aspectele financiare și poți trasa un plan excelent de investitii sau de pornirea unei afaceri. Orientează-te numai către lucruri cinstite și evită speculațiile.

Balanta 

Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice și interesante în acest weekend. Sunt posibile răsturnări de situație în toate tipurile de parteneriate. Analizeaza cu atentie ce ti se propune si acceptă ofertele, numai dacă apreciezi că merită implicarea ta. E adevărat ca vei avea de muncit mult si se simte ca nu ai chef sau încredere. Recomandabil este sa lasi emotivitatea deoparte și să privești lucrurile cu luciditate.

Scorpion 

Finalul acestei săptămâni aduce activități de rutină, fie că te afli acasă, fie la serviciu. Ai spor, forță, idei bune, astfel ca aprecierile colegilor sau șefilor vor fi pe măsură. Conditiile de lucru se pot îmbunătăți, dar pe de alta parte, si responsabilitatile vor fi mai multe. Oricum, totul este in beneficiul tau si vei reusi sa te descurci cu brio. Sunt posibile ceva probleme de sanatate, astfel ca dozeaza-ti eforturile si odihnește-te.

Sagetator 

Zile acestui weekend sunt excelente la capitolul creativitate. Ai idei bune, chiar năstrușnice și le pui în aplicare foarte usor. Cheful de distractii si aventuri este la cote inalte, dar la fel si emotivitatea. Iubirea bate la ușă, iar copiii sunt prin preajmă. Bucură-te de ieșiri cu prietenii, de un hobby, dar și de dialogurile secrete cu cei dragi. Evită geloziile și criticile nefondate! Ceea ce îți spun ceilalți ar fi bine să reții sau chiar să notezi.   

Capricorn 

Activitățile casnice sunt subiectul principal al acestui weekend. Este nevoie să te ocupi de reamenajarea locuinței sau de ceva reparații. Ambianța domestică este bună, iar dacă apar neplăceri, cu puțin efort și bunăvoință, ai reuși să aplanezi orice diferend. Comunicarea cu membrii familiei poate întâmpina niscai probleme. Dorul de copilărie și aventurile ei este la cote mari și îl poți ostoi prin dialoguri cu membrii familiei.

Varsator 

Se pare că vei face călătorii pe distanțe scurte la sfârșitul acesti săptămâni. Scopul lor poate fi atât personal cât și profesional. Pe de altă parte, ești tentat să comunici cu vechii prietenii, să scrii mesaje sau să reiei unele secvențe de învățare, necesare în domeniul profesional. Răsturnările de situație dau un farmec aparte acestor zile, asa ca priveste totul cu detașare și discernământ. De reținut informatiile primite, deoarece sunt importante pe termen lung. 

Pesti 

Chestiunile financiare cotidiene deschid weekend-ul. Gândurile tale se îndreaptă doar către bani și la fel și acțiunile. Este posibil sa primești cadouri sau recompense destul de semnificative. Te poti orienta si către investitii sau afaceri in domeniul turismului sau in publicitate. Răsturnările de situație sunt frecvente, dar ai încredere ca lucrurile se vor aranja in beneficiul tău. Dialogul cu persoanele din anturajul apropiat este reconfortant.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii