Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop săptămânal. Află cine primește vești bune

ro

03 Apr, 2023 13:25 1270 Marime text

Berbec 

În primele zile ale săptămânii se conturează treburi de rutină și acasă, și la serviciu. Pentru că ai multe de făcut, oboseala și stresul își vor spune cuvântul. Totuși, poți primi ajutor, dacă îl ceri de la cei dragi și de încredere. Sănătatea este vulnerabilă, evidențiindu-se afecțiuni mai vechi sau mai noi. Selectează prioritățile, odihnește-te și îngrijește-te mai mult. În relațiile parteneriale se finalizează un capitol important. Este bine să analizezi atent situația relației tale de cuplu și colaborările în care ești implicat. Spre finalul săptămânii poţi primi cadouri deosebite, vești despre moşteniri sau bani de la autori necunoscuţi.

Taur 

Tinzi la începutul săptămânii se te ocpi mai mult de copii și de persoana iubită. Sunt bune în acest sens plus a desfășura activități comune cu cei dragi și a te distra. Creativitatea este accentuată şi bine ar fi să-i inviți şi pe ceilalţi în activități de tipul hobby sau artistice. La locul de muncă este multă forfotă Miercuri și Joi, fiind posibil să se termine o etapă importantă. Rutina cotidiană te poate obosi, de aceea fii prudent și selectează prioritățile. La sfârşitul săptămânii, se conturează activități comune cu partenerul de viață sau colaboratorii din sfera profesională.

Gemeni 

Relațiile cu membrii familiei și treburile gospodărești sunt temele principale de la începutul acestei săptămâni. Chiar dacă apar tensiuni între tine și cei dragi, cu puțin efort și bunăvoință se poate rezolva orice diferend. Miercuri și Joi intervin chestiuni sentimentale, atât vizavi de copii, cât și vizavi de o persoană iubită. Dialoguri importante și acțiuni comune cu cei dragi. Se finalizează clar o etapă sentimentală. Bine ar fi să-ţi orientezi energia şi eforturile către prieteni şi protectori. Aceştia există în jurul tău, vor să te ajute cu sfaturi şi soluţii de viaţă extraordinare, însă tu te faci că nu îi observi. În weekend, apar treburi de rutină.

Rac 

Ești căutat de multă lume la începutul săptămânii. Vei fi nevoit să vorbești mult, să oferi explicații, poate chiar să ajuți pe cineva apropiat aflat la ananghie. Și călătoriile pe distanțe scurte, și studiile vor fi teme importante. Selectează prioritățile, pentru că mulți vor dori să profite de bunele tale intenții. În plan familial și domestic apar rezolvări ale unor situații patrimoniale vechi,  reparațiile le poți face mai ușor, iar dialogurile cu membrii familiei ajung la un consens. Final de capitol familial și domestic. Răbdare și prudență! Sfârșitul săptămânii aduce distracții și aventuri alături de cei dragi.

Leu 

La începutul săptămânii poți încasa bani sau poți primi cadouri utile de la colegii de muncă. Susținerea profesională de care beneficiezi în aceste zile constă și în modificarea condițiilor salariale și a celor de muncă, astfel încât să fii și mai mulțumit la serviciu. Totuși, fii prudent și evită extravaganțele, cheltuielile nefondate și a te lăuda pe la toți cu victoriile tale. Miercuri și Joi apar o mulțime de cunoscuți sau de prieteni apropiați care vor dori fie să discutați mul și bine, fie să călătoriți împreună într-o excursie. Sunt șanse de a te desprinde din unele astfel de relații. La finalul săptămânii, fii alături de familie şi de problemele ei.  

Fecioara 

La începutul săptămânii te simți bine, ești pregătit pentru acțiuni noi și pentru de a te implica în tot şi toate, fie că îți este util, fie că nu. Bine ar fi să-ţi canalizezi eforturile doar către treburile tale, pentru că ceilalţi s-ar putea să fie deranjaţi de elanul tău. Sunt momente bune pentru vizite la saloanele de întreţinere corporală sau pentru înoirea garderobei. Pe 5 şi pe 6 Aprilie sunt momente bune pentru cumpărăturile zilnice, însă este posibil să primești bani, probabil salariul, ceva bonusuri și favoruri de la locul de muncă, plus aflarea unor informații îmbucurătoare legate de modificări salariale și ale condițiilor de muncă. Weekend-ul este favorabil dialogurilor și plimbărilor lungi, alături de persoanele din anturajul apropiat.

Balanta 

Este o perioadă importantă pentru tine, deoarece energia astrală dina ceste zile te va ajuta să faci schimbări majore în toate planurile tale. Sunt momente bune pentru a renunța la obiceiuri, relații și situații care te țin în loc și care deja și-au epuizat experiențele pentru tine. ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și de sprijinul celor dragi pentru a duce la bun sfârșit cea ce îți propui. Sunt posibile insomnii, senzaţii neliniştitoare, dar şi aflarea unor lucruri importante legate de oamenii şi evenimentele din viaţa ta. În zilele de 5 şi 6 Aprilie te vei simţi mai bine, iar pofta de viaţă îi va molipsi şi pe cei din jurul tău. La finalul săptămânii se întrezăresc chestiuni băneşti.

Scorpion 

Este nevoie să iei legătura cu prietenii în primele zile ale săptămânii. Întâlnirile şi dialogurile cu aceştia sunt minunate, deosebite, aducându-ţi noutăţi legate de propria ta dezvoltare personală. Ia aminte la ce ţi se spune, chiar dacă uneori nu îţi place ce auzi. Controversele vor fi la ordinea zilei, dar tocmai acestea vor constitui farmecul perioadei. Zilele de 5 şi 6 Aprilie îţi vor aduce dorinţă de introspecţie şi retragere din forfota cotidiană. Decizii finale vizavi de relații și situații profesionale și sociale. Sufletul tău are nevoie de linişte şi de o reevaluare a drumului vieţii. Sunt posibile insomnii, vise şi viziuni premonitorii, dar şi revelaţii de excepţie. În weekend te vei simţi mai bine.

Sagetator 

În prima parte a săptămânii ai multe de rezolvat în segmentul profesional. Relaţiile cu şefii şi autorităţile sunt provocatoare, însă asta te va impulsiona să lucrezi mai bine. Fii prudent, deoarece undeva în fundal există nemulţumiri legate de domeniul profesional. Gândirea şi comunicarea sunt fluctuante, astfel încât încearcă să vorbeşti cât mai puţin şi strict la obiect. Zilele de 5 şi 6 Aprilie accentuează relaţiile cu prietenii şi protectorii. Sunt posibile dialoguri aprinse, situaţii controversate pe care le vei putea depăşi cu atenţie şi discernământ. Final de captiol în relațiile cu prietenii și în cele profesionale. În weekend, detaşează-te de şi toate şi priveşte partea frumoasă a vieții.

Capricorn 

Ai gânduri mărețe la începutul săptămânii. Sunt momente potrivite pentru activități culturale, vizionarea unor filme deosebite sau pentru participarea la seminarii pe teme deosebite. Relaţiile cu străinătatea cunosc răsturnări de situaţie, dar sunt în favoarea ta, chiar dacă pe moment aceste lucruri te pot necăji. Pe 5 şi pe 6 Aprilie, se conturează situații comune cu șefii de la locul de muncă sau cu autoritățile. Se finalizează o etapă în aceste relații, fapt pentru care încearcă să fii la curent cu tot ce se petrece sau se întrezăreşte în domeniul profesional. Finalul săptămânii este potrivit dialogurilor și întâlnirilor cu prietenii. Sfaturile celorlalți sunt binevenite.

Varsator

Este important să te ocupi de segmentul financiar în primele zile ale săptămânii. Sunt momente bune pentru achitarea facturilor, taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Beneficiezi de multă energie astrală, dar atenţie la gândire şi comunicare. Discerne bine semnarea actelor importante, luarea deciziile majore și promisiunile. Este vremea schimbării filozofiei de viață și a sistemului valorilor morale și spirituale. Zilele de 5 şi de 6 Aprilie au ca temă relațiile cu străinătate. Unele relaţii cu persoane aflate dincolo de graniţele ţării se pot rupe definitiv. Apar și aspecte legate de călătorii îndepărtate, și de studii. Pentru sfârșitul săptămânii se întrezăreşte forfotă în domeniul socio-profesional.

Pesti[Zodia Pesti]Este bine să privești atent la relația de cuplu sau la relațiile de colaborare profesională. Sunt zile bune pentru discuţii şi reconfigurări de poziţie în cadrul activităţilor comune cu ceilalţi. Se pot ivi neînţelegeri sau dialoguri contradictorii, astfel că prudenţa şi discernământul sunt binevenite. Pe de altă parte, fii atent la partenerul de viaţă, care îţi poate reproşa faptul că îţi petreci timpul mai mult în domeniul profesional. Conflictele de la serviciu sunt frecvente. La sfârşitul săptămânii se întrezăresc aspecte legate de sudiile pe termen lung şi de relaţii cu străinătatea. Rezervă momente pentru studiu, cercetare, documentare cu privire la o temă profesională utilă pe termen lung.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii