Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop. Săgeţile amoroase vin din toate părţile!

ro

31 May, 2023 08:46 961 Marime text
Horoscop Berbec 

Astrele îţi recomandă să te ocupi, pe îndelete, de relaţiile parteneriale. Vrei nu vrei, partenerul de viaţă sau chiar şi cei de afaceri îţi solicită aportul. Sunt situaţii interesante, dinamice, dar care au farmecul lor. Implică-te cu drag, pentru că cei din jur au nevoie de tine. Rapid vei constata că a meritat tot efortul depus în acest sector de viaţă, deoarece erau lucruri ce trebuiau lămurite.

Taur 

Activităţile de la serviciu te urmăresc şi astăzi. Nici nu vrei să auzi de relaxare şi plimbări, însă, de bună voie şi nesilit de nimeni, deocamdată, lasă de o parte grijile zilnice. Organismul îţi dă semne de oboseală, astfel că are nevoie de odihnă, somn sau contact cu natura în doze mari. Aspectele financiare sunt destul de tensionate, dar protecţia divină este prezentă. Tot ce ţine de locul de muncă se va rezolva favorabil. 

Gemeni 

Săgeţile amoroase vin din toate părţile, petrecerile se pregătesc, iar pe măsură ce se derulează ziua, cheful tău de distracţii creşte. Sunt momente bune pentru aventuri de tot soiul. Nu te baza pe prieteni, aşa că pregăteşte tu tot festinul. Pentru alţii, în funcţie de logica lucrurilor, copiii sunt protagoniştii. Foloseşte-ţi capacitatea de a crea, deoarece va atinge cote înalte. Se pot ivi și situaţii tensionate, însă vei reuși să le depășești cu bine.

Rac 

Astăzi ar fi bine să te odihnești acasă și stau de vorbă pe îndelete cu membrii familiei sau cu neamurile. Ai spor în tot ce ţine de activităţile domestice: o curăţenie generală, o schimbare de decor sau poţi alcătui planuri legate de spaţiul locativ. Nostalgia copilăriei te cuprinde pe neaşteptate. Mai ales în serile acestor zile, organismul resimte oboseala acumulată. Lasă deoparte grijile legate de locul de muncă!

Leu 

Dorinţa de drumeţie îţi dă târcoale şi indicat ar fi să-i dai curs astăzi. Sunt momente propice excursiilor în natură. Pe de altă parte, îţi vine cheful şi de ceva studii. Prietenii şi rudele îţi sunt alături. Întâlnirile sau dialogurile cu aceştia se pot dovedi agreabile şi de folos. Sănătatea este destul de încercată, deci odihneşte-te şi încarcă-te cu energia naturii pe care tu o iubeşti atât de mult.

Fecioara 

Amintește-ți că sunt și momente în viață în care chiar trebuie să te odihnești. Însă, preocupările principale privesc aspectele legate de chestiunile financiare. E drept că sunt importante, dar încearcă să te detaşezi. Poţi primi cadouri, recompense sau se pot ivi rezolvări băneşti, mărunte, dar bine venite. Poate o reevaluare a priorităţilor ar fi de luat în calcul. O vizită în locurile preferate ţi-ar aduce multă linişte şi pace în suflet.

Balanta 

Este o zi bună pentru tine. Verva te însoţeşte în permanenţă şi aduci multă lumină şi bucurie celor din jur. Profită de aceste stări şi de izbânda obţinută, pentru că orice minune ţine trei zile. În relaţiile parteneriale ai succes, deci este un moment foarte bun pentru a-ţi pune la punct tot ce este legat de acest sector al vieţii. O mică excursie, la munte sau la pădure, ar fi potrivite stării tale de spirit.

Scorpion 

Astăzi ar fi indicat să te retragi din forfota vieţii şi să stai puţin de vorbă cu sufletul tău. Este un moment excelent pentru o autoanaliză şi există şansa să descoperi lucruri interesante. Zona relaţiilor de toate felurile este destul de tensionată, astfel că acum, tu şi cu tine faceţi cea mai bună echipă. De studiat tot ce te înconjoară şi de reconfigurat scara valorilor morale după care te ghidezi!

Sagetator 

Întâlnirile și conversaţiile cu prietenii sunt cele mai indicate pentru astăzi. Notele emoţionale vor fi la ordinea zilei. Se pare că sufletul tău are acum nevoie de ceva sfaturi sau îndemnuri, astfel că astrele îşi trimit raze minunate în acest sens. De notat tot ce vine din partea prietenilor! Relaţiile sentimentale sunt într-un con de umbră, deoarece acum ai alte priorităţi.

Capricorn 

Aspectele legate de carieră sau de imagine publică îţi preocupă gândurile de astăzi. Este un moment bun pentru a-ţi reconfigura tot ce presupune relaţia ta cu zona socială. De acord că nu ai chef de aşa ceva, însă odată ce ai pus la punct aceste lucruri, restul vine de la sine. Pe de altă parte, familia îţi tot aminteşte de aceste lucruri şi recomandat ar fi să o asculţi. Divinitatea îţi întinde o mână de ajutor.

Varsator 

Spiritualitatea, arta, călătoriile în locuri îndepărtate sau studiile pe termen lung sunt subiectele principale ale zilei. Îţi vin în minte o mulţime de idei, care mai de care mai năstrușnice. Tot alcătuieşti planuri, dar lasă-te în voia astrelor, pentru că ele vor alege cel mai bine priorităţile pentru tine. Dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte. Meditaţia în natură sau în locuri sfinte ţi-ar oferi stări minunate.

Pesti 

Chestiunile legate de taxe, impozite, relaţii cu instituţiile financiare sau de moşteniri îţi dau târcoale și astăzi. Se întrevăd ceva rezolvări mărunte, dar sunt bune şi acelea. Încercă să îţi pui în ordine priorităţile în acest sens şi apoi ocupă-te şi de sufletul tău. Domeniile neconvenţionale pot fi abordate cu succes. Sunt posibile stări de revelație deosebite ce te vor ajuta să-ţi redefineşti scara valorilor morale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii