Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop. Relațiile parteneriale aduc surprize deosebite astăzi pentru unii nativi. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

ro

25 Apr, 2023 07:59 972 Marime text
horoscopBerbec

Este momentul să lămurești chestiuni familiale cu membrii familiei, dar și cu tine însuți. Poate fi vorba despre moșteniri sau despre concepții, idei, planuri trasate undeva, cândva pentru segmentul domestic și care acum se dovedesc total perimate. Tu ești artizanul a tot ce se petrece sau ce se poate petrece în acest segment, astfel că nu ezita să rezolvi lucrurile așa cum crezi tu.

Taur

Se întrezăresc discuții aprinse cu persoanele din anturajul apropiat. Fii prudent, controlează-ți reacțiile și vorbele, pentru că sunt șanse mari de a se destrăma relații și situații bune. Cumva ești mânat de la spate, de o mână nevăzută, care te îndeamnă să spui sau să faci lucruri negândite, mirându-te la rândul tău cum de ești capabil de așa ceva. Evită luarea deciziilor!

Gemeni

Cheltuielile pe care intenționezi să le faci vor atrage oprobiul celor apropiați. Restricțiile financiare evidente din această perioadă, se pare că le ignori sau nu le înțelegi. Ascultă la sfaturile și îndemnurile celorlalți și cheltuiește strictul necesar. Pe de altă parte, cineva din anturajul apropiat va încerca să profite de pe urma agoniselilor tale materiale.

Rac

O zi tensionată sufletește, pentru că tendința de a te raporta la alții, de a privi numai în ograda lor este mare și irezistibilă. Se pare că nemulțumirile tale pornesc de la situația din segmentul profesional, în speță de la situația veniturilor obținute, sau de la faptul că unii și-au format o părere nepotrivită despre tine și despre faptele tale.

Leu

Ar fi bine să te odihnești și să te ocupi numai de activități ușoare. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului și pe cele ale sistemului renal, astfel că îți poate fi dificil să relaționezi cu alții sau să te implici în treburi diverse. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil, întrucât sunt șanse de a se produce erori de diagnostic și tratament.

Fecioara

Revin în atenție relațiile cu prietenii și proiectele comune cu aceștia. Este posibil ca datorită unor informații aflate pe căi mai puțin obișnuite, fie să renunți la cele existente în care ești implicat, fie să te orientezi spre altele noi. Vorbele și gesturile unora, în care până nu demult aveai încredere, te pot necăji profund. Tensiuni și nemulțumiri majore între semeni.

Balanta

Ești foarte solicitat în plan profesional, mai ales de către șefi sau de către reprezentanți ai unor instituții oficiale. Se recomandă prudență, întrucât imaginea ta publică, poziția din cadrul unui grup de lucru se pot deteriora pe neașteptate. Primești susținerea prietenilor și a unor persoane din mediul profesional, însă tot tu trebuie să decizi în final.

Scorpion

Ești tentat să iei decizii majore în ceea ce privește pregătirea ta profesională, modul în care te raportezi la evenimentele vieții și mai ales la poziția ta din mediul socio-profesional. Se deschide o etapă de viață și activitate, în care vei avea acces la informații deosebite, inedite, informații necesare atât în viața personală, cât și cea profesională.

Sagetator

Se conturează cheltuieli majore pentru alții. Pe de o parte, probabil că ai de achitat facturi sau taxe restante, însă pe de altă parte, cineva din străinătate sau o rudă va apela la sprijinul tău financiar. Foarte ușor pot apărea discuții aprinse cu persoana iubită, partenerul de viață sau colaboratorii datorită banilor și investițiilor. Pune-ți banii și bunurile la adăpost!

Capricorn

Relațiile parteneriale aduc surprize deosebite astăzi. Dialogurile cu partenerul de viață și cu partenerii profesionali sunt tensionate, astfel încât fii prudent și nu escalada conflictele gratuite. Pentru că în plan domestic se petrec schimbări importante este posibil să acorzi prea puțină atenție și prea puține eforturi îndatoririlor matrimoniale sau celor profesionale.

Varsator

Multă activitate se conturează astăzi fie că ești la serviciu, fie că ești acasă. Probabil că ai treburi restante care acum se cer rapid rezolvate, astfel că vei fi nevoit să muncești continuu. Pe de altă parte, dozează-ți eforturile, deoarece sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Printre rânduri este bine să-ți reorganizezi programul cotidian.

Pesti

Creativitatea este accentuată, astfel că bine ar fi să-ți notezi ideile de astăzi și chiar să-i antrenezi și pe cei dragi în planurile tale. Cu toate că persoana iubită te poate necăji prin pretențiile pe care le are față de tine, este bine să ții cont de spusele sale și, în limita disponibilităților tale sufletești, să îmbunătățești lucrurile. Posibile aspectele referitoare la sănătate.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii