Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru vineri, 24 decembrie 2021. Cum influenţează Luna în Fecioară fiecare zodie

ro

24 Dec, 2021 08:06 1313 Marime text
Berbec

Luna traverseaza astazi zodia Fecioarei si este implicata in aspecte tensionate pe care le resimti in zona muncii si a sanatatii. Pui foarte multa presiune pe colegii de serviciu sau pe subordonati, esti greu de multumit si nu te abati de la critica, daca rezultatele nu sunt conform dorintei tale. Fii flexibil si lasa-te ghidat de oamenii cu mai multa experienta.

Taur

In cazul tau, Luna in Fecioara energizeaza sectorul iubirii, al creativitatii si al copiilor. Esti circumspect in ceea ce priveste resursele financiare ale familiei. Sunt posibile discutii aprinse cu cei dragi legate de administrarea bugetului. Ai tendinta de a pune frica inainte, de a lua lucrurile prea in serios, ceea ce ar putea fi descurajant pentru cei dragi.

Gemeni

Tu primesti influenta Lunii din Fecioara in zona familiei, a trecutului personal si al caminului. Esti foarte analitic, studiezi cu atentie relatiile din cadrul familiei, in special pe cele cu parintii si ai putea remarca unele tipare comportamentale pe care le-ai invatat acasa, inca din copilarie. Constientizarea este un pas important spre rezolvarea problemelor.

Rac

Pe tine, Luna in Fecioara te stimuleaza in zona gandirii, a comunicarii. Aspectele astrale de azi, prin tensiunea interioara pe care o poti resimti, te determina sa iti constientizezi gandurile si modul in care ele te fac sa te simti. Purificarea mentala iti poate aduce beneficii printr-o mai buna stare de sanatate. Pune mai multa iubire si in relatia cu fratii.

Leu

Tranzitul Luni prin Fecioara te influenteaza in zona banilor proveniti din munca proprie, dar si a calitatilor sau talentelor. Desi esti foarte creativ din fire, potentialul tau este mult mai mare si merita sa il explorezi. Facand altfel lucrurile, ai putea avea alte rezultate. Ca urmare a muncii temeinice pe care o prestezi, veniturile isi pot schimba, in timp, sursa sau structura.

Fecioara

Zodia ta gazduieste astazi Luna si iti atrage atentia asupra ta, asupra cine esti si cum te manifesti pe tine insuti. Te remarci printr-o puternica tendinta de autoperfectionare au chiar de autocritica. Astazi poti echilibra tensiunile ce se pot ivi in relatia cu sefii sau chiar la domiciu, in relatia cu familia, intorcandu-ti privirea spre tine si imbunatatindu-ti atitudinea. 

Balanta

Pe tine Luna in Fecioara de astazi te predispune la introspectie, izolare si cautari interioare. Mentalul tau este foarte activ, esti foarte insetat de cunoastere si aloci foarte mult timp studiului. Capacitatea ta de sinteza nu este prea grozava azi, caci ai tendinta de te pierde in detalii. Desprinde-te de carti si cauta in constiinta ta raspunsul sau adevarul pe care il cauti.

Scorpion

Luna in Fecioara de astazi iti trimite energie in zona anturajul si prietenilor. Te manifesti ca un prieten de nadejde, dar ai tendinta de a lua asupra ta probleme celor din anturaj. Din dorinta de a te face util sau de a ajuta, poti presta benevol diverse servicii prietenilor. Generozitatea ta este demna de admirat, dar asteapta sa ti se solicite sprijinul pentru a nu invada.

Sagetator

In ceea ce te priveste, Luna in Fecioara te provoaca in zona carierei si a prestigiului social. Esti foarte exigent, atat cu tine insuti, cat si cu ceilalti oameni cu care relationezi. Nici sefii sau autoritatile nu scapa usor ochiului tau critic. Fii diplomat, impaciuitor si expune-ti intr-un mod elegant punctul de vedere. Demersurile legale nu sunt favorizate astazi.

Capricorn

Tu primesti influentele Lunii in Fecioara in zona studiilor superioare, a idealurilor si a principiilor morale. Resimti o tensiune interioara foarte puternica si te-ai putea confrunta cu un complex de inferioritate. Poti simti nevoia sa studiezi tot mai mult pentru ca ai convingerea ca nu stii suficient. Odihneste-te, ingrijeste-ti corpul si incetineste ritmul vietii.

Varsator

Luna in Fecioara de azi se proiecteaza, in cazul tau, in zona transfomarii si a regenerarii. Investesti multa pasiune, dar si incapatanare in relatia cu persoana iubita. Din pacate astazi amandoi aveti tendinta de a exagera cu controlul sau impunerea convingerilor personale ceea ce se poate rasfrange in mod negativ si asupra relatiei aducand inflacare nervoasa.

Pesti

Tie Luna in Fecioara iti dinamizeaza planul relational. Studiezi cu mare atentie oamenii cu care relationezi. Ai tendinta de a judeca sau critica membrii familiei, dar ar fi bine sa nu dai curs acestui impuls, caci lucrurile pot scapa de sub control foarte usor. Nu tolerezi bine autoritatea si probabil alegi sa spui ca ei si sa actionezi cum consideri de cuviinta.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii