Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru vineri, 10 martie 2023. Nativii care au șanse să primească bani

ro

10 Mar, 2023 08:15 1553 Marime text
HoroscopBerbec 

O zi cu multe răscoliri parteneriale, deoarece astrele predispun la o reevaluare atât a relatiei cu partenerul de viata, cât si cu partenerii din segmentul profesional. Acorda timp si atentie suficiente numai relatiilor cu ceilalti, deoarece sunt momente bune pentru a pune la punct chestiuni trenante si a plănui actiuni viitoare. Esti solicitat si pentru treburi gospodaresti.

Taur 
Rutina de la locul de munca sau din segmentul domestic te poate obosi astăzi. De aceea, organizeaza-ti treburile si timpul astfel incat sa faci totul cu plăcere si mai ales in ritmul tău. Fii prudent la discutiile cu ceilalti, pentru ca sunt posibile erori de judecata si dezvăluirea unor chestiuni personale pe care nu trebuie sa le faci publice.

Gemeni 

Din cauza banilor sunt posibile discutii aprinse cu persoana iubita si cu copiii. Se pare că, deocamdată, cheltuiești prea mult pe nevoile sau mofturile tale, iar de cei dragi ai uitat cumva. Acum sunt momente scadente in care vei fi nevoit sa contribui cu sume consistente la bugetul comun de cheltuieli. Controlează-ți reacțiile si fii alături sincer de cei dragi!

Rac 

Pentru ca ești foarte tonic in utima vreme, astazi membrii familiei te vor solicita pentru a le rezolva treburile personale sau pentru a obține de la tine sfaturi si solutii. Opreste-te din iureșul cotidian si ocupa-te pe îndelete de casa si familie. Ai spor la curățenii, reorganizarea spațiului de locuit sau pentru a vinde sau achiziționa obiecte patrimoniale.

Leu 

Mentalul este agitat si cu greu îți poți înfrâna tendința de a vorbi pe tonuri ridicate. Sunt posibile discuții cu persoanele din anturajul apropiat pe teme profesionale sau de sanatate. Ai rabdare si deschide-ti sufletul sincer fata de ceilalți. Diferența dintre filozofiile de viață este utila, pentru ca îți aduce idei sau viziuni noi asupra situațiilor in care te afli.

Fecioara 

Apar cheltuieli fie pentru prieteni, pentru copiii altora, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale la serviciu. Se recomanda prudenta, întrucât exista riscul sa cheltuiești mult pe situații si lucruri exagerate. Pe de alta parte, ai sanse sa primesti bani dinspre segmentul profesional sau cadouri si favoruri utile. Lasă grijile deoparte si bucura-te de situațiile ivite!

Balanta 

Și astăzi este o zi favorabilă de a te ocupa numai de tine și de nevoile tale reale. Energia vitală fluctuează și de aici și stările tale de spirit se modifică frecvent. Controlează-ți reacțiile, plimbă-te în aer liber și ocupă-te numai de treburi ușoare. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi surprize plăcute, fie prin informațiile oferite, fie printr-o invitație în oraș.

Scorpion 

Sunt momente excelente pentru a medita pe îndelete la situațiile si relatiile in care te afli. Revelațiile de astăzi sunt uimitoare si ar trebui notate. Mentalitatea ta se schimba. Este posibil sa simti ca te afli la o răscruce importanta a vietii si trebuie sa iei o decizie. Nu forta nota si ai grija sa te și relaxezi. Dialogurile tăinuite de bun augur. 

Sagetator 

Relațiile cu prietenii sau cu admiratorii din segmentul profesional reprezintă tema principala a zilei. Discutiile privitoare la actiuni sau proiecte comune roiesc in jurul banilor si bunurilor care sunt necesare. Pentru că situația ta financiara este fluctuantă evită să te implici in cheltuieli sau in împrumuturi fara acoperire. Asculta părerile celorlalti!

Capricorn 

Esti căutat de șefi, însă și de către persoanele din mediul familial. Se conturează proiecte profesionale noi, care se pot desfășura pe cel putin un an de zile de acum incolo. Totul este sa fii deschis la schimbări sși să nu te lași dus de valul promisiunilor sau de laudelor unora. Daca trebuie sa iei decizii rapide, sfătuiește-te cu cineva de încredere.

Varsator 

Provocările persoanelor din anturajul apropiat sunt frecvente, fiind dificil să stabilești clar de unde pornesc si unde se termină. Este o perioadă în care ai nevoie să fii mai mult tu cu tine și cu treburile tale personale. Cei din jur nu iti pot intelege stările, astfel ca poti fi inteles eronat. Fii prudent si evita exagerarile! Cu putin efort te poti adapta situațiilor ivite.

Pesti 

Gândurile iti sunt atrase de segmentul financiar, mai ales de partea comuna cu altii. Poți achita facturi, taxe, alte tipuri de datorii. Ofertele de investitii sunt tentante la prima vedere, dar te-ar implica in cheltuieli pe care nu le vei putea sustine pe termen lung. Rezuma-te la strictul necesar si urmează un plan de cheltuieli adaptat schimbărilor ce intervin frecvent.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii