Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru vineri, 03 martie 2023. O zi interesantă pentru relațiile cu prietenii pentru una dintre zodii

ro

03 Mar, 2023 08:58 1194 Marime text
HoroscopBerbec

Și azi sunt momente bune de a fi în sânul familiei. Pe de o parte, te odihnești, mai rezolvi treburi domestice restante, iar pe de altă parte, ai șanse deosebite de a discuta cu membrii familei despre casă si problemele fiecăruia. Sunt posibile tensiuni si animozități care ies la suprafata, in moduri zgomotoase. Tine-ti firea si echilibrează situatiile ivite cu intelegere, calm si iubire neconditionată.

Taur

Ziua îți aduce in preajmă prieteni si rude apropiate. Ai putea calatori pe distante scurte, fie pentru a-ți rezolva chestiuni personale, fie pentru a ajuta pe cineva drag. Totusi, asteapta să-ți fie cerut in mod expres ajutorul si nu divulga amănunte despre tine si planurile tale. Unii iti pot interpreta gresit vorbele si gesturile. Schimbul de informatii este util si cu efecte pe termen lung.

Gemeni

Sunt posibile discutii aprinse privitoare la veniturile pe care le obtii din activitatea profesionala. Depinde numai de tine cum te raportezi la bani si implicatiile lor. Ai putea trăi foarte bine, consumând strictul necesar si schimbandu-ti obiceiurile dăunătoare. Lasă grijile deoparte si bucura-te de cumpărături alaturi de cei dragi. Informații interesante dinspre locul de muncă.

Rac

Ziua este favorabilă pentru a schița planuri noi, atât in plan personal, cât si in plan profesional. Revelațiile de acum sunt puternice, clare si bine ar fi să ții cont de ele. Totusi, unele amănunte îți scapă, pentru ca multitudinea de informații care vin spre tine este deosebita si, pe alocuri, bulversantă. Relaxarea in natura, împreună cu cei dragi este binevenita. Ferește-te de a povesti prea multe despre tine!

Leu

Odihneste-te mult si evita eforturile mari si oamenii zgomotoși. Meditatiile in locuri sfinte, ascultarea unor melodii relaxante si dialogurile discrete cu persoane de încredere sunt remediile de care ai cea mai mare nevoie astăzi. Lasă grijile materiale deoparte! Beneficiezi de suficienti bani și de suficiente bunuri, astfel incat să te ocupi si de cele sfinte. Prudență la sănătate!

Fecioara

O zi interesantă pentru relațiile cu prietenii si cu persoanele care îți susțin proiectele si demersurile profesionale. Reuniunile cu multa lume si diversă îți vor oferi idei bune privind dezvoltarea activității tale din segmentul muncii. Ascultă cu interes cele discutate in preajma ta si chiar ar fi bine să-ți notezi unele detalii. De mare folos îți vor fi peste câteva zile. Relaxeaza-te alături de cei dragi!

Balanta

Esti o mica vedeta in anturajul socio-profesional. Ai forta, stralucire, un fel de mister greu de definit si înțeles. Multi vor roi in jurul tău si puțini sunt aceia care ar reuși sa te destabilizeze in vreun fel. Fii cat mai discret, alege-ti cuvintele si gesturile cu grija! Ceea ce spui acum va avea efecte pe termen lung, atat asupra imaginii tale publice, cat si asupra statutului socio-profesional.

Scorpion

Astăzi ar fi bine să-ți bucuri sufletul cu activitati culturale, impreuna cu persoanele dragi si de incredere. Pe de alta parte, ai putea asimila usor informatii valoroase din domeniile tale de interes. Invatarea si schimbul de pareri cu ceilalti iti vor oferi o perspectiva noua asupra vietii si a relatiilor cu semenii. Priveste partea plina a paharului si bucura-te de toate. Din orice poti invata câte ceva.

Sagetator

Cheltuielile comune cu ceilalti sunt prioritare și astăzi. Cu neamurile este posibil sa discuti despre taxe pe mosteniri sau partaje specifice. Dar s-ar putea sa apară restanțe financiare de genul facturi, impozite sau diverse datorii. Evita sa te hazardezi in planuri financiare la indemnul altora! Bazează-te pe veniturile tale si folosește strictul necesar. Dincolo de aparențe, cei apropiați au scopuri ascunse.

Capricorn

Dialogurile cu celalti sunt importante și astăzi, de aceea fii atent si retine cât poti. Chiar daca, pe alocuri unele subiecte te vor necăji, altele te vor mira mult este bine sa nu formulezi opinii si nici judecăți de valoare. Spre seară este un bun prilej de a medita asupra celor petrecute si discutate. Se conturează cheltuieli comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii.

Varsator

Esti foarte implicat in diverse treburi, indiferent ca stai acasa sau mergi la serviciu. Se pare ca ai restanțe si a sosit termenul scadent. Totusi, bine ar fi sa-ti ordonezi prioritatile si sa te ocupi numai de cele care nu suporta amanare. Pe de alta parte, recomandabil este sa ai grija si de sanatate, intrucat se pot evidentia afectiuni mai vechi sau mai noi. Oblojește-te și cu remedii naturiste!

Pesti

Te poti distra astăzi alături de cei dragi. Chiar daca unii nu ți se alătură în aventuri si pozne, este bine sa-i lași in pace si tu sa te bucuri de activitățile programate. Din când in când ai nevoie să-ți revizuiești opiniile vizavi de iubire si implicatiile ei. Astfel, cu cât forțezi nota, apropiindu-te de cei dragi, cu atât aceștia se îndepărtează de tine. Canalizarea atentiei spre un hobby îți priește cel mai mult.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii