Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 30 octombrie - 05 noiembrie 2017

ro

30 Oct, 2017 12:10 2355 Marime text


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
Este o săptămână în care ar fi bine să te ocupi mai mult de tine și de scopurile tale personale. Îngrijește-ți sănătatea, odihnește-te, aranjează-ți garderoba și slectează-ți prioritățile. Intuiția îți va fi accentuată, astfel că poți dialoga cu tine însuți pe teme diverse. Revelațiile primite în starea de vis sau în starea de relaxare conștientă vor fi uimitoare și de mare folos. Tentația de a vorbi despre tine și planurile tale viitoare este la cote mari. Fii pudent și ține doar pentru tine ceea ce vrei, dar mai ales opiniile pe care ți le-ai formulat în ultima vreme. Noutăți financiare! Este rost de câștiguri din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă.

Taur
Discuțiile cu prietenii îți vor aduce lămuriri uimitoare vizavi de situația profesională de la locul de muncă în care activezi. Este posibil să primești oferte de colaborare destul de avantajoase, însă, deocamdată, te afli în faza de analiză și dezbatere. Se recomandă prudență față de orice sfat sau față de orice informație primită, pentru există intenții meschine ale unora. Sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să te odihnești conștient. Se pot accentua neplăceri specifice segmentelor capului și segmentelor sistemului renal. Este nevoie de îndrumări medicale și chiar de un program cotidian în care să alternezi regulat orele de odihnă cu orele de muncă.    

Gemeni
Ești solicitat la locul de muncă de către șefi și colegi, pentru a rezolva chestiuni urgente. Cum ești bine văzut în ultima vreme, aprecierile și susținerea sinceră a colegilor te vor impulsiona să lucrezi și mai mult, găsind soluții optime la tot și toate. Însă evită alunecarea pe laurii victoriei și a te implica în prea multe sarcini doar asa de dragul podiumului strălucitor. Deziluzia te poate cuprinde foarte curând. Întâlniri și discuții interesante cu prietenii. Sfaturile și informațiile oferite de aceștia îți vor fi de mare folos, atât acum, cât și în viitor. Notează-le într-un jurnal! Dar, în urma discuțiilor și evenimentelor din această săptămână îți vei revizui multe planuri.

Rac
Zilele acestea sunt fovorabile studiului, planificării unei călătorii sau unor cursuri de perfecționare necesare în domeniul profesional în care activezi. Pe de altă parte poți dialoga cu persoane erudite, oferindu-ți o nouă perspectivă asupra vieții. Probabil că îți vei schimba unele concepții despre lume. La locul de muncă ești solicitat de către șefi și de către colegi, pentru discuții importante. Unii chiar au nevoie de ajutorul tău, însă alții doresc doar să te provoace spre a-ți afla intențiile. În a doua parte a săptămânii, prietenii intră în scenă. Ceva se petrece sau afli ceva despre cineva apropiat și relația se reconfigurează definitiv. Prudență!

Leu


Săptămâna începe cu aspecte financiare, de genul achitarea unor facturi, taxe sau datorii. Cel mai probabil este nevoie de cheltuieli pentru casă sau pentru membrii familiei. Totuși selectează prioritățile, deoarece șantajul emoțional este aplicat cu regularitate de către cei dragi și astfel cheltuiești prea mult fără rost. Planuri de călătorii, de studii sau de a participa la conferințe pe teme filozofice. Dialogurile cu persoane erudite te vor ajuta să privești dintr-o altă perspectivă viața și evenimentele ei. Revizuirea filozofiei de viață este binevenită acum. În plan profesional se închide o etapă, mai ales în privința relației cu șefii și autoritățile.

Fecioara
Relațiile parteneriale te provoacă mult la începutul acestei săptămâni, însă cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să te strecori printre discuții și evenimente. Comunicarea joacă un rol important acum, mai ales că ești foarte inspirat și poți vorbi liber despre orice, oricât și foarte bine. Totuși, dozează-ți eforturile și vorbește la obiect, fără a-ți divulga intențiile sau opiniile personale. Intervin aspecte financiare, de genul achitarea unor facturi sau datorii vechi. Pe de altă parte, însă, este rost de câștiguri suplimentare dintr-o colaborare sau cineva drag te sprijină material în mod surprinzător. Schimbarea filozofiei de viață este iminentă!

Balanta
Se conturează forfotă la locul de muncă. Este bine să te implici cât mai bine în ceea ce ai de făcut, pentru că sunt șanse de a-ți mări veniturile. Atmosfera din colectivul de lucru este destul de tensionată, astfel că ar fi bine să fii discret și să eviți implicarea în treburile altora. Ai grijă și de sănătate, pentru că eforturile din ultima vreme își lasă amprenta asupra corpului tău. Odihnă, dietă, plimbări ușoare în aer liber. Relațiile parteneriale stau pe un bulgăre de dinamită. Partenerul de viață sau colaboratorii te vor provoacă la discuții serioase pe seama termenilor și condițiilor de desfășurare a activităților comune. Noutăți financiare și cheltuieli majore!   

Scorpion
Relațiile cu persoana iubită și relațiile cu copiii te solicită mult. Gustul dulce-amar predomină, astfel că ar fi bine să eviți a avea prea multe așteptări din partea celor dragi. Iluziile, deziluziile, minciuna și bizareriile sunt prezente, dar bine mascate de către false sentimente afișate cu zâmbete largi și inocente. Ești suficient de abil ca să discerni adevărul de minciună, însă nu forța nota. La serviciu apar sarcini de lucru urgente, pe care numai tu le poți rezolva onorabil. Selectează prioritățile, dozează-ți eforturile și lucrează atent. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului și pe segmentele sistemului renal. Final în relațiile parteneriale!

Sagetator
Relațiile familiale sunt foarte provocatoare. Discuții aprinse și multe activități domestice. Fii prudent și ține cont și de părerile celorlalți. De la banilități se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Sunt momente favorabile abordării unui hobby și pentru a te implica în activități recreative alături de cei dragi. Chiar dacă persoana iubită sau copiii nu ți se alătură în distracții și aventuri, tu ocupă-te serioase de sufletul tău. Surprize de proporții din partea celorlalți. În a doua parte a săptămânii se conturează multă forfotă la serviciu, dar și accentuarea unor afecțiuni ale gâtului. Este nevoie de modificarea stilului de viață și activitate.  

Capricorn
Ești foarte solicitat de către persoanele din anturajul apropiat. Discuții, întâlniri, călătorii pe distanțe scurte, rezolvarea unor demersuri privitoare la obținerea unor documente personale sau profesionale. Unii prieteni au nevoie de ajutorul tău. Oferă sfaturi sau aspecte materiale atât cât îți poți permite, fără a forța nota în vreun fel. Acasă, membrii familiei te provoacă la discuții privitoare la treburile gospodărești și la situația bunurilor patrimoniale. Verifică sursele de foc și de aer din spațiul locativ. Este nevoie de reparații serioase. În plan amoros se întrezăresc schimbări. Finaluri și reconfigurări ale unor relații!

Varsator
Săptămâna începe cu aspecte financiare la locul de muncă. Poate fi vorba depsre obținerea salariului, despre schimbarea condițiilor de muncă sau despre favoruri din partea colegilor. În orice situație te-ai afla este bine să verifici atent fiecare sursă care îți oferă ceva. Sunt posibile erori, intenții ascunse ale unora care doresc, în umbră, să profite mai târziu de pe urma ta. Cheltuieli necesare traiului cotidian. Persoanele din anturajul apropiat te solicită pentru discuții interesante și unele chiar surprinzătoare. Evită să-ți divulgi intențiile și opiniile! Acasă, în mediul familial se va închide o etapă. Rezolvări patrimoniale cu membrii familiei. 

Pesti
Ești în vervă la începutul acestei săptămâni, însă energia vitală este destul de fluctuantă. Se recomandă prudență și selectarea priorităților. Există riscul să te pierzi în discuții și activități neprofitabile. Cheltuieli importante, primirea drepturilor salariale, obținerea unor favoruri din partea celorlalți. Anturajul apropiat te va solicita foarte mult prin discuții și activități comune cu persoanele dragi și apropiate. Dar, cumva în urma aflării unor informații deosebite sau în urma gesturilor altora, te vei hotărî să finalizezi unele relații și chiar să-ți schimbi câte ceva din filozofia de viață. Relațiile sunt distorsionate în general.  
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii