Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 27 februarie - 05 martie 2017

ro

27 Feb, 2017 00:00 2012 Marime text



Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta


Berbec

O săptămână dinamică, în care vei începe o reevaluare a tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Este bine să-ți controlezi stările de spirit, să-ți alegi cu grijă vorbele și acțiunile, pentru că există un risc major de a strica, fără rost, multe și mărunte. Energia zilei de 4 Martie te va impulsiona să facă câțiva pași înapoi, să-ți îndrepți eforturile spre propria ta ființă și să-ți asculți vocea interioară. Ai încredere că tot ce îți spune sufletul tău este potrivit pentru tine. A doua parte a săptămânii favorizează câștigurile dintr-o activitate profesională, dar în același timp vine și pofta de a cheltui pe diverse. În weekend vei fi  înconjurat de prieteni și rude.  

Taur

Prima parte a săptămânii te predispune la izolare, discuții tăinuite cu persoanele din mediul profesional și la o regândire a planurilor personale. Se recomandă prudență, indiferent cu cine discuți, pentru că unii au interese total diferite de ale tale, mascate bine cu intenții bune și vor doar să profite de pe urma experienței tale de viață sau chiar a resurselor materiale de care dispui. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ar fi bine să fii cât mai discret și să te ocupi de treburi ușoare. Începând cu 4 Martie se va contura o nouă etapă în relațiile profesionale, în mod special în relațiile colegiale cu femeile. Discuții aprinse și reluarea unor secvențe profesionale comune cu femeile de la locul de muncă.

Gemeni

Este multă forfotă în segmentul profesional, mai ales în relațiile cu șefii. Ești bine văzut de către colegi, susținut de către șefi, astfel că sunt șanse să obții succese de tot felul în prima parte a săptămânii. Suprize deosebite pot apărea de la și prin prieteni sau dinspre persoanele din mediul profesional care îți susțin ideile, proiectele sau activitatea. Se recomandă prudență în relațiile cu femeile de la locul de muncă, începând cu ziua de 4 Martie, pentru că va începe o etapă nouă. Este vorba despre revizuirea unor discuții, decizii, acțiuni profesionale comune, în care fără să-ți dai seama cum și de unde, este implicat și factorul amoros. Prudență, răbdare, evită graba și acordă atenție sporită tuturor relațiilor!



Rac

Începând cu această sptămână îți vei revizui toate relațiile profesionale, apoi locul pe care îl ocupi într-o structură profesională și planurile personale pe care le ai în desfășurare. Surprizele de la locul de muncă sau din segmentul profesional în care activezi pot fi de proporții, astfel că ar fi bine să fii pregătit pentru orice. Perioada este favorabilă rediscutării unor secvențe profesionale sau reluării unor acțiuni care au rămas cumva fie nerezolvate, fie au nevoie acum de îmbunătățiri urgente. Ai încredere că vei depăși totul cu bine. Orice neplăcere va atrage și aspecte bune, doar că acum trebuie să te mobilizezi pentru a-ți reorganiza statutul socio-profesional și pentru a-ți renegocia ferm poziția în cadrul unui grup de lucru.

Leu

Săptămâna debutează cu aspecte financiare, cel mai probabil cu achitarea unor facturi sau cu regândirea unor planuri de investiții. Traversezi o perioadă favorabilă câștigurilor de la și prin alții, însă evită speculațiile și visarea la descoperirea unei comori ascunse. Mentalul este foarte activ, astfel că îți vin în minte idei foarte speciale. Scrie într-un jurnal chiar și cele mai năstrușnice gânduri, reține spusele celorlalți care rezonează într-un anume fel în sufletul tău și reevaluează sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi viața. Planuri de călătorii în străinătate sau de studii, discuții cu persoane străine, o mare dorință de a schimba informații, activități culturale.

Fecioara

În prima parte a săptămânii sunt momente favorabile pentru a pune la punct chestiuni financiare, de genul achitarea unor datorii, verificarea bugetului de venituri și cheltuieli, trasarea unor planuri noi de investiții. Începe o perioadă în care este posibil să lămurești aspecte patrimoniale, să afli noutăți despre moșteniri sau partaje. Se pot relua discuții cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii pe tema banilor și bunurilor foloiste și administrate în comun. Se recomandă prudență, răbdare și verificarea atentă a fiecărui document sau a fiecărei cheltuieli. Unii vor plănui în secret să profite de pe urma agoniselii tale. Pe de altă parte îți sunt favorizate călătoriile îndepărtate și studiile pe termen lung.    

Balanta

Săptămâna aduce tumult în relațiile parteneriale, fiind vorba atât de relația cu un partener de viață, cât și relațiile de colaborare profesională. Răsturnări de situație, aflarea unor aspecte nu tocmai plăcute sau nefavorabile ție și planurilor tale. Este bine să privești obiectiv la cei din preajma ta, mai ales la acele relații care presupun folosirea și administrarea unor bani și bunuri comune. Devin foarte vulnerabile relațiile cu femeile, fiind posibilă destrămarea unor parteneriate mai vechi sau mai noi. Evită să rămâi ancorat în situații ambigue și depărtează-te rapid de persoanele care s-au dovedit neserioase. Ai nevoie în preajma ta de oameni noi și îi vei avea la momentul potrivit.

Scorpion

Prima parte a săptămânii evidențiază activitatea de la locul de muncă și relațiile profesionale. Se conturează începerea unei etape deosebite, în care vei reevalua toate relațiile colegiale, dar și felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Poate intra în discuție reorganizarea domeniului profesional în care activezi sau a locului de muncă, reluarea unor sarcini de lucru care necesită îmbunătățiri sau descoperi chestiuni care îți pot aduce neplăceri. La nevoie, sfătuiește-te cu specialiști în legislația muncii sau cu cineva drag și de încredere. Acordă atenție și sănătății care este foarte vulnerabilă. Unele afețiuni specifice capului se pot activa mult.  

Sagetator

Săptămâna aduce răscoliri sentimentale, astfel că toată atenția și eforturile ar fi bine să le îndrepți spre cei dragi. Sunt posibile discuții aprinse și de aici aflarea unor secrete care să te destabilizeze emoțional. Unele relații se pot destrăma, altele se vor reconfigura, altele se vor finaliza foarte clar. Rezervă momente pentru activități de genul hobby sau pentru a petrece mai mult timp în aer liber, pentru că vei avea nevoie de multă mișcare prin care să-ți descarci energia vitală. A doua partea săptămânii favorizează rezolvarea sarcinilor de lucru de la serviciu și reorganizarea programului de lucru. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că evenimentele din preajmă te obosesc mult.

Capricorn

Eforturile și atenția îți vor fi atrase de către segmentul familial. Este multă forfotă acasă și în relațiile cu membrii familiei, neputând ignora ceea ce se petrece. Începe o perioadă în care se vor relua discuții și acțiuni comune cu membrii familiei. Planuri de investiții în bunuri patrimoniale, treburi gospodărești de anvergură, aspecte privitoare la moșteniri și partaje. Se recomandă prudență, discernământ și evitarea escaladării conflictelor. Verifică permanent sursele de foc și de aer din spațiul locativ, pentru că sunt posibile avarii deosebite în mod special în preajma datei de 4 Martie. Unii membrii ai familiei sau o rudă îți pot solicita ajutorul moral sau material.

Varsator

Se pare că vei relaționa cu multe persoane în această săptămână prin diverse mijloace de comunicare. Schimbul de informații este benefic și pentru tine și pentru ceilalți, însă tu fii prudent și alege-ți vorbele și gesturile cu grijă. Foarte ușor se poate ajunge la conflicte și neînțelegeri de tot felul. Mentalul este distorsionat, existând riscul să spui ce nu trebuie sau ce nu vrei. Unii vor dori să obțină de la tine sfaturi sau soluții salvatoare deosebite privitoare la problemele lor. Oferă-le cu măsură și modestie! Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă un alt subiect important, fiind nevoie să rezolvi diverse în locații diferite.

Pesti

Se întrezăresc noutăți la capitolul financiar, în speță la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Poate fi vorba despre aflarea unor informații privitoare la modificarea condițiilor de muncă, a salarizării sau despre unii colegi. Însă va intra în discuție și plata unor sume de bani restante sau restituirea unor sume, pe considerentul că s-au produs erori de calcul. Situația este amestecată deocamdată, astfel că nu prea poți înțelege ce se întâmplă cu adevărat în plan financiar. Recomandabil este să ai răbdare, să aduni informații utile și să te sfătuiești cu cineva de încredere. De evitat cheltuielile majore sau asumarea unui credit pe termen lung.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii