Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 26 februarie - 04 martie 2018

ro

26 Feb, 2018 00:00 2241 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
Cheful de aventuri, veselia şi dorința de a te implica în relații amoroase te va face remarcat în anturaj, din primele zile ale săptămânii. Însă vor apărea aspecte legate de sănătate şi locul de muncă destul de importante și urgent de rezolvat. Problemele de sănătate vechi pot fi readuse în discuţie. Atenţie şi la locul de muncă, unde se vor activa conflicte rămase nerezolvate! Final de capitol în plan profesional. În a doua parte a săptămânii, relaţia cu partenerul de viață sau colaboratorii te va duce cu gândul la vremurile trecute, în care ai luat anumite decizii greșite. Rostul acestor amintiri este acela de a opera corecțiile necesare în prezent, îmbunătățind astfel lucrurile. Sunt posibile informaţii sau dezbateri legate de planul financiar.

Taur
La începutul săptămânii ești preocupat de activităţile domestice și de relațiile cu membrii familiei. Sunt posibile situaţii delicate, dar cu răbdare și înțelegere le poți depăşi onorabil. În primele zile ale lui Martie îți vine cheful de petrecere și aventuri amoroase, însă nu prea ai succes. Atenţie la relaţiile sentimentale şi la copii, pentru că există tensiuni mocnite! Se pot redeschide conflicte vechi în aceste zone și o etapă se va finaliza definitiv. Weekend-ul accentuează unele probleme de sănătate, dar și altele de la locul de muncă. Lasă grijile deoparte și acceptă sfaturile și ajutorul celor dragi!

Gemeni
S-ar putea să fii destul de guraliv la începutul săptămânii, în mod special cu persoanele din anturajul apropiat. Fii atent ce vorbești, pentru că este posibil să spui ce nu trebuie sau să necăjești pe alții, fără intenție. Va apărea și dorința de a sta mai mult acasă, alături de membrii familiei sau de rude. Sunt posibile situaţii delicate, neînţelese sau răscolirea unor amintiri. Atenţie la ce se conturează în această zonă, deoarece apar premizele viitoarelor evenimente! Finalul săptămânii este favorabil distracțiilor, relaxării în natură, dar și pentru a-ți regândi planurile de viață personală sau profesională.

Rac
Preocuparea legată de creșterea veniturilor obținute din munca proprie este un subiect foarte important în această săptămână. Este posibil să primești cadouri sau recompense, dar și tu să fii nevoit să oferi altora. De asemenea, astrele îți activează zonele mentalului concret şi a comunicării. Vor intra în sfera ta de interes planurile legate de călătorii sau studii pe termen scurt. Relaţiile cu neamurile apropiate şi cu prietenii pot cunoaşte turnuri noi. Atenţie la ce se întâmplă în aceste relaţii, deoarece anumite situaţii se pot răsturna nu tocmai plăcut! Problemele legate de sănătate sunt cele deja ştiute, deci ocupă-te de ele serios.

Leu
Începutul săptămânii este agreabil pentru tine, deoarece sunt șanse de înnoire și schimbare benefică a unor planuri care își așteaptă demult rândul. Ești entuziast şi încrezător în forţele proprii ceea ce este minunat. Vor apărea preocupările legate de capitolul finaciar, secțiunea venituri din munca prestată oficial. Cariera şi imaginea ta în societate vor lua turnuri nebănuite, dar interesante și cu efecte pe termen lung. Și totuși sunt posibile repunerea în discuţie a unor conflicte socio-profesionale vechi. La sfârşitul săptămânii, bucură-te de prezența celor dragi și relaxează-te în natură, pe malul unei ape. Sănătatea este precară.

Fecioara
Începutul săptămânii te predispune la interiorizare și stări sufletești fluctuante. Revizuiește-ți planurile de viață și schimbă, unde este cazul, fie concepțiile tale, fie etapele de realizare a ceea ce îți dorești. La mijlocul săptămânii te vei simți mult mai bine, chiar vei fii într-o formă de zile mari. Atenţie la ce se petrece cu personalitatea ta în aceste zile! Sunt posibile stări delicate şi neînţelese. Preocupările legate de banii obținuți din munca proprie sunt fondate, dar nu ia de ce să-ți faci griji. Poți primi cadouri, recompense, însă se pot redeschide conflicte vechi legate de bani. Cu răbdare vei reuși să descâlcești ițele foarte încurcate ale unor colaborări.


Balanta
Prietenii și susținătorii din segmentul socio-profesional îți sunt alături din primele zile ale săptămânii. Selectează atent persoanele cărora le acorzi încredere și cărora te destăinui. Există unii care nu privesc cu ochi buni ascensiunea ta de la locul de muncă. Pe de altă parte sunt posibile stări interioare tensionate sau confuze. Atenţie la o problemă cronică de sănătate ce îşi poate face simţită prezenţa! Îngrijindu-te permanent și corespunzător vei depăși totul cu bine. Învață să te relaxezi și să abordezi altfel munca și implicațiile ei. Poți primi cadouri sau recompense originale sau se pot redeschide discuții financiare.

Scorpion
Cariera profesională și imaginea ta în societate sunt aspecte cărora ar fi bine să le acorzi importanță în primele zile ale săptămânii. Unii te admiră, alții mai puțin, însă altora le este indiferent ce faci. Tu ar trebui să te gândești la ce anume îți dorești concret și să trasezi un plan viabil în acest sens. Pe de altă parte, segmentul prietenilor şi al protectorilor este în bătaia razelor astrale. Relaţiile sociale devin foarte dinamice. Este posibilă apariţia conflictelor rămase nerezolvate. Spre finalul săptămânii apar stări interioare tensionate, confuze şi o dorinţă de retragere într-un loc drag sufletului tău. Sănătatea este răscolită pe sistemul renal.

Sagetator
Începi săptămâna preocupat de laturile spirituale ale vieţii, de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung. Este bine să-ți alcătuiești planuri în acest sens, dar ia în cacul și factorul neprevăzut. Pe la mijlocul săptămânii vor apărea aspecte legate de carieră şi de imagine în societate. Fii prudent în relațiile cu șefii, dar și în relațiile colegiale, deoarece pot apărea surprize de proporții! Sănătatea şi locul de muncă încep să fie în razele astrelor. Ascultă sfaturile prietenilor, dar trece totul prin filtrul minții tale. Sfârşitul săptămânii este favorabil relaxarii în natură și dialogurilor amicale cu cei dragi.

Capricorn
Săpămâna începe cu posibile veşti secrete sau informaţii legate de o moştenire. Pe lângă aspectele materiale ale cotidianului, sufletul are o mare dorință de rafinare sufletească și de apropiere de disciplinele spirituale. Orienează-te și spre călătoriile în străinătate sau studii pe termen lung. Dorința de a-ți îmbunătăți mediul în care trăiești și îți desfșori activitatea este la cote înalte și ușor de îndeplinit. Finalul săptămânii  accentuează zona carierei şi a imaginii tale în ochii celorlalți. Sunt posibile turnuri ale unor situaţii considerate sigure, până nu demult. Detașează-te de cotidian și odihnește-te! Evită să-ți divulgi planurile și intențiile profesionale.

Varsator
Săptămâna evidențiază situaţii dinamice în sfera relaţiilor profesionale. Sunt posibile mici neplăceri, dar sunt pasagere. Vor apărea informații secrete privitoare la banii și bunurile comune cu alții. În mod special, aspectele financiare de la locul de muncă, fie se modifică, fie descoperi nereguli vechi, care acum trebuie rezolvate urgent. La finalul săptămânii te vor atrage practicile spirituale ale vieţii. Vizitează locașuri sfinte, lecturează cărți deosebite sau stai de vorbă cu persoane erudite. Astfel, mentalul tău se va îmbogăți cu informații interesante, utile, dar în același timp se va relaxa.

Pesti
Domeniul profesional, în speță locul de muncă îți creează tot soiul de situații dinamice cărora trebuie să le faci față. Sunt posibile situaţii delicate, dar te vei descurca cu succes. Atenţie la mental şi comunicare, deoarece sunt zone tensionate! Sfera relaţiilor socio-profesionale se activează destul de mult. Anumite conflicte rămase nerezolvate se pot redeschide, tocmai pentru a fi înţelese şi soluţionate. Sfârşitul săptămânii îți aduce preocupări spirituale, planuri legate de călătorii în străinătate sau de studii deosebite. Chiar dacă aceste planuri nu se pot concretiza acum, cu siguranţă va veni şi vremea lor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii