Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017

ro

23 Oct, 2017 11:28 2139 Marime text


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
O săptămână în care gustul pentru subiecte filozofice este la cote înalte. Sunt posibile dialoguri cu persoane erudite, planuri pentru studii și călătorii, dar și abordarea unor aspecte profesionale. Șefii te solicită din plin, deci fii prudent și alege-ți vorbele cu grijă. Reuniunile de la locul de muncă, dar și cele familiale îți vor aduce informații utile și soluții viabile pentru toate situațiile în care te afli. Evită discuțiile contradictorii și expunerea opiniilor personale. Sunt momente în care, unii vor doar să-ți vâneze greșelile și vulnerabilitățile. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă prieteni și acțiuni de anvergură cu aceștia.

Taur
Este nevoie să te ocupi de achitarea facturilor sau de relaționarea cu instituțiile financiare. Se recomandă prudență vizavi de tot ce ține de bani, bunuri comune cu alții, moșteniri, partaje și documentele lor aferente. Sunt posibile încurcături și tergivesări ale unor demersuri financiare, fie că este vorba despre a încasa niște bani, fie de a plăti o datorie. Pe de altă parte vor interveni și aspecte referitoare la o călătorie îndepărtată sau la abordarea unor studii de perfecționare pe termen lung. În plan profesional ești solicitat de către șefi și autorități. Reuniuni profesionale, dezbateri pe teme de larg interes la locul de muncă și controverse colegiale.

Gemeni
Săptămâna debutează cu multă animație în relațiile parteneriale. Fie că este vorba despre relația cu partenerul de viață, fie despre o colaborare pare dificil să stabilești clar termenii și condițiile lor de desfășurare. Dialoguri contradictorii, bizarerii, destrămarea unor astfel de relații când și cum te aștepți mai puțin. Bine ar fi să te desprinzi din relațiile șubrede. Vor veni altele mult mai profitabile la momentul potrivit. Apar totodată și chestiuni financiare de genul achitarea unor facturi sau dialoguri cu reprezentanți ai unor instituții financiare. Prudență, răbdare, toleranță! Unii depun eforturi serioase să-ți obstrucționeze progresul.

Rac
Multă forfotă în segmentul muncii! Sarcini de lucru noi și urgente, depistarea unor greșeli în munca unor colegi și cumva ești nevoit să remediezi situațiile, discuții contradictorii atât cu șefii cât și colegiale. Prudență, răbdare, toleranță! Există persoane în preajma ta care nu pot menține ritmul în muncă sau care pur și simplu îți pun bețe în roate doar de dragul jocului de moment. Îndeplinește-ți sarcinile de lucru corect, la timp și cum poți tu mai bine. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului, astfel că ar fi bine să te îngrijești corespunzător. Relații parteneriale distorsionate, însă este rost de rezolvări până la urmă.

Leu


Persoana iubită sau copiii te provoacă mult la începutul acestei săptămâni. Se pare că una îți dorești tu și cu totul altceva îți oferă cei dragi. Detașează-te de nevoile afective și revizuiește-ți atitudinea privitor la iubire și implicațiile ei. Canalizează-ți energia spre un hobby sau spre activități recreative alături de prieteni de încredere. La serviciu se conturează sarcini de lucru noi și urgente, astfel că pregătește-te pentru ore suplimentare. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să te îngrijești. Se poate pune problema unor analize și consultații medicale. Foarte delicate vor fi relațiile parteneriale.

Fecioara
Casa și familia sunt temele principale în prima parte a săptămânii. Este nevoie de curățenii generale, reparații, vânzarea sau achiziționarea unor bunuri, demersuri patrimoniale. Membrii familiei îți sunt alături, astfel că orice ar interveni primești sprijin și sfaturi bune. Segmentul amoros este animat prin discuții și activități comune cu persoane iubită și copiii. Chiar se poate pune în discuție oficializarea unei relații și apariția unui copil. Ocupă-te și de un hobby drag sufletului tău. A doua parte a săptămânii aduce multă forfotă în planul muncii. Sarcini de lucru noi și discuții colegiale de anvergură. Ai grijă și de sănătate!

Balanta
Ești mai mult pe drumuri la începutul săptămânii, fie pentru a rezolva diverse personale sau profesionale, fie pentru a face vizite celor dragi și de încredere. Fii cumpătat în toate, pentru că sunt posibile neplăceri de tot felul. Ar fi bine să te desprinzi de unele persoane care îți pun bețe în roatele proiectelor tale. Acasă este nevoie să investești timp și eforturi mari. Dialoguri importante cu membrii familiei, vizite la neamuri, depănarea amintirilor de demult. Ești destul de combativ, astfel că este posibil să strici relații și situații bune. Fii înțelegător, tolerant și ai răbdare cu ceilalți! Farmecul tău nativ îi va cuceri pe toți.

Scorpion
Este posibil să primești bani la începutul săptămânii, fie salariul, o primă, fie cineva drag îți oferă drept cadou o sumă consistentă sau un favor deosebit care compensează cumva o cheltuială importantă. Tentația cumpărăturilor este mare și ar trebui să fii foarte cumpătat. Sunt șanse de pierderi sau furturi. Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte animate. Discuții importante, călătorii pe distanțe scurte, apariția unor oferte de colaborare sau de căsătorie. Asta înseamnă că cineva din acest anturaj îți poate oferi șansa unei colaborări scurte sau, cineva care te iubește în taină demult îți va mărturisi ceea ce simte pentru tine. Griji și treburi domestice.

Sagetator
Stările tale de spirit sunt fluctuante la începutul acestei săptămâni, de aceea controlează-te și nu lăsa ca ceilați să observe asta. Există riscul să fii interpretat greșit și de aici un șir lung de neplăceri. Sănătatea este vulnerabilă, deci îngrijește-te corespunzător și pe termen lung. Ai încredere că providența lucrează din umbră și te ajută subtil. A doua parte a săptămânii evidențiază aspecte financiare, de genul obținerea drepturilor salariale sau a unor cadouri dinspre locul de muncă. Dar, în paralel apar cheltuieli neprevăzute. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile pierderi. Persoanele din anturajul apropiat te provoacă mult și bine.

Capricorn
Ești meditativ la începutul acestei săptămâni. Ceilalți te vor privi uimiți, însă cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești orice situație ivită. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea ai nevoie de îngrijiri de specialitate. Totuși evită analizele medicale sau intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Chiar dacă îți revine pofta de viață și îți crește nivelul energiei vitale, ocupă-te numai de priorități și la nevoie cere sprijinul celor dragi și de încredere. Se conturează cheltuieli cotidiene, dar în paralel apar și venituri substanțiale.

Varsator
Dialogurile cu prietenii sunt importante de-a lungul acestei săptămâni, așa încât ar fi bine să notezi într-un jurnal cele aflate sau ideile, sfaturile, sugestiile primite de la aceștia. Chiar dacă, la prima vedere unele informații par bizare sau inutile, undeva în fundal există un strop de adevăr care îți va fi revelat la momentul potrivit. Sunt momente bune pentru meditații interioare pe marginea situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Se pot accentua unele temeri privitoare la statutul tău socio-profesional și la poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru. Nu este cazul să te îngrijorzi, dar fii vigilent în tot ceea ce te privește.

Pesti
Ești foarte solicitat în plan profesional! Dialoguri importante cu șefi, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, dar și în plan personal, acasă, vei avea de-a face cu figurile autoritare ale neamurilor. Este posibil sa-ți pară dificilă relaționarea cu atâtea personaje importante, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Relațiile cu prietenii se evidențiază prin discuții pe teme de larg interes. Astfel este posibil să primești o ofertă avantajoasă de implicare într-un proiect de anvergură. Analizează pe îndelete orice propunere și nu te lăasa impresionat de orice și de oricine. Pe de altă parte ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii