Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru săptămâna 19 - 25 februarie 2024. Se prefigurează schimbări la locul de muncă pentru unii nativi

ro

19 Feb, 2024 08:58 912 Marime text
Berbec

Segmentul familial și domestic primește impulsuri astrale deosebite, astfel că se prefigurează o perioadă în care se vor îmbunătăți relațiile cu membrii familiei și cu neamurile, iar treburile gospodărești le vei putea desfășura ușor. Ocupă-te pe îndelete de tot ce ține de casă și familie, iar recompensele vor fi pe măsura implicării tale. Apar de asemenea, evenimente interesante în relațiile amoroase si in cele cu copiii. Ar fi bine sa stabilești anumite limite vizavi de cerințele pe care ți le adresează cei dragi. La serviciu este forfotă, fiind probabile situații deosebite.

Taur

Debutul săptămânii îți aduce dialoguri cu membrii familiei, fie pe teme de larg interes, fie pe teme patrimoniale. Ține cont si de nevoile sau doleanțele membrilor familiei. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se animă mult începând cu această săptămână, fiind posibile întâlniri și dialoguri providențiale. De asemenea, se pot ivi pe neașteptate călătorii pe distante scurte pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale, dar si pentru ale tale personale. Persoana iubită și copii te provoacă în fel și chip. De aceea fii prudent și nu escalada conflictele. 

Gemeni

Multă forfotă în relațiile cu prietenii, atât la nivel de comunicare, cât și faptic. Întâlnirile, dialogurile, activitățile desfășurate cu aceste persoane îți vor aduce informații importante pentru propria ta dezvoltare personală și profesională. Poate fi nevoie să-ți remodelezi gândirea si felul in care vorbești. Este o perioada in care ți se arată adevărata față a relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. In relațiile familiale apar modificări. Sunt zile tumultoase, atât în relațiile cu membrii familiei, cât și în ceea ce privește casa și aspectele patrimoniale.

Rac

Se deschide o etapă importantă, în care vei fi plin de energie, vei avea idei bune pe care le vei putea pune în practică mult mai ușor. Unii te vor aprecia și îți vor urma exemplul, alții, vor fi reticenți față de tine și de ideile sau acțiunile tale. Aspectele financiare care te preocupă la începutul săptămânii au legatură cu sfera partenerială. Dinspre locul de muncă poți primi sume considerabile de bani, favoruri sau măcar promisiunea unor venituri mai bune în viitorul apropiat. Multe dialoguri și întâlniri importante cu persoanele din anturajul apropiat.

Leu

Primele zile ale săptămânii îți oferă energie pentru a-ți reorganiza planurile de viitor, pentru a-ți stabili prioritățile și pentru a face ordine în relații. Chiar dacă, stările tale de spirit fluctuează, cu puțin efort si bunavointa vei depăși totul cu bine. Se conturează vesti importante legate de veniturile tale obținute din munca desfășurată la un serviciu. Pot apărea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de muncă se poate diversifica activitatea. Este adevarat că și eforturile vor fi pe măsură, dar te vei descura excelent. Relațiile cu prietenii se îmbunătățesc vizibil.

Fecioara

Discreția care te învăluie în primele zile ale săptămânii te ferește de provocările celorlalti. Sunt momente bune pentru a-ți regândi personalitatea, modul de relationare cu cei din jur, dar si pentru a te răsfăța cu plimbări în aer liber, cu o dietă de sezon și cu ceva mai mult somn. La mijlocul săptămânii, energia vitală se amplifică și vei reuși să-ți rezolvi atât chestiunile profesionale rămase restante, cât și treburile personale de acasă. Important este să te ocupi doar de ale tale și să eviți implicarea de orice fel, în treburile altora.

Balanta

La începutul săptămânii ai nevoie să te sfătuiești cu prietenii și protectorii din mediul socioprofesional în care activezi. Implicarea în proiecte de anvergură alături de oameni care au aceleași vise și idealuri ca tine îți oferă posibilități deosebite de dezvoltare personală, dar și satisfacția lucrului bine făcut și de folos și altora. Dozează-ți eforturile și elanul, deoarece riști să-ți neglijezi relațiile cu cei apropiați. Este nevoie să te odihnești mai mult. Se pot accentua unele afectiuni, mai vechi sau mai noi. Se recomandă dialogurile cu specialiști medicali, analizele de rutină și îngrijirea permanentă a sufletului și trupului tău.

Scorpion

Sfera profesională este animată mult la începutul săptămânii. Se întrezăresc reuniuni deosebite, oficiale cu șefi și autorități diverse, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit să le iei in ceea ce privește activitatea ta din cadrul unui loc de muncă. Sunt zile definitorii in acest sens, de aceea fii prudent. Traversăm o perioadă în care ți se deschid noi culoare profesionale, existând posibilitatea să obții venituri suplimentare din colaborări interesante. Analizează pe îndelete ce se petrece in acest sector și nu da cioara din mână pe vrabia de pe gard.

Sagetator

Vei fi nevoit să găsești un echilibru între aspectele materiale ale vietii și nevoile tale spirituale din această perioadă. Se va evidenția dorința de a discuta cu oameni rafinați, cu o pregătire specială în domenii spirituale, dar și în ale vieții cotidiene. Sunt momente bune pentru a-ți schimba viziunea asupra vietii si pentru a-ți crea noi legături atât cu oameni deosebiți pe care să-i consideri mentori spirituali, cât și cu oameni care să te îndrume și planul profesional. Suportul astral de care beneficiezi îți oferă suficiente resurse pentru a rezolva totul.

Capricorn

Pornind de la banii si bunurile administrate in comun cu altii, toate relatiile tale vor fi supuse unei schimbări. Disputele din sfera muncii te vor impulsiona să-ți folosești mai eficient talentele. Bine ar fi sa stabilești prioritățile financiare, in functie de nevoile tale personale. Rezolvă la timp facturile, taxele sau alte datorii față de ceilalți. Relațiile parteneriale se revigorează, fiind șanse de îmbunătățire a celor vechi, însă pot apărea și altele noi de o mai bună calitate. Ceva legat de străinătate, de studii, dar și de mentalitate personală se va răscoli foarte mult în aceste zile.

Varsator

Se prefigurează schimbări la locul de muncă. Începe o etapă profesională interesantă, cu multe noutăți, unele nedefinite, doar impuse și care trebuie luate și respectate ca atare.  Sănătatea poate avea de suferit drept consecință a tumultului profesional în care te vei implica, vrei, nu vrei. Relațiile parteneriale se activează mult, așa încât vei fi nevoit să acorzi timp și energie vitală atât partenerului de viață, cât și colaboratorilor sau partenerilor de afaceri. Sunt momente în care poți învăța multe și mărunte din relaționarea cu ceilalți.

Pesti

Începe o perioadă în care vei fi preocupat mult de sfera sentimentală. Interesul tău față de persoana iubită și față de copii va lua amploare vreme de o lună de zile, iar distracțiile și aventurile vor fi frecvente. Totul este să păstrezi limite decente și să nu te lași dus și sedus de fantasme. La serviciu ai multe și mărunte de făcut, iar sprijinul colegilor lasă de dorit. Ocupă-te cum știi tu mai bine, de tot ce ține de activitatea profesională. Sănătatea este vulnerabilă, așa încât fii prudent și îngrijește-te corespunzător.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii