Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 17- 23 ianuarie 2022. Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta

ro

17 Jan, 2022 09:12 1141 Marime text

Berbec 

La începutul săptămânii ai succes în treburile gospodărești și în dialogurile cu membrii familiei. Este rost de reuniuni familiale, de vizitare a locurilor natale sau de a sta la povești împreună cu prietenii, cunoștințele, vecinii din copilărie. Evită să te aluneci în emoții mari și detașează-te de trecut! Privește viața ca pe o experiență, ca pe un film, pe parcursul căruia poți lua, din când în când, premii fabuloase. În zilele de 19 și 20 Ianuarie intervin chestiuni amoroase și altele privitoare la copii. Prudență, răbdare și încredere! Sănătatea devine vulnerabilă la finalul săptămânii, de aceea dozează-ți eforturile și odihnește-te.


Taur 


Începutul săptămânii îți aduce în preajmă o mulțime de persoane apropiate, care au nevoie de sprijinul tău moral. Cu unii nu te-ai mai văzut demult și acum este momentul regăsirilor, al poveștilor spuse la un pahar de vorbă și al destăinurilor serioase. Ascultă-i pe ceilalți, dar vorbește puțin despre tine și slăbiciunile tale. Există și profitori în preajma ta, care abia așteaptă să faci sau să zici ceva, care ți-ar dăuna pe termen lung. A doua parte a săptămânii aduce energii favorabile desfășurării treburilor domestice. Este rost de a ajunge la un consens cu membrii familiei și de a rezolva chestiuni patrimoniale. Acordă eforturi și persoanei iubite și copiilor.

Gemeni 


Cheltuieli majore la începutul săptămânii, dar îți cresc veniturile într-un anumit fel. Poate fi vorba despre primirea salariului, a unui bonus substanțial sau primești favoruri și cadouri deosebite. Fii prudent pe 18 Ianuarie, deoarece există riscul să pierzi bani, bunuri sau să apară nereguli în documentele financiare. În a doua parte a săptămânii, se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, activități intelectuale și dialoguri ample cu persoanele din anturajul apropiat. Vorba multă sărăcia omului, deci ar fi bine să-ți dozezi vorbele și gesturile. Finalul săptămânii îți aduce în preajmă membrii familiei. De asemenea, vei fi nevoit să te implici în treburi gospodărești.

Rac 


La începutul săptămânii ai multă energie, chef de a te implica în mai multe acțiuni simultante, dar mai ales de a te implica în treburile altora. De aceea unii s-ar putea supăra că intervii neinvitat în viața lor. Ocupă-te numai de tine și lasă-i în pace pe ceilalți! Oferă-ți sprijinul numai la cerere expresă. A doua parte a săptămânii evidențiază situația financiară în care te afli. Sunt posibile cheltuieli majore, creșterea veniturilor din activitatea prestată la un serviciu, dar și cadouri interesante. Evită cheltuielile nefondate! Persoanele din anturajul apropiat te vor înconjura la finalul săptămânii, bucurându-te cu informații prețioase și cu povești amuzante.


Leu 


Este o săptămână în care ar fi bine să ai ceva mai multă grijă de sănătatea ta. Ești destul de obosit, simțind nevoia de a fi mai mult tu cu tine. Implică-te numai în activități ușoare și la nevoie cere sprijinul cuiva de încredere pentru a duce la bun sfârșit ceea ce nu suportă amânare. Chiar dacă unele afecțiuni par că se accentuează, ai încredere în tine și îngrijește-te cum știi și simți tu mai bine. Evită să te tot lași pe mâna altora pentru îmbunătățirea stării tale generale. Este rost de câștiguri financiare din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Dar, hibele sunt multe și mărunte. Probabile cheltuieli pentru călătorii, studii sau pentru cineva din anturajul apropiat.

Fecioara 


O săptămână controversată vizavi de relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional. Cumva ar fi nevoie să-ți remodelezi unele concepții și planuri de viață, pentru că acum sunt mulți cei care, mai mult sau mai puțin discret, îți reproșează rigiditate mentală, conservatorism nefondat sau ancorare în relații și situații perimate. Privește atent la propria ta viață și depune eforturi pentru a o îmbunătăți. Energiile zilelor de 18 și 19 Ianuarie activează afecțiunile vechi. Te vei simți mai bine la finalul săptămâni, însă nu forța nota și dozează-ți eforturile.

Balanta 

Săptămâna debutează în forță cu multe aspecte profesionale. În mod special se vor evidenția dialogurile cu șefii și reuniunile oficiale. Fii pregătit cât poți tu de bine, pentru că sunt șanse să oferi explicații vizavi de felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Pe de altă parte, va apărea tentația să te sfătuiești cu prietenii vizavi de planurile tale personale. Cel mai bine ar fi să vorbești numai cu propria ta persoană și să eviți discuțiile prea detaliate. Se conturează neplăceri legate de sănătatea, fiind nevoie de îngrijiri de specialitate. O perioadă controversată în ceea ce privește relațiile amoroase și cele cu copiii.



Scorpion 


Sunt zile interesante pentru relațiile cu străinătatea. Au succes demersurile privitoare la o călătorie îndepărtată, pentru studii sau pentru a lucra în țări străine. Totuși evită ziua de 18 Ianuarie pentru decizii ferme sau pentru asumarea unor responsabilități deosebite. Segmentul profesional se va evidenția în a doua parte a săptămânii, mai ales relațiile cu șefii și persoanele oficiale din diverse instituții. Sunt multe aspecte bizare în ceea ce privește susținerea ta profesională și imaginea publică, de aceea fii precaut. Finalul săptămânii evidențiază relațiile cu prietenii. Dialoguri constructive și activități recreative împreună cu cei dragi.

Sagetator 


Începutul săptămânii îți aduce câștiguri financiare dintr-o colaborare, de la și prin alții sau pur și simplu, făcând ordine prin hârtii, descoperi o mică avere uitată într-un plic. Alcătuiește o listă de priorități și evită cheltuielile nefondate. Primează facturile, taxele și nevoile celor dragi. Mentalul este agitat în zilele de 18 și 19 Ianuarie, astfel încăt este bine fii prudent. Implicarea în activități intelectuale sau demersuri privitoare la călătorii sau studii te obosește mult. Acceptă sprijinul cuiva de încredere pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Ai nevoie de momente de răgaz pentru a te gândi pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat.

Capricorn 


Relațiile parteneriale necesită atenție și eforturi considerabile pentru a pune la punct discuțiile sau activitățile comune restante. Sunt șanse să fii obiectiv în orice tip de parteneriat și de a rezolva lucrurile în favoarea ta. Totuși, ține cont de sugestiile celorlalți, pentru că sunt de bun augur. A doua parte a săpătmânii evidențiază chestiuni financiare, de tipul cheltuieli comune cu alții, dezbateri pe tema moștenirilor sau partajelor personale și profesionale. Prudență, toleranță și răbdare! Gândirea este umbrită, astfel că ferește-te să vorbești prea mult. Spre finalul săptămânii vor interveni planurile de călătorii în străinătate și dialogurile cu persoanele străine.



Varsator 


Săptămâna debutează cu multe sarcini de lucru la serviciu, însă vei fi încântat. Cum ești dornic în permanență de acțiune, te vei pune rapid pe treabă. Ar fi bine să alcătuiești o listă de priorități și să nu te pierzi în amănunte neimportante. Există riscul să obosești și chiar să apară neplăceri serioase pe segmentul sănătății. Ai încredere că vei rezolva totul la timp și foarte bine. Pe 19 și 20 Ianuarie apar chestiuni parteneriale, probabil semnarea unui contract, rediscutarea unora vechi sau plănuirea unor activități comune cu alții. De asemenea, vor intra în discuție cheltuielile comune cu partenerul de viață și cu cei profesionali. Prudență și discernământ!

Pesti 


Răscolirile sentimentale deschid săptămâna, fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii. Sunt momente importante, deoarece se finalizează etape de viață. Cei dragi au nevoie de sprijinul tău moral în chestiunile lor personale, vor mai multă atenție și afecțiune din partea ta și, nu în ultimul rând, îți vor propune să te implici alături de ei în activități recreative. Posibile neplăceri financiare, pentru că acum îți dorești mai mult decât îți permite bugetul. A doua parte a săptămânii aduce în atenție probleme vechi de sănătate. Cineva din anturajul partenerilor, colaboratorilor te poate sprijini în demersurile tale personale și profesionale.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii