Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 16 - 22 octombrie 2017

ro

16 Oct, 2017 10:25 2070 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
O săptămână foarte interesantă în plan profesional! Se conturează schimbări majore la locul de muncă, fie prin plecarea sau sosirea unor colegi, fie prin schimbarea condițiilor de muncă. De asemenea este posibil să primești o ofertă de colaborare, care va atrage după sine schimbări în plan personal. Fii prudent, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile, analizează bine situația în care te afli la serviciu și evită dialogurile contradictorii. Noutăți și în relația cu partenerul de viață. Separare, divorț sau apropiere, oficializarea unei relații care durează de ceva vreme. În a doua parte a săptămânii apar cheltuieli comune cu alții.

Taur
Se întrezăresc discuții importante cu persoana iubită și copiii. Controversele sentimentale apar datorită faptului că tu ai așteptări prea mari de la cei dragi. La locul de muncă apar noutăți, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, fie pur și simplu, îți vei modifica tu concepțiile și atitudinea față de muncă și implicațiile ei. Se recomandă prudență și discernământ! Relațiile colegiale sunt disonante, astfel că foarte ușor pot apărea contradicții. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului renal și pe segmentele capului, fiind posibile consultații și analize medicale. Partenerul de viață și colaboratorii te solicită din plin.

Gemeni
În primele zile ale săptămânii este nevoie să te ocupi de curățenii generale, reparații, îmbunătățirea condițiilor domestice, vânzarea sau achiziționarea de bunuri patrimoniale. Foarte animate sunt relațiile cu persoana iubită și copiii. O relație amoroasă veche se poate reactualiza în chip nebănuit sau există și varianta să pornești o relație nouă cu cineva cunoscut de curând. Copiii sunt o temă ce va căpăta alte valențe pentru tine de acum încolo. La serviciu se întrezăresc multe sarcini de lucru. Implică-te serios în tot ce ține de îndatoririle tale profesionale, pentru că plata va fi pe măsură. De asemenea apar îmbunătățiri în privința sănătății!   

Rac
Multe persoane din anturajul apropiat te vor căuta la începutul săptămânii. Discuții ample, călătorii pe distanțe scurte, implicare în activități intelectuale și în realizarea unor documente oficiale. În plan domestic se deschide o nouă etapă. Schimbări în spațiul de locuit, vânzarea sau achiziționarea de bunuri patrimoniale, discuții importante cu membrii familiei și cu neamurile. Este bine să trasezi planuri domestice de anvergură, deoarece se vor realiza în decurs de un an de zile de acum încolo. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile sentimentale. Acțiuni comune cu persoana iubită și cu copiii, abordarea unor hobby-uri împreună cu cei dragi.

Leu
Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Cheltuieli pe de o parte, primirea salariului, a unei prime sau a unor favoruri dinspre segmentul muncii, pe de altă parte. Selectează prioritățile, pentru că există riscul să chetuiești sume mari de bani pe te miri ce. Relațiile cu anturajul apropiat se schimbă, în sensul că fie te desprinzi de unii, fie de apropii de alții. Totuși ar fi bine ca deocamdată să analizezi bine ceea ce se petrece în cercul tău de apropiați și să decizi în consecință abia spre finalul acestei săptămâni. Călătorii pe distanțe scurte, demersuri intelectuale, abordarea unei noi filozofii de viață. Activități domestice și discuții cu membrii familiei.

Fecioara
Ești în vervă în această săptămână și dornic de schimbări personale majore. Selectează prioritățile și evită suprasolicitarea nervoasă. În plan financiar se conturează schimbări, în sensul că apar oportunități de câștig din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Primești bani, cadouri sau favoruri, dar apar în paralel și cheltuieli deosebite. Prudență și discernământ, pentru că există riscul să investești în bunuri inutile. Discuții importante privitoare la salarizare și la condiții de muncă. Susține-ți punctele de vedere și nu te lăsa impresionat de aparentele bune intenții ale celor din preajma ta. Întâlniri și dialoguri cu persoanele apropiate.  

Balanta
Discreția este caracteristica de bază a personalității tale în această săptămână. Ai nevoie de odihnă, detașare de forfota cotidiană și de a sta de vorbă cu tine însuți. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că se pot evidenția afecțiuni ale sistemului digestiv și ale extremităților picioarelor. Consultații, analize medicale și chiar abordarea unui nou stil de viață și activitate. Este foarte important ceea ce gândești, plănuiești sau faci în aceste zile, pentru că sunt momente deosebite de a porni pe noi direcții personale sau profesionale. Totul este să te concentrezi numai pe obiectivele tale și să joci cinstit cu tine însuți, dar și cu ceilalți.

Scorpion
Multe controverse apar între tine și prieteni. Ar fi bine să renunți la persoanele care te tot provoacă și care se implică în treburile tale fără să le ceri tu asta. Pe de altă parte sunt zile bune pentru a te retrage în locuri liniștite, pentru a medita în taină la relațiile și situațiile în care ești implicat. Ai nevoie de o nouă filozofie de viață, acum fiind momente excelente pentru a te orienta spre alte valori morale și spirituale. prudență, deoarece se pot evidenția afecțiuni renale, ale coloanei vertebrale sau ale gâtului. Evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Te vei simți mult mai bine în a doua parte a intervalului analizat.

Sagetator
O săptămână cu multă forfotă în plan socio-profesional. Discuții aprinse cu șefii, cu autoritățile, un carusel de situații dificil de gestionat la prima vedere. Răbdarea, tolerența și discreția te ajută să depășești totul cu bine. Noutăți în relațiile cu prietenii și în relațiile cu persoanele care te sprijină în proiectele profesionale. Dispar unele dintre aceste persoane din preajma ta și apar cu totul altele. De asemenea se poate contura un nou proiect la locul de muncă, proiect care se va desfășura pe cel puțin un an de zile. În a doua parte a săptămânii vei avea nevoie de odihnă și de a te gândi pe îndelete la ce îți dorești cu adevărat de acum încolo.

Capricorn
Este rost de discuții cu persoanele aflate în străinătate sau la mare depărtare de tine. De asemenea sunt de luat în calcul călătoriile pe distanțe lungi sau trasarea planurilor în acest sens. Prudență și la discuții și la călătorii! În plan profesional se deschide o etapă nouă. Este posibil să primești sarcini de lucru noi, o funcție de conducere sau chiar sunt șanse să abordezi un nou domeniu profesional, un nou loc de muncă. Totuși ar fi bine să analizezi pe îndelete ceea ce se petrece în zona socio-profesională, să te sfătuiești cu cineva avizat și apoi să decizi în consecință. Prieteni de bună calitate în preajma ta.

Varsator
Cheltuieli comune cu alții la începutul acestei săptămâni! Se recomandă prudență, pentru că există riscul să cheltuiești tu mai mult pe mofturile sau daunele celor dragi. Achită-ți datoriile la timp! Foarte evidente sunt relațiile cu străinătatea, abordarea unor forme de școlarizare pe termen lung, dar și orientarea spre o nouă filozofie de viață. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, așa încât ar fi bine să eviți luarea deciziilor majore și implicarea în discuții de anvergură. Poate intra în discuție și o călătorie îndepărtată sau măcar planuri în acest sens. Apar provocări la locul de muncă din partea șefilor și autorităților. 

Pesti
Relațiile parteneriale te provoacă mult la începutul acestei săptămâni. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau cu colaboratorii, dar și separări, desprinderi de unele parteneriate. Se conturează noutăți financiare, la secțiunea bani, bunuri comune cu partenerul de viață, colaboratorii și neamurile. Se deschid variante noi de câștig de la și prin alții. Pot intra în discuție moștenirile, partajele personale și profesionale. A doua parte a săptămânii este bogată în informații prețioase legate de lărgirea bagajului tău educațional. Călătorii în străinătate și dialoguri cu persoanele aflate departe de granițele țării.

Sursa: astrocafe.ro​

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii