Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru săptămâna 16 - 22 ianuarie 2023. Zodia care va face cheltuieli mari

ro

16 Jan, 2023 10:51 1120 Marime text
Horoscop Berbec 

Săptămâna debutează cu aspecte legate de bani. Sunt zile bune pentru a-ţi achita taxele, facturile sau datoriile de orice fel. Tentaţia cumpărăturilor sau a investiţiilor este la cote înalte. Apar informații importante legate de străinătate. Poţi lua legătura uşor cu cineva din afara graniţelor ţării sau poţi avea succes la demersurile necesare unei călătorii. Alţii vor avea de-a face cu studiul, examenele, probele sau interviurile aferente unor cursuri. Călătoriile și studiile sunt viciate, de aceea fii prudent și dacă trebuie să călătorești, și dacă trebuie să susții probe, examene, interviuri pentru un loc de muncă sau pentru diverse forme de școlarizare. La finalul săptămânii se conturează întâlniri oficiale, atât în mediul porfesional, cât și în mediul familal.

Taur 

Relaţiile parteneriale sunt temele primelor zile ale săptămânii. Eşti destul de combativ faţă de ceilalţi, poate chiar exagerat. Recomandabil este să-ţi ţii firea şi să fii mai atent la propria-ţi persoană. Sunt zile bune de asemenea, și pentru bilanţuri financiare. Banii nu par să fie o problemă în această perioadă, de aceea achită-ţi toate datoriile şi bucură-te şi de niscai cumpărături pentru sufletul tău. Fii prudent, deoarece există riscul să cheltuiești mai mult decât este cazul. Pe de altă parte, pot ieși la iveală aspect neplăcute legate de bani și bunuri, de moșteniri sau vizavi de veniturile obținute din colaborări. Este bine să rezolvi totul în mod deschis, legal, apelând la sfatul unor specialiști. În weekend, foarte potrivite vor fi activitățile culturale.  

Gemeni 

Locul de muncă şi tot ce ţine de el sunt preocupările tale din prima parte a săptămânii. Ai multe şi mărunte de făcut, însă te vei descurca cu brio, mai ales că ai şi suportul şefilor de partea ta. Dozează-ţi eforturile pentru că energia vitală este scăzută și se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Pe 18 şi pe 19 Ianuarie, partenerul de viaţă sau de afaceri te poate provoca la discuţii aprinse. Fii atent la reproşurile lor, întrucât este în favoara ta să ţii cont de sfaturile, îndemnurile sau nemulţumirile celorlalţi. Ies la iveală tot felul de hibe, fie ale partenerilor, fie ale relației în sinte dintre tine și aceste persoane. Cheltuieli mari la finalul săptămânii pentru membrii familiei, pentru rude sau pentru casă.  

Rac 

Săptămâna debutează cu veselie şi chef de aventuri. Sunt posibile mici conflicte cu persoana iubită sau cu copiii, dar cu un strop de bunăvoinţă şi înţelegere faţă de stările celorlalţi te vei descurca excelent. Există un soi de nemulțumire profundă pe segmentul amoros, însă numai tu îți poți alina durerea, înțelegând și acceptând și alte fațete ale oamenilor dragi. Zilele de 18 şi de 19 Ianuarie predispun la forfotă profesională. Relaţiile colegiale sunt umbrite, provocatoare, de aceea ocupă-te doar de îndatoririle tale şi pe cât posibil de cele care te solicită mai puţin. Situațiile profesionale se pot răsturna în chip nebănuit, exploziv, greu de anticipat. Sănătatea este vulnerabilă. Recomandate sunt o dietă, exerciţii fizice uşoare, odihnă. La finalul săptămânii se conturează aspecte parteneriale.

Leu 

Treburile gospodăreşti îţi deschid săptămâna. Bine ar fi să faci curăţenii generale, reparaţii curente sau cumpărături necesare casei. Se pot isca dialoguri aprinse cu membrii familiei. Sunt probabile neplăceri în relațiile cu membrii familiei sau cu neamurile pe teme sentimentale sau pe seama copiilor. Pe 18 şi pe 19 Ianuarie se întrezăresc petreceri, dar şi altercaţii între părinţi şi copii. Cel mai indicat ar fi să-ţi canalizezi eforturile spre un hobby neabordat de mult şi să te detaşezi de problemele celorlalţi. Foarte dinamic este în această săptămână, segmentul sentimental. Se pot răscoli foarte mult o relație cu o persoană iubită sau relațiile cu copiii. La sfârșitul săptămânii este rost atât de treburi de rutină, cât și de probleme de sănătate.

Fecioara 

Călătoriile pe distanţe scurte şi dialogurile cu neamurile sunt frecvente în prima parte a săptămânii. Bine ar fi să eviţi implicarea în problemele celor apropiaţi şi să selectezi veştile primite. Intervalul 17-19 Ianuarie îţi aduce în atenţie treburile casnice și relațiile cu membrii familiei. Sunt momente favorabile curăţeniilor, reamenajărilor interioare, dar şi reparaţiilor sau alcătuirii planurilor de cumpărarea a unei case sau a unui teren. Pe de altă parte, gândurile tale vor zbura către locurile natale, rude sau evenimente dragi petrecute demult. Foarte dinamice sunt relațiile familiale. Conflictul este tema de fundal, astfel încât dialogurile pot fi purtate pe tonuri agresive. Alinarea ți-o găsești alături de persoana iubită sau de copii.

Balanta 

Capitolul financiar îţi deschide această săptămână. Sunt zile bune pentru verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic. Pe de altă parte, cadourile şi recompensele pot fi frecvente, chiar dacă mărunte, dar suficiente cât să îţi încânte sufletul și să-ți rezolvi cele necesare traiului cotidian. Fereşte-te de afaceri, investiţii sau asocieri cu persoane ce îţi promit avantaje materiale. Zilele de 18 şi de 19 Ianuarie anunţă întâlniri şi dialoguri interesante cu o rudă apropiată sau cu un prieten. Călătoriile se pot evidenția, deoarece vei fi nevoit să rezolvi diverse chestiuni personale și profesionale. Casa și mmebrii familiei îți sunt alături în chip minunat.

Scorpion 

Tu ar trebui să te simţi bine încă din primele zile ale săptămânii şi să te ocupi numai de sufletul şi trupul tău. Bine ar fi să mergi la un salon de cosmetică, masaj sau la o sală de gimnastică. Pe de altă parte, vei fi tentat să te implici în mai multe activităţi simultan. Rezumă-te doar la cele strict necesare ţie în aceste momente. Pe 18 şi pe 19 Ianuarie apar cheltuieli diverse pentru casă sau cei dragi. Dar, pe de altă parte şi tu la rândul tău poţi primi mici atenţii sau favoruri binemeritate. Foarte animate sunt și relațiile cuanturajul apropiat, așa încât este rost de întâlniri agreabile, de schimb de idei bune pentru toată lumea, de a afla informații utile în viața de zi cu zi.

Sagetator 

Prima parte a săptămânii ar trebui să o petreci mai mult în singurătate. Sufletul tău are nevoie de odihnă, introspecţie, dar mai ales de o reorientare a planurilor de viaţă. La serviciu ai multe de făcut, dar fii prudent pentru că excesul de zel îl vei plăti prin oboseală, accentuarea problemelor de sănătate şi neplata muncii depuse. Există varianta deschiderii unor culoare profesionale bune, pe o perioadă lungă de timp de acum încolo, însă discerne pe îndelete fiecare propunere de lucru. Relaţiile colegiale sunt distorsionate, de aceea bazează-te doar pe forţele tale şi dozează-ţi eforturile. Pe 19 şi pe 20 Ianuarie te vei simţi mai bine. Sunt zile bune pentru dialoguri cu persoane dragi. Primești bani, dar și cheltuiești pe măsură.

Capricorn 

La începutul săptămânii sunt zile bune pentru a te întâlni cu prietenii. Sunt posibile mici altercaţii, divergenţe de opinii, însă vor merita atât întâlnirile, cât şi disputele. Un protector important îţi poate oferi sfaturi utile legate de viaţa sentimentală şi de relaţiile cu copiii. Vizavi de cei dragi este posibil să ai un comportament exagerat și să te implici prea mult în treburile lor. Zilele de 18 şi de 19 Ianuarie sunt potrivite pentru retragere din forfota cotidiană. Se pot accentua problemele de sănătate mai vechi. Ocupă-te doar de activităţi de rutină şi evită pe cât posibil provocările celorlalţi. Referitor la sănătate, dar și la locul de muncă sunt situații actuale ce ar trebui luate în serios și tratate ca atare.

Varsator 

La începutul săptămânii vei avea de-a face cu şefii și autoritățile. Vei fi chemat la raport şi va trebui să dai socoteală pentru modul în care îţi desfăşori activitatea la serviciu. Eforturile tale sunt îndreptate mai mult către familie, de aceea este posibil să neglijezi îndatoririle profesionale. Zilele de 18 şi de 19 Ianuarie îţi aduc în atenţie prietenii şi protectorii. De reţinut ce informaţii afli în aceste zile, întrucât ţi se pot deschide oportunităţi de colaborare pentru tot restul vieţii. Touși, de unii priteni sau colegi din sfera profesională este vremea să te desprinzi definitiv. La finalul săptămânii sunt momente bune pentru odihnă, retragere și pentru a analiza situațiile și relațiile în care ești implicat.

Pesti 

Veştile legate de străinătate abundă la începutul săptămânii. Demersurile legate de călătorii pot avea succes, chiar dacă mai există din când în când şi ceva piedici. Pe 18 şi pe 19 Ianuarie se întrezăresc altercaţii cu o persoană cu autoritate. S-ar putea ca imaginea ta în ochii celorlalţi să aibă de suferit, de aceea fii foarte prudent cum te prezinţi în lume. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece ambientul profesională stă pe un bulgăre de dinamită. Controlează-ți reacțiile și alege-ți cuvintele cu grijă! În weekend ești bine susținut de către prieteni și colegi din sfera profesională. Este vremea potrivită să asculți și să ții cont și de sfaturile celorlalți. Te vor învăța de bine!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii