Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:16 27 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 15 - 21 mai 2017

ro

15 May, 2017 00:00 2294 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
Săptămâna debutează în forță, pentru că vei fi foarte solicitat la serviciu. Dialoguri cu șefii, cu oameni importanți din diverse domenii de activitate, prezentări profesionale oficiale, un amalgam de activități și situații inedite care te pun în rol principal pe scena vieții publice. Prudență în vorbe și gesturi, deoarece unii îți pot observa și semnala orice abatere de la norme. De mare folos îți sunt prietenii și protectorii din sfera profesională. Ascultă sfaturile celorlalți și acceptă divergențele de opinie fără resentimente. A doua parte a săptămânii evidențiază oboseală și chiar unele afecțiuni circulatorii. Posibil să ai nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, dar nu forța nota. Odihna și dieta te ajută mult.

Taur
Călătorii, studii, dialoguri pe teme culturale, iată câteva dintre temele principale ale acestei săptămâni. Se conturează activități de anvergură în sfera profesională, întâlniri și dezbateri oficiale cu persoane publice importante, oferte de colaborare inedite. Toate bune și frumoase, doar că plata aferentă eforturilor depuse lasă de dorit sau lipsește cu desăvârșire. Provocarea situațiilor în care ești implicat constă în a te detașa de materialismul cotidian și a privi spre partea spirituală, filozofică a vieții. Multe din cele discutate și petrecute în această săptămână vor avea un ecou in sufletul tău multă vreme de acum încolo. Cineva din anturajul prietenilor va înțelege foarte bine situația în care te afli și te va sfătui de bine.

Gemeni
Săptămâna debutează cu aspecte financiare de genul achitarea datoriilor sau relaționarea cu instituții financiare. Este posibil să descoperi plăți pe care trebuia să le faci cândva și din varii motive ai uitat de ele. Rezolvă orice restanță financiară și evită să te implici în datorii noi. Planurile de investiții pe termen lung mai trebuie să aștepte. Foarte interesant cum în anumite momente ale zilelor vei avea revelații asupra rolului unor oameni care, aparent, îți pun bețe în roatele vieții tale. Privește atent în jurul tău, deschide-ți mintea spre noi filozofii de viață și lasă-te purtat de valul evenimentelor. Cu siguranță ecoul celor petrecute în această săptămână te va urmări multă vreme. În segmentul profesional este multă agitație.

Rac
Relaționezi cu multă lume în aceste zilele acestei săptămâni, mai ales cu oameni din sfera profesională. Dialogurile oficiale vor fi frecvente și vei fi nevoit să prezinți diverse teme, să formulezi opinii și tu la rândul tău să-i asculți pe alții. Contradicțiile vor fi frecvente, punctate pe alocuri cu note ciudate. Detașează-te, evită implicarea emoțională în problemele altora și concentrează-te strict pe îndatoririle tale. Vor interveni chestiuni bănești de genul achitarea unor facturi sau dialoguri pe teme financiare în cadrul unei colaborări. A doua parte a săptămânii îți aduce o mare dorință de elevare sufletească și chef de studii și călătorii. Activități culturale și discuții interesante cu oameni erudiți.

Leu

Întreaga săptămână aduce multă forfotă în sfera profesională, mai ales în relațiile colegiale. Revin în atenție sarcini de lucru care sunt nefinalizate sau la care mai trebuie adăugat ceva urgent. Selectează prioritățile, dozează-ți eforturile, apelează la colegii de încredere să te ajute la nevoie, deoarece organismul tău este obosit. Se pot accentua afecțiuni ale sistemului osos și ale stomacului, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Pot intra în discuție consultațiile și analizele medicale, dar evită-le pe cât posibil în această săptămână. Miercuri și joi vor interveni discuții și activități comune cu partenerul de viață și cu cei de afaceri sau colaboratorii. Ceva sau cineva din sfera afectivă îți deranjează raporturile parteneriale. Prudență și discernământ!

Fecioara
Relațiile sentimentale îți acaparează atenția și eforturile, find vorba despre chestiuni vechi. Este nevoie să-ți reformulezi opiniile privitoare la iubire, implicațiile ei și felul în care îți manifești sentimentele față de cei dragi. Frămânătările sufletești sunt accentuate, răscolitoare, însă rolul lor este acela de a scoate la suprafață și a dizolva tipare mentale și comportamenale care nu se mai potrivesc cu aici și acum. Rezervă momente de meditație interioară, plimbă-te în natură și stai de vorbă cu oameni dragi și de încredere. Socializarea și activitățile hobby te liniștesc și pe deasupra îți aduc și sfaturi utile. La serviciu este mult de lucru, fiind vorba despre îndatoririle de rutină. Sănătatea îți poate juca feste, bine fiind să te îngijești pe îndelete.

Balanta
Este nevoie să acorzi timp și resurse materiale familiei și spațiului de locuit. Membrii familiei îți pot solicita ajutorul în diverse chestiuni personale, pot avea loc dezbateri pe teme patrimoniale sau chiar poate intra în discuție relocarea familiei într-un alt oraș. Tendința de a-ți impune ideile și opiniile în fața celor dragi aduce tensiuni și oprobiul celorlalți. Alege-ți cuvintele cu grijă, ascultă ce ți se spune și la final decide împreună cu membrii familiei. Foarte animate sunt relațiile cu persoana iubită și copiii în zilele de miercuri și joi. Discuții, activități comune, planuri comune de viitor. Datorită unor rude, unor prieteni apropiați sau datorită unor vorbe pe care le-ai spus undeva, cândva, cei dragi îți pot reproșa diverse.  

Scorpion
În primele zile ale săptămânii se întrezăresc dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și călătorii pe distanțe scurte. S-ar putea să fii nevoit să rezolvi demersuri legate de acte, demersuri care fie au rămas nefinalizate, fie trebuie reluate în totalitate din diverse motive. Gândurile și comunicarea sunt viciate, de aceea fii purdent și selectiv în vorbe și gesturi. Unii te vor provoca de dragul provocării, iar tentația de a răspunde cu aceeași monedă este păguboasă pe termen lung. Membrii familiei vor avea nevoie de sprijinul tău. Te poți ocupa cu succes de treburile gospodărești. Discuții și întâlniri cu neamurile, vizite în locurile natale. Și totuși tema principală a săptămânii rămân relațiile amoroase.

Sagetator
Este rost să primești bani sau favoruri dinspre locul de muncă în această săptămână, dar și cineva drag îți poate oferi cadouri deosebite. Totuși interesul tău este legat de veniturile pe care le obții în urma eforturilor depuse la serviciu. Nemulțumirile financiare persistă, dar hiba este la felul în care privești tu partea materială a vieții. Deocamdată traversăm o perioadă în care te poți bizui cu succes pe ceea ce ai și pe simțurile tale extrasenzoriale care îți oferă suficientă informație sau hrană energetică pentru a-ți duce treburile la bun sfârșit. Întâlniri și dialoguri cu multă lume, călătorii pe distanțe scurte, preocupări legate de acte și documente personale. Familia și casa vor deveni prioritare spre finalul săptămânii.

Capricorn
Cumva începi o nouă etapă în această săptămână. Ai energia necesară de a opera acele schimbări în viața ta, care să te plaseze pe alte coordonate, alături de alți oameni, în alte situații. Depinde numai de tine să gestionezi corect stările pe care le experimentezi acum. Selectează prioritățile, Privește atent la cei din preajma ta, remodelază-ți felul de a fi și apoi toate celelalte se vor remodela după noul tău tipar de gândire și acțiune. Miercuri și joi apar cheltuieli, dar este posibil să primești salariul, un bonus sau favoruri importante. Controlează tendința de a cheltui pe te miri ce! A doua parte a săptămânii evidențiază dialogurile și întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat. Foarte posibil să mergi într-o excursie.

Varsator
Ești concentrat mai mult pe tine și pe treburile tale personale în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și articular, dar și sistemul digestiv este vizat. Prudență, calm, răbdare, toleranță! Ai nevoie de odihnă prelungită, conștientă și de o dietă potrivită constituției tale. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Remodelează-ți personalitatea și felul în care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Segmentul financiar se va remarca prin câștiguri suplimentare, discuții privind salarizarea și condițiile de muncă, dar poate apărea un nou job, chiar și într-un alt domeniu de activitate. Relații amoroase inedite!

Pesti
Evenimentele săptmânii îți aduc în preajmă prieteni și susținători în segmentul socio-profesional. Activitățile comune cu aceste persoane te vor solicita mult și bine, de aceea fii prudent. Unii vin spre tine foarte bine mascați cu intenții nobile, dar scopurile lor sunt de cu totul altă natură. Oboseala se va accentua spre mijlocul săptămânii, fiind nevoie să te odihnești și să te ocupi de treburi ușoare. Informațiile aflate pe căi mai puțin obișnuite, mai ales referitoare la locul de muncă te pot destabiliza emoțional. Totuși, gândindu-te atent la situația în care te afli, la relațiile colegiale și la cele cu șefii există tensiuni și cotroverse. Poate părea dificil să-ți menții statutul socio-profesional, dar cu puțin efort, totul este posibil.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii