Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 15 - 21 ianuarie 2018

ro

15 Jan, 2018 13:59 2952 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta
Berbec
O săptămână importantă la capitolul profesional. Se conturează o nouă etapă mai ales în relațiile cu șefii. Sunt posibile modificări în cadrul grupului de lucru în care activezi, apar sarcini de lucru noi, se schimbă unii șefi, tu la rândul tău poți deveni șef. Se recomandă prudență, răbdare, discernământ. Există multă forfotă în plan profesional, informațiile și situațiile se succed într-un ritm foarte alert, astfel că îți poate fi dificil să urmărești totul. Selectează prioritățile și ascultă-ți vocea interioară. Susținere excelentă din partea prietenilor.

Taur
Foarte interesant de urmărit cum ți se modifică filozofia de viață de-a lungul acestei săptămâni. Mentalul tău este orientat acum spre cu totul alte abordări ale vieții și evenimentelor ei. Dialogurile cu persoane erudite, participarea la seminarii, conferințe, vizitarea târgurilor de sezon te ajută mult să-ți liniștești atât mintea, cât și sufletul. Pe de altă parte se întrezăresc noutăți în relațiile cu străinătatea. Planuri de călătorie, dialoguri cu persoane străine, planuri de studii, cercetări, documentare. La locul de muncă ești bine văzut și susținut de către șefi.

Gemeni
Se conturează o nouă etapă financiară vizavi de banii și bunurile folosite și administrate în comun cu alții. Verifică bine tot ce ține de partea financiară personală, revizuiește bugetul disponibil și trasează noi linii de urmat. Unii pot profita de avutul tău, mai ales partenerul de viață, rudele, colaboratorii din segmentul profesional. Pe de altă parte se deschide o nouă posibilitate de câștig fie dintr-o colaborare, fie din partea altora printr-o moștenire sau un partaj. Discuții elevate, activități intelectuale, planuri de călătorii și de studii.

Rac
Tema săptămânii este legată de relațiile parteneriale. Frământările dintre tine și ceilalți se accentuează, ieșind acum în evidență destul de multe hibe. Ține cont de tot ce te nemulțumește atât în relația cu un partener de viață, cât și în relațiile profesionale. Este vremea marilor schimbări și situația nu mai poate continua ca până acum. Desprinde-te din interacțiunile neprofitabile și ai încredere că vor veni altele mult mai valoroase. Pe de altă parte sunt șanse de a primi oferte de colaborare sau te poți apropia sufletește de cineva. Prudență, răbdare, toleranță!

Leu
La locul de muncă este multă forfotă. Se conturează schimbări, colegi noi, sarcini de lucru noi, modificări legislative în domeniul profesional în care activezi. Chiar dacă la prima vedere totul pare confuz, greu de înțeles și acceptat până la urmă vei reuși să te descurci foarte bine și să te adaptezi rapid. Este bine să te ocupi numai de îndatoririle tale personale și să eviți implicarea în discuții și activități care nu te privesc. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Relațiile parteneriale sunt favorizate, mai ales acelea planificate pe termen lung.

Fecioara
Segmentul amoros îți captează atenția întreaga săptămână. Dialoguri importante cu cei dragi și planuri comune pe termen lung. Sunt momente unice, pentru că acum se pot discuta deschis toate hibele și toate dorințele personale necesare într-o relație sentimentală. Fii deschis la ceea ce îți spun cei dragi și tu la rândul tău deschide-ți sufletul spre ei. Schimbul de idei, de senzații și trăiri sufletești te va ajuta să privești cu totul altfel iubirea și implicațiile ei. La locul de muncă este multă forfotă, dar vei reuși să rezolvi totul foarte bine și cu satisfacția lucrului bine făcut.

Balanta
Perioadă foarte importantă în plan domestic, deoarece se deschid etape noi, atât în ceea ce privește spațiul locativ, cât și în ceea ce privește relațiile familiale. Fiind momente astrale unice este bine să te gândești foarte serios la segmentul familial și să-ți trasezi planuri pe termen lung. Nimic nu va mai fi ca înainte de aceste zile, așa încât mobilizează-te și fii deschis la schimbări. Dialogurile cu membrii familiei vor aduce multe lămuriri și rezolvări definitive. Relațiile sentimentale sunt favorizate, astfel că persoana iubită sau copiii îți pot aduce bucurie și relaxare.

Scorpion
Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte animate întreaga săptămână. Energia astrală din aceste zile predispune la discuții importante cu persoanele din acest anturaj, la reconfigurarea tuturor acestor relații și la schimbarea filozofiei de viață vizavi de relații în general. Schimbul de informații este prețios, deci reține cele aflate și tu pe cât posibil vorbește cât mai puțin. Călătorii pe distanțe scurte, activități intelectuale, implicare în studii și cercetări. Acasă, în familie este armonie, relaxare, șanse minunate de a îmbunătăți condițiile locative.

Sagetator
Noutăți financiare, mai ales la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se deschid variante noi de câștig dintr-o activitate profesională desfășurată la locul de muncă sau dintr-o colaborare. Totuși fii prudent în decizii și la semnarea documentelor, pentru că există hibe ascunse sau detalii insuficient prezentate. Schimbări ale condițiilor de muncă și schimbări legislative în domeniul în care activezi. Persoanele din anturajul apropiat te susțin prin idei și acțiuni constructive. Totul este să fii tu deschis și la alte opinii și propuneri.  

Capricorn
Excelente momente pentru tine se conturează în această săptămână. Ai șanse deosebite de a-ți schimba radical planurile de viață, dar mai ales propria ta ființă și felul în care te raportezi la evenimentele înconjurătoare. Stai de vorbă pe îndelete cu tine însuți și scoate la iveală toate nemulțumirile interioare. Chiar dacă stările sufletești sunt deosebit de fluctuante și, aparent, dificil de controlat, ai încredere că vei depăși totul foarte bine. Conștientizând acum cât de mult se poate despre tine și sufletul tău vei face un salt evolutiv excepțional.  

Varsator
Ești foarte retras în aceste zile, fiind momente favorabile dialogului interior și detașării de cotidian. Este foarte important să analizezi serios toate relațiile și situațiile în care ești implicat, pentru că informațiile obținute prin căi neconvenționale te vor ajuta să progresezi pe toate planurile vieții. Se pot evidenția afecțiuni ale sistemului osos și articular ce ar necesita îngrijiri de specialitate. Odihnește-te, adoptă o dietă și înconjoară-te numai de oamenii dragi și de încredere. Revenire spectaculoasă în mijlocul celorlalți în a doua partea săptămânii, dar nu forța nota.

Pesti
Interesant de urmărit ce se petrece în relațiile cu prietenii. Se conturează o etapă nouă, în sensul că de unii te vei desprinde definitiv în urma aflării unor informații despre aceștia. Pe de altă parte, forfota din acest segment relațional are rolul de a-ți remodela concepțiile privitoare la prieteni și de a te ajuta să fii ceva mai selectiv cu oamenii cărora le acorzi încredere și sprijin personal. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și dialoguri interioare. Revelațiile din aceste zile te vor ajuta să găsești soluții optime pentru toate situațiile în care ești implicat.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii