Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru săptămâna 14 - 20 februarie 2022. Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani

ro

14 Feb, 2022 09:55 1414 Marime text


Berbec 

Răsturnările de situație în plan sentimental vor atrage după sine altele în plan profesional. Probabil că în urma discuțiilor și evenimentelor în care ești implicat alături de persoanele dragi, te vei hotărî să pui capăt acelor relații sau situații care te solicită prea mult sau în care ai descoperit nereguli serioase. Ziua de Miercuri poate fi foarte înșelătoare, deci evit-o pentru decizii sau discuții ample. Sănătatea este deficitară și pot intra în discuție analize, consultații și intervenții chirurgicale. Mult de lucru la serviciu în partea a doua a săptămânii. Echilibrează-ți programul, astfel încât să te și odihnești regulat. Relațiile parteneriale sunt bune, însă se vor evidenția mai mult cele profesionale.

Taur 

Este nevoie să te ocupi de membrii familiei și de îndatoririle gospodărești. Sunt posibile discuții aprinse, însă depinde numai tine cum gestionezi lucrurile spre binele tuturor. Miercuri este o zi deosebită, cu o energie aparte, de aceea se pot produce avarii în spațiul locativ, dar și ceva neplăceri în relațiile cu cei dragi. Prudență, răbdare, toleranță! În plan sentimental apar răsturnări de situație. Ai nevoie de mai multă afecțiune și sprijin moral din partea celor dragi, dar acestea, deocamdată, întârzie să apară. Detașează-te de tot ce se petrece în planul amoros, deoarece nu poți controla lucrurile. La serviciu este o atmosferă plăcută, lucrezi bine, cu spor, iar colegii te susțin. Schmbări în segmentul muncii și al sănătății!

Gemeni

Ești înconjurat de multă lume la începutul săptămânii, însă unii te vor sâcâi destul de mult, mai ales Miercuri. Selectează-ți anturajul și nu da crezare chiar oricui sau oricărei informații care se vehiculează în preajma ta. Acasă, în familie este forfotă, existând riscul demarării unor conflicte pe termen lung. Se recomandă prudență, înțelegere, toleranță. Se vor evidența mai ales dialogurile aprinse cu neamurile vârstnice. Este o perioadă favorabilă treburilor gospodărești de anvergură. În plan sentimental se întrezăresc noutăți. Asta înseamnă că, fie se reconfigurează termenii și condițiile unei relații vechi, fie se înfiripă una nouă. Acum vei simți clar încotro bate vântul schimbării amoroase, dar încă nu este momentul acționezi.

Rac 

Îți cresc veniturile obținute din munca proprie, dar apar și cheltuieli în fața cărora le reziști cu greu. Evită pe cât posibil ziua de Miercuri, pentru cumpărături sau achitarea datoriilor! Energia astrală a acestei zile predispune la erori, pierderi, subiectivism în aprecieri și lipsa atenției la detaliile importante. Ești foarte căutat de persoanele din anturajul apropiat, fiind posibile multe întâlniri și dialoguri. Unii chiar au nevoie de sprijinul tău moral, dar acordă-l cu măsură. Pe de altă parte, se vor ivi călătorii pe distanțe scurte, fie de agrement, fie pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale. Acasă, în familie se vor simți din plin razele Soarelui, ce vor încălzi atmosfera domestică în chip minunat.

Leu 

La începutul săptămânii ai multă energie și poți rezolva treburile restante, atât cele din plan personal, cât și cele din plan profesional. Nu forța nota, pentru că energia vitală este fluctuantă, mai ales Miercuri. Apar câștiguri din munca desfășurată la un loc de muncă, dar totodată apare și ispita cheltuielilor. Poate fi vorba și despre achitarea unor datorii vechi sau despre achiziționarea unor bunuri dorite, planificate mai de mult. Se recomandă prudență în planul financiar, în mod special la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se deschide o etapă importantă ce va schimba registrul veniturilor, dar și pe cel al muncii. Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice și de bun augur. Totuși, selectează persoanele cărora te destăinui.

Fecioara 

Stările tale de spirit oscilează pe tot parcursul săptămânii, astfel că este rost să fii înțeles greșit de alții. Controlează-ți reacțiile și menține un ritm constant în acțiuni. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești, să mergi la controale de specialitate și să urmezi sfaturile specialiștilor. Beneficiezi de multă energie astrală, astfel că vei fi tentat să te implici în tot felul de acțiuni, mai mult sau mai puțin folositoare ție. Selectează prioritățile și gestionează-ți eficient energia vitală. Pentru segmentul financiar se deschide o nouă etapă, fiind rost de câștiguri suplimentare sau măcar discuții în acest sens. Evită implicarea în investiții, cheltuieli majore, deoarece sunt șanse să cheltuiești mai mult decât îți poți permite.

Balanta 

O discuție cu un prieten îți va oferi idei și lămuriri deosebite privitor la evenimentele în care ești implicat. Ar fi bine ca unele amănunte despre tine și intențiile tale să nu le divulgi nimănui. Sănătatea este precară, astfel că ia în serios semnalele organismului. Pot intra în discuție analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale. Provocarea perioadei analizate constă în deschiderea mentală și sufletească față de nou și progres. Rezistența la toate acestea provoacă distorsiuni în planurile existenței tale. La serviciu se vor activa conflictele vechi, mai ales cele provocate din umbră. Prudență și discernământ! Ai energie suficientă pentru a te descurca în orice situație, însă apelează și la cineva drag și de încredere.

Scorpion 

Mediul socio-profesional te solicită mult în această săptămână. Se recomandă prudență în dialogurile cu șefii sau cu reprezentanții instituțiilor oficiale, mai ales pe 16 Februarie. Foarte ușor, pe neobservate, îți pot fi compromise imaginea publică și poziția în cadrul unui colectiv de muncă. Prietenii îți sunt alături cu sfaturi bune, astfel că îi poți asculta cu încredere, trecând peste faptul că unele aspecte abordate îți displac și acum le refuzi. Pe de altă parte, începe o perioadă interesantă referitoare la relațiile cu prietenii și susținătorii din mediul profesional, dar și pentru relaționarea cu asociațiile, organizațiile, grupurile de interese. Tendința de a te implica trup și suflet alături de alții în diverse acțiuni te poate obosi și îmbolnăvi la propriu. Selectează-ți atent acțiunile și anturajul!

Sagetator 

Simți nevoia de a-ți remodela conștiința și implicit filozofia de viață pe parcursul acestei săptămâni. Discuțiile cu ceilalți și acțiunile întreprinse au legătură cu schimbările majore care intervin încet, dar sigur în segmentul socio-profesional. Sunt posibile discuții cu parteneri străini, demersuri pentru călătorii, pentru studii sau chiar pleci pe neașteptate într-o călătorie surpriză. Imaginea ta în ochii celorlalți este controversată și ar trebui să iei în seamă acest lucru. Energia zilei de Miercuri este răscolitoare, astfel că relațiile cu șefii și oficialitățile sunt instabile sau chiar pot lua turnuri nebănuite. Este o perioadă dinamică pentru segmentul profesional, iar unele relații colegiale și unele etape profesionale se vor finaliza zgomotos. Susținere bună din partea prietenilor.

Capricorn 

Cheltuielile, dezbaterile pe teme profesionale, trasarea unor planuri de studii și cercetări reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Poți primi bani, bunuri, cadouri dintr-o colaborare sau din partea rudelor, din partea partenerului de viață sau a colegilor de serviciu. Foarte animat devine segmentul relațiilor cu străinătatea, al călătoriilor și al pregătirii educaționale. Relațiile cu persoanele aflate în alte țări se vor evidenția prin dialoguri aprinse, dar poți călători în diverse scopuri. Pe de altă parte, este posibil să începi o etapă de pregătire printr-o formă de școlarizare, necesară pentru avansarea profesională. Relații bune cu șefii, dar disonante cu subalternii și colegii. Este bine să te concentrezi pe îndatoririle tale și pe ceea ce dorești să obții în plan socio-profesional.

Varsator 


Dialogorile cu ceilalți vor pune bazele unor acțiuni și câștiguri viitoare de bun augur. Este bine să ții cont și de sugestiile altora, dar să-ți susții și punctele tale de vedere. Este rost de a-ți îmbunătăți veniturile din colaborări sau din moșteniri, partaje personale și profesionale. Cheltuieli pe facturi, taxe restante dar și pe daune produse de cei apropiați. Ziua de Miercuri este provocatoare, de aceea ar fi bine să eviți în această zi asumarea unor responsabilități majore. Se deschide o nouă etapă financiară, în mod special în ceea ce privește banii și bunurile comune cu alții. Finalul săptămânii îți aduce armonie și echilibru în plan mental. Sunt favorizate activitățile culturale, călătoriile, dar și relaționarea cu persoanele aflate în străinătate.

Pesti 

Săptămâna debutează cu forfotă la serviciu, însă va trebui să-ți rezervi timp și energie fizică și pentru treburile personale și cele domestice. Programează totul cu măsură și prudență, pentru că sănătatea îți poate crea neplăceri serioase. Foarte dinamic devine segmentul partenerial. Se pot destrăma relații vechi, fie că este vorba despre una matrimonială, fie că este vorba despre una profesională. Noutăți clare în ceea ce privește colaborările și parteneriatele în general. Este favorizat și segmentul financiar, în mod special veniturile pe care le obții dintr-o colaborare, moștenirile și cheltuielile comune cu alții. Se deschide o nouă etapă în plan financiar, iar cele discutate și petrecute pe parcursul acestei săptămâni vor lua amploare în lunile următoare.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii