Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 noiembrie 2017

ro

13 Nov, 2017 12:23 2385 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
O săptămână foarte importantă la capitolul relații parteneriale și bani, bunuri comune cu alții. Este posibil să te desprinzi din unele parteneriate, fie că este vorba despre o relație de cuplu, fie o relație de colaborare profesională. Se recomandă prudență, pentru că vor intra în discuție partajele specifice unui divorț, moștenirile, datoriile comune cu ceilalți. Predomină senzația că toată lumea este împotriva ta, însă pe undeva și tu ai contribuția ta la situația în care te afli. Se conturează o nouă etapă financiară, în sensul că vei beneficia de venituri suplimentare și de ajutoare substanțiale din partea altora.

Taur
Mediul de lucru de la locul de muncă este foarte animat și punctat cu note conflictuale. Fii prudent în relațiile colegiale, pentru că există riscul să te implici în controverse gratuite. Ocupă-te numai de îndatoririle tale și lasă-i pe ceilalți să se ocupe de ale lor. Sănătatea este vulnerabilă în continuare, așadar îngrijește-te pe îndelte. Relațiile parteneriale intră într-o nouă etapă. Este rost de revigorări în relația matrimonială veche, de o relație nouă de cuplu, de apariția unor oferte de colaborare profesională. Accentul cade pe segmentul profesional, asta însemnând că în mod special în câmpul muncii sunt probabile noutăți spectaculoase. Prudență și discernământ!

Gemeni
Mediul domestic și relațiile cu membrii familiei îți deschid săptămâna. Se conturează schimbări benefice în viața cotidiană. Fie la serviciu se aranjează lucrurile și vei avea suficient timp și pentru tine personal, treburile profesionale mergând foarte bine în continuare, fie sănătatea se îmbunătăște vizibil și în consecință vei putea desfășura activități recreative de anvergură. Singurele umbre vin dispre segmentul amoros, în sensul că persoana iubită sau copiii îți pot reproșa diverse. Fii prudent, pentru că tu fiind acum foarte implicat la serviciu, cei dragi se pot supăra. Noutăți spectaculoase atât în privința sănătății, cât și în câmpul muncii.

Rac
În prima parte a săptămânii ai multe treburi de făcut acasă. Este nevoie de reparații curente, mai ales la instalațiile de aer, de gaze și de foc. Apelează la ajutorul specialiștilor pentru orice defecțiune sau informație de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți sau întreține condițiile din spațiul locativ. Relațiile cu membrii familiei se remarcă prin discuții aprinse. Se recomandă prudență, răbdare, tolereanță, deoarece conflictele de acum se pot permanentiza. Ceva din segmentul amoros sau din relațiile tale cu copiii deranjează pe membrii familiei sau pe rude. Noutăți spectaculoase în relațiile de iubire. Posibil apariția unui copil sau planuri în acest sens.

Leu
Ai multe drumuri de făcut zilele acestea și de vorbit cu multă lume. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă întrucât sunt șanse să folosește prea mult sarcasmul. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt conflictuale și foarte ușor se pot destrăma cele fragile. Este bine să te îndepărtezi din interacțiunile care s-au dovedit clar neprofitabile. Segmentul familial și domestic intră într-o nouă etapă. Schimbări în mediul familial, vânzări și achizționări de bunuri casnice schimbarea domiciliului, întemeierea unei familii, apariția unor noi membrii în familie. Fii prudent în privința sănătății și a mediului de lucru de la serviciu.  

Fecioara
Ești pus pe fapte mari în această săptămână, pentru că primești energie astrală din belșug. Dozează-ți eforturile, selectează prioritățile și orientează-te numai spre oameni de bună calitate. Prudență în privința cheltuielilor, pentru că tentația investițiilor nefondate este mare și dificil de contracarat. Foarte interesante și benefice sunt interacțiunile cu persoanele din anturajul apropiat. Dialoguri fructuoase schimb de informații deosebite și utile, călătorii pe distanțe scurte fie de agrement, fie pentru a rezolva chestiuni personale și profesionale. Succesul te însoțește în permanență. Notează ideile din aceste zile, pentru că sunt spectaculoase și de viitor.    

Balanta
Stările tale de spirit sunt foarte oscilante zilele acestea. Ești pornit împotriva tuturor, astfel că nimeni și nimic nu îți poate intra în voie atât de ușor. Depune eforturi conștiente să te înțelegi atât cu tine însuți, cât și cu ceilalți, deoarece există riscul să distrugi relații și situații benefice care ar trebui păstrate. Financiar se conturează noutăți. Se deschide un nou capitol în care ți se modifică substanțial veniturile și posibilitățile de a obține bani, bunuri sau favoruri dintr-o activitate profesională desfășurată în cadru oficial la un loc de muncă. Totodată apare și tantația investițiilor pe termen lung. Prudență și răbdare!

Scorpion
Dialogurile cu prietenii te ajută să-ți lămurești aspectele profesionale care au dus la restricțiile financiare din ultima vreme. Cu toate că ești plin de energie, dornic de a-ți schimba radical viața pe toate planurile, ceva te ține pe loc. Există în preajma ta conflicte ascunse, atât în mediul familial, în relațiile cu persoanele apropiate, cât și în mediul socio-profesional în care activezi. Evită să-ți divulgi intențiile, planurile de viitor și mai ales opiniile personale! Unii îți pot pune etichete neconforme cu realitatea și de aici un șir lung de situații neplăcute. Ai nevoie de odihnă, de plimbări ușoare în aer liber și de un program cotidian complet reformulat.

Sagetator
Relațiile cu prietenii și cu persoanele din mediul socio-profesional în care activezi sunt foarte active prin discuții aprinse și prin acțiuni comune de anvergură. Oricât ai fi de atent la vorbele și gesturile acestor persoane există ceva ascuns, pe care îl simți, dar nu-l poți depista deocamdată. De aceea, ferește-te de acest anturaj, evită polemicile, contradicțiile și îndepărtează-te de oamenii care te provoacă nepermis de mult. În a doua parte a săptămânii se pot evidenția afecțiuni ale sistemului uro-genital și ale gâtului, dar și un soi de oboseală. Odihnește-te conștient și la nevoie apelează la sfatul specialiștilor în sănătate.

Capricorn
O săptămână în care ești foarte activ în plan profesional, mai ales că provocările vin dinspre șefi sau colegi de muncă. Discuții aprinse pe teme profesionale, reuniuni la vârf cu oameni importanți, turnuri spectaculoase de situații la locul de muncă. Controlează-ți tendința de a riposta la orice vine din partea vreunei autorități. Este mai dificil, deocamdată, să respecți sau să susții regulile, părerile, sfaturile șefilor, dar cu puțin efort și bunăvoință ai reuși foarte bine să te stecori printre evenimentele acestor zile. Relațiile cu prietenii sunt deosebite. Se conturază relații noi, foarte importante pentru dezvoltarea ta personală și profesională pe termen lung.

Varsator
Gândurile și chiar faptele îți sunt legate de călătorii sau de studii pe termen lung în această săptămână. Se recomandă prudență, întrucât pot apărea diverse piedici în a-ți realiza planurile în sensurile dorite. Felul în care vorbești îi poate deranja pe ceilalți, deoarece, fără să-ți dai seama folosești note sarcastice în dialogurile tale. În plan socio-profesional se deschide o nouă etapă benefică. Ești bine susținut de către șefi și autorități, îți sunt apreciate eforturile și meritele, fiind rost de a obține o funcție de conducere sau măcar un post important în cadrul unui grup de lucru. Dar, asumă-ți numai responsabilitățile pe care le poți duce la bun sfârșit.  

Pesti
Cheltuieli majore pe taxe, facturi, investiții pe termen lung! Datorită relațiilor cu neamurile, cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali apar cheltuieli neprevăzute și care trebuie făcute urgent. Selectează prioritățile și nu te avânta în orice, doar de dragul celorlalți. Unii chiar au intenția foarte clară de a profita de pe urma veniturilor sau agoniselii tale. Relațiile cu străinătatea se îmbunătățesc vizibil, fiind rost de a călători în ținuturi îndepărtate fie de agrement, fie pentru studii sau pentru a munci. Pe de altă parte sunt zile excelente pentru a-ți remodela filozofa de viață și a-ți reconstrui sistemul valorilor morale și spirituale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii