Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru săptămâna 13 - 19 mai 2024. Se anunță multă forfotă în sfera profesională pentru unii nativi

ro

13 May, 2024 09:30 857 Marime text
Berbec

Relațiile sentimentale îți acaparează atenția și eforturile, find vorba despre chestiuni vechi. Este nevoie să-ți reformulezi opiniile privitoare la iubire, implicațiile ei și felul în care îți manifești sentimentele față de cei dragi. Frământările sufletești sunt accentuate, răscolitoare, însă rolul lor este acela de a scoate la suprafață și a dizolva tipare mentale și comportamentale care nu se mai potrivesc cu aici și acum. Socializarea și activitățile de tip hobby te liniștesc și îți aduc și sfaturi utile.

Taur

Este nevoie să acorzi timp și resurse materiale familiei și spațiului locativ. Membrii familiei îți pot solicita ajutorul, pot avea loc dezbateri pe teme patrimoniale sau chiar poate intra în discuție relocarea familiei într-un alt oraș. Tendința de a-ți impune ideile și opiniile în fața celor dragi aduce tensiuni și oprobiul celorlalți. Alege-ți cuvintele cu grijă, ascultă ce ți se spune și la final decide împreună cu membrii familiei. Foarte animate sunt relațiile cu persoana iubită și copiii.

Gemeni

În primele zile ale săptămânii se întrezăresc dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și călătorii pe distanțe scurte. S-ar putea să fii nevoit să rezolvi demersuri legate de acte, demersuri care fie au rămas nefinalizate, fie trebuie reluate în totalitate din diverse motive. Gândurile și comunicarea sunt viciate, de aceea fii prudent și selectiv în vorbe și gesturi. Unii te vor provoca de dragul provocării, iar tentația de a răspunde cu aceeași monedă este păguboasă pe termen lung.

Rac

Este rost să primești bani sau favoruri dinspre locul de muncă în această săptămână, dar și cineva drag îți poate oferi cadouri deosebite. Totuși interesul tău este legat de veniturile pe care le obții în urma eforturilor depuse la serviciu. Nemulțumirile financiare persistă, însă hiba este la felul în care privești tu partea materială a vieții. Deocamdată traversăm o perioadă în care te poți bizui pe ceea ce ai și pe simțurile tale extrasenzoriale care îți oferă informație utilă.

Leu

Cumva începi o nouă etapă în această săptămână. Ai energia necesară de a opera acele schimbări în viața ta, care să te plaseze pe alte coordonate, alături de alți oameni, în alte situații. Depinde numai de tine să gestionezi corect stările pe care le experimentezi acum. Selectează prioritățile, Privește atent la cei din preajma ta, remodelează-ți felul de a fi și apoi toate celelalte se vor remodela după noul tău tipar de gândire și acțiune. Apar cheltuieli importante.

Fecioara

Ești concentrat mai mult pe tine și pe treburile tale personale în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă pe toate segmentele organismului. Prudență, calm, răbdare, toleranță! Ai nevoie de odihnă prelungită, conștientă și de o dietă potrivită constituției tale. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Remodelează-ți personalitatea și felul în care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Segmentul financiar se va remarca prin câștiguri suplimentare.

Balanta

Evenimentele săptămânii îți aduc în preajmă prieteni și susținători în segmentul socio-profesional. Activitățile comune cu aceste persoane te vor solicita mult și bine, de aceea fii prudent. Unii vin spre tine foarte bine mascați cu intenții nobile, dar scopurile lor sunt de cu totul altă natură. Oboseala se va accentua spre mijlocul săptămânii, fiind nevoie să te odihnești și să te ocupi de treburi ușoare. Informațiile aflate pe căi neobișnuite, te pot destabiliza emoțional.

Scorpion

Săptămâna debutează în forță, pentru că vei fi foarte solicitat la serviciu. Dialoguri cu șefii, cu oameni importanți din diverse domenii de activitate, prezentări profesionale oficiale, un amalgam de activități și situații inedite care te pun în rol principal pe scena vieții publice. Prudență în vorbe și gesturi, deoarece unii îți pot observa și semnala orice abatere de la norme. De mare folos îți sunt prietenii și protectorii din sfera profesională. Ascultă sfaturile celorlalți și acceptă divergențele de opinie!

Sagetator

Călătorii, studii, dialoguri pe teme culturale, iată câteva dintre temele principale ale acestei săptămâni. Se conturează activități de anvergură în sfera profesională, întâlniri și dezbateri oficiale cu persoane importante. Toate bune și frumoase, doar că plata aferentă eforturilor depuse lasă de dorit sau lipsește cu desăvârșire. Provocarea situațiilor în care ești implicat constă în a te detașa de materialismul cotidian și a privi spre partea spirituală a vieții. Multe din cele discutate vor avea un ecou multă vreme.

Capricorn

Săptămâna debutează cu aspecte financiare de tipul achitarea datoriilor sau relaționarea cu instituții financiare. Este posibil să descoperi plăți pe care trebuia să le faci cândva și din varii motive ai uitat de ele. Rezolvă orice restanță financiară și evită să te implici în datorii noi. Planurile de investiții pe termen lung mai trebuie să aștepte. Foarte interesant cum în anumite momente ale zilelor vei avea revelații asupra rolului unor oameni care, aparent, îți pun bețe în roatele vieții tale.

Varsator

Relaționezi cu multă lume în aceste zile, mai ales cu oamenii din sfera profesională. Dialogurile oficiale vor fi frecvente și vei fi nevoit să prezinți diverse teme, să formulezi opinii și tu la rândul tău să-i asculți pe alții. Contradicțiile vor fi frecvente, punctate pe alocuri cu note ciudate. Detașează-te, evită implicarea emoțională în problemele altora și concentrează-te strict pe îndatoririle tale. Vor interveni chestiuni bănești de tipul achitarea unor facturi sau dialoguri pe teme financiare în cadrul unei colaborări.

Pesti

Întreaga săptămână aduce multă forfotă în sfera profesională, mai ales în relațiile colegiale. Revin în atenție sarcini de lucru care sunt nefinalizate sau la care mai trebuie adăugat ceva. Selectează prioritățile, dozează-ți eforturile, apelează la colegii de încredere să te ajute la nevoie, deoarece organismul tău este obosit. Se pot accentua afecțiuni ale sistemului digestiv și ale picioarelor, de aceea fii prudent. Vor interveni discuții și activități comune cu partenerul de viață și cu cei de afaceri sau colaboratorii.

articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii