Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru săptămâna 13 - 19 februarie 2023. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

ro

13 Feb, 2023 10:12 1269 Marime text
HoroscopBerbec

Multe dintre concepțiile tale se vor modifica începând cu această săptămână. Te vei orienta spre alte filozofii de viață și spre a relaționa cu oameni valoroși și bine experimentați în ale vieții. Activități intelectuale de anvergură, planuri de călătorii, de studii și de reluare a unor secvențe de învățare-evaluare. Relațiile cu străinătatea sunt deosebite. Unele se finalizează, făcându-se loc pentru altele. Este posibil să călătorești pe distanțe lungi, dar fii prudent, pentru că neplăcerile apar când te aștepți mai puțin. Multă animație în plan profesional, fiind vorba de discuții importante cu șefii și colegii de muncă. Relațiile cu unii prieteni sau cu unele persoane care până nu demult își ofereau sprijinul în planurile tale, se vor modifica.

Taur

Schimbări în plan financiar, la secțiunea bani și bunuri administrate și folosite în comun cu alții. Este posibil să primești o sumă de bani restantă, să reușești să achiți datorii vechi sau să lămurești chestiuni privitoare la moșteniri și partaje. De evitat investițiile de anvergură și a-i lăsa pe alții să profite de pe urma veniturilor tale! Activități intelectuale, planuri de călătorii, abordarea unei noi filozofii de viață. Sunt momente bune pentru a dialoga cu persoanele aflate în străinătate și a plănui călătorii sau studii pe termen lung. La finalul săptămânii este posibil să fii invitat la o reuniune cu oameni importanți, fie la locul de muncă, fie acasă, în familie. Frumoasă și benefică susținere în planul soci-profesional.

Gemeni

Zile importante în plan partenerial. Se finalizează o etapă, asta însemnând desprinderea de un partener de viață, desprinderea dintr-o colaborare profesională neprofitabilă sau reconfigurarea alteia din toate punctele de vedere. Demersuri financiare privitoare la cheltuieli comune cu alții, achitarea unor datorii, dar este posibil să și primești ceva bani, bunuri sau favoruri deosebite. Este clar că în urma situațiilor și dialogurilor dina ceastă săptămână îți vei reconfigura sistemul valorilor morale și spirituale. Relațiile cu străinătatea sunt provocatoare și chiar poți decide ruperea unora dintre ele. Răsturnări de situație în privința călătoriilor îndepărtate și a unor forme de instruire.

Rac

Se conturează multă zarvă la locul de muncă. Observă atent ceea ce se petrece în preajma ta și evită luarea deciziilor importante. Amestecul dulce-amar din domeniul profesional în care activezi te poate neliniști, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să-i acorzi atenție și îngrijiri corespunzătoare. Relațiile parteneriale sunt anoste existând riscul dizolvării unora dintre ele. La finalul săptămânii, probabil din cauza situațiilor și discuțiilor cu partenerul de viață, colegii și colaboratorii din sfera muncii, vei fi nevoit să iei decizii financiare privitoare la banii și bunurile comune.

Leu

Săptămâna debutează cu aspecte sentimentale. O relație amoroasă se poate finaliza sau cel puțin își schimbă condițiile și termenii de desfășurare. Diferența de mentalitate dintre tine și ceilalți mai ales în plan afectiv poate duce la reconfigurarea relațiilor dintre voi. Există detalii ascunse vizavi de acest segment, care își fac simțită prezența prin situații bizare. Mult de lucru la serviciu, dar și acasă în plan personal. Sunt posibile și niscai probleme de sănătate, de aceea dozează-ți eforturile și selectează prioritățile. În weekend se prefigurează dialoguri importante cu partenerul de viață și colaboratorii. Finaluri în aceste relații. Desprinde-te din situațiile parteneriale care funcționează prost.

Fecioara

Se recomandă orientarea eforturilor spre segmentul domestic și spre relațiile familiale. Vor avea loc discuții importante, întâlniri deosebite cu neamurile, vizitarea locurilor natale și trasarea planurilor de viitor. Fii prudent vizavi de dialogurile cu membrii familiei, pentru că există tensiuni. Cei dragi au alte planuri domestice și comunică asta destul de vehement. Cu puțin efort și bunăvoință se poate ajunge la un consens cu toată lumea. Relațiile amoroase sunt surprinzătoare. Activități recreative și hobby-uri, plus niscai controverse în relațiile amoroase. La finalul săptămânii vei avea multe de făcut.

Balanta

Multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Este bine să reții informațiile vehiculate în preajma ta și subiectele pe care le discuți cu ceilalți, întrucât îți vor fi de folos la momentul potrivit. Demersuri intelectuale, rezolvarea unor chestiuni personale și profesionale, multe călătorii pe distanțe scurte. Acasă în familie sunt multe treburi de făcut, bine fiind să te implici serios în rezolvarea lor. Discuții și întâlniri cu neamurile. La sfârșitul săptămânii intervin chestiuni sentimentale. Se prefigurează un final, atât în relația cu persoana iubită, cât și în relațiile cu copiii.

Scorpion

Este nevoie să te ocupi de segmentul financiar în primele zile ale săptămânii. Se finalizează o etapă de câștig din munca proprie, fiind astfel posibil să te orientezi spre alte surse de venit. Factorul necunoscut îți poate crea neplăceri când și cum te aștepți mai puțin. Provocarea perioadei analizate constă în a învăța să gestionezi corect banii și a-ți remodela viziunea asupra lor. Practic banii ajută la efectuarea unor schimburi, care aduc energii în viața ta, dar te și eliberează de acelea care nu-ți mai sunt de folos. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt de bun augur. În weekend se conturează treburi gospodărești și controverse în familie.

Sagetator

O perioadă importantă, întrucât te ajută să finalizezi treburi restante, să renunți la obiceiuri proaste, să-ți trasezi noi planuri de viitor și să te orientezi spre relații de o mai bună calitate. Chiar dacă, stările tale de spirit fluctuează mult și sănătatea este vulnerabilă, te poți concentra pe ceea ce îți este ție de folos acum. Revelații și informații valoroase obținute pe căi neobișnuite, asumarea unor responsabilități noi. A doua parte a săptămânii evidențiază cheltuieli, însă și primești bani, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Se conturează schimbări în relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Posibil ca în urma evenimentelor și discuțiilor din aceste zile, să decizi a te desprinde din relațiile care funcționează defectuos.

Capricorn

O perioadă care îți aduce informații deosebite pe căi neobișnuite. Discuții tainice cu oameni importanți, mai ales privitoare la segmentul partenerial. Este posibil să decizi desprinderea de unii parteneri, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre cei de afaceri sau despre colaboratori. Sănătatea este vulnerabilă și de aici apar tot felul de stări fluctuante. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Sunt șanse mari de progres și de schimbare a unor planuri personale sau profesionale care nu au dat roadele scontate până acum. Din perspectiva financiară, se conturează aspecte frumoase pe termen lung. Poate fi vorba și despre primirea unor drepturi salariale, despre cheltuieli comune cu cei dragi, însă pot intra în discuție și plata unor daune.

Varsator

Relațiile socio-profesionale sunt foarte active pe tot parcursul săptămânii. Discuții, întâlniri la nivel înalt cu șefi sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. Prudență, întrucât există multe necunoscute importante în acest segment de viață, iar iluzia și dezamăgirea sunt de proporții. Evită să povestești multe și mărunte despre tine și despre planurile tale personale de viitor. Sănătatea este vulnerabilă, astfel încât ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. La finalul săptămânii, contextul astral te va impulsiona să-ți schimbi felul în care te raportezi la evenimentele vieții cotidiene și la relațiile cu ceilalți. Este vremea marilor schimbări și bine ar fi să le primești cu brațele deschise.

Pesti

Săptămâna îți aduce în atenție segmentul profesional și relațiile aferente. Se conturează un final în privința statutului socio-profesional. Imaginea ta în ochi altora se va modifica, depinzând numai de tine cum și în cel fel. Este bine să eviți a povesti amănunte despre tine și planurile tale de viitor, pentru că unii pot interpreta greșit totul și de aici reacții în consecință. Șefi care se schimbă, condiții noi de muncă, implicare în activități profesionale de anvergură. Noutățile sociale sunt frecvente și de bun augur. Prietenii îți sunt alături cu sfaturi interesante. În weekend, oboseala și stresul acumulat își vor spune cuvântul. Odihnește-te conștient și îngrijește-ți sănătatea!

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii