Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 08 - 14 ianuarie 2018

ro

08 Jan, 2018 13:03 2706 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
Relațiile parteneriale sunt importante, deoarece se vor discuta planuri profesionale de anvergură. În mod special relațiile din câmpul muncii, care vizează colaborări vor fi aduse în discuție pentru revizuiri sau îmbunătățiri deosebite. Controversele se ivesc de la te miri ce, însă au rolul de a dinamiza situațiile. Prudență, răbdare, toleranță! Există hibe atât în relația de cuplu, cât și în relațiile profesionale, hibe ce acum sunt descoperite ușor. Cheltuieli majore comune cu alții. Evită investițiile și a plăti tu pentru alții. Călătoriile și studiile intră în sfera ta de interes.  

Taur
Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și acasă te așteaptă treburi restante. Selectează prioritățile și dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Pot intra în discuție planurile de consultații și analize medicale. Relațiile parteneriale sunt foarte active, iar unele se pot destrăma definitiv. Ia aminte la ceea ce se petrece atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Cele aflate, discutate, petrecute în aceste zile vor avea efecte pe termen lung. Apar și cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, servicii.

Gemeni
Sunt zile bune pentru a te distra, pentru, a ieși în lume cu persoanele dragi, pentru a te juca pur și simplu. Chiar dacă pot apărea discuții aprinse, iubirea plutește în aer și asta te va încânta enorm. La serviciu este multă forfotă, colegii te susțin, dar unii mai mult te încurcă. Dozează-ți eforturile și selectează prioritățile, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Ia în calcul consultațiile și analizele medicale. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile parteneriale și colaborările profesionale în care ești implicat. Discuții importante, lămuriri, fiind posibil să primești oferte bune.

Rac
Este nevoie să te ocupi de treburile gospodărești la începutul săptămânii. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei, controverse, dar cu puțin efort și bunăvoință lucrurile se pot desfășura foarte bine. Datorită partenerului de viață sau colaborărilor în care ești implicat, segmentul domestic are de suferit cumva. Relațiile sentimentale și cele cu copiii se evidențiază prin activități comune și discuții importante. Prudență, deoarece persoanele dragi îți oferă cu totul altceva decât preconizezi sau ai nevoie tu. Mult de lucru la serviciu.

Leu
Ești tentat să te implici în multe discuții cu persoanele din anturajul apropiat. Mai ales temele profesionale vor fi la ordinea acestor zile. Călătoriile pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale și profesionale reprezintă un subiect important. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile neplăceri. Acasă, în familie te așteaptă treburi gospodărești restante și discuții importante cu membrii familiei. Există tensiuni majore în plan familial, astfel că foarte ușor se poate ajunge la conflicte pe termen lung. În spațiul locativ sunt posibile avarii la instalațiile de apă.

Fecioara
Se întrezăresc cheltuieli majore la începutul săptămânii pe cele necesare traiului cotidian. Pe de altă parte este posibil să primești salariul, o primă sau cadouri din partea celor dragi. Mai ales persoana iubită și copiii te pot surprinde cu tot felul de situații sau favoruri inedite. Primește-le cu inima deschisă! Persoanele din anturajul apropiat te vor căuta fie pentru a obține sfaturi de la tine, pentru un schimb de informații, fie pentru a afla despre tine noutăți. Vorbește strictul necesar și cât mai puțin despre intențiile tale. A doua parte a săptămânii evidențiază treburi gospodărești.

Balanta
Ești în formă în aceste zile, aspect ce va fi observat de toți ceilalți. Pe lângă treburile tale personale, membrii familiei și treburile gospodărești te solicită din plin. Se recomandă prudență, deoarece există tensiuni majore acasă, în familie și foarte ușor se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Cheltuieli majore pe cele necesare traiului cotidian. De asemenea sunt șanse să primești salariul, cadouri sau bonusuri din partea celor dragi. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat. Discuții importante și călătorii pe distanțe scurte.

Scorpion
Sunt zile potrivite discreției, discuțiilor tăinuite cu persoanele din anturajul apropiat, odihnei și plimbărilor în aer liber. Se pot evidenția unele afecțiuni, dar este vorba despre cele deja cunoscute, astfel încât poți depăși totul cu bine. Dozează-ți eforturile, deoarece în aceste zile ești predispus la excese de orice fel: mentale, fizice, verbale, culinare. Alege prioritățile și ceea ce îți este ție realmente de folos. Altfel riști să te dispersezi fără rost. Se conturează și cheltuieli cotidiene, dar îți vin și bani fie din salariu, fie descoperi o sumă economisită mai demult.

Sagetator
Pritenii îți sunt alături, fie prin discuții importante, fie prin activități comune ce vor duce la realizări deosebite. Chiar dacă, pe alocuri unele informații sau unele sfaturi îți displac este bine să le reții. Există un dram de adevăr în tot ce se discută în preajma ta. Pe de altă parte vei avea nevoie de odihnă și detașare de cotidian. Se pot evidenția afecțiuni ale sistemului uro-genital și ale segmentelor capului ce trebuie luate în serios. Este nevoie de consultații și de îngrijiri de specialitate. Dozează-ți eforturile, deoarece ești predispus la eforturi majore.

Capricorn
Se conturează reuniuni socio-profesionale în mod special în domeniul profesional în care activezi. Nevoia de afirmare este la cota prea înalte, existând riscul să gafezi serios cu efecte pe termen lung. Fii prudent în toate aparițiile tale publice și evită excesele de orice fel! Unii chiar sunt atenți la fiecare vorbă sau gest de al tău și vor reacționa în consecință. Dialogurile cu prietenii sunt furtunoase, dar utile, prin informațiile pe care le poți afla ușor. Totul este să accepți și alte opinii, alte idei, fără a lua nimic personal. Odihnește-te conștient!

Varsator
Ai nevoie de o călătorie îndepărtată pentru a te relaxa și pentru a-ți rafina sufletul cu aspecte spirituale. Desfășoară activități culturale, alături de cei dragi. Pot intra în discuție planurile de călătorii sau de studii. Relații deosebite cu persoanele aflate în străinătate, dar există hibe ascunse, interese meschine și chiar decizii ale unora care te pot afecta într-un anume fel. De aceea evită să te bazezi pe aceste relații. În plan profesional este multă forfotă, mai ales în relațiile cu șefii și autoritățile. Discuții ample despre activitățile profesionale, schimbări majore la locul de muncă.

Pesti
Cheltuielile comune cu alții sunt frecvente. Este bine să achiți frățește partea ta și să permiți celorlalți să-ți achite datoriile, fără a te sacrifica tu. Pot intra în discuție aspecte privitoare la moșteniri, partaje, investiții patrimoniale. Se conturează călătorii îndepărtate, planuri de studii, dar și activități culturale. Implică-te cu măsură în toate și mai ales ține cont de nevoile sufletului tău. A doua parte a săptămânii evidențiază activitățile socio-profesionale de la locul de muncă. Reuiniuni profesionale de anvergură, discuții importante, schimbări majore.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii