Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 06 - 12 noiembrie 2017

ro

06 Nov, 2017 13:22 1668 Marime text


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
O săptămână în care ești înconjurat de multă lume. Ai multe de rezolvat, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Totul este să-ți ordonezi prioritățile și să eviți implicarea în treburile altora. Intreresant este faptul că gândurile tale sunt focalizate pe idei mărețe și nobile. Comunicându-le și celorlalți vei reuși să vezi și alte fațete ale realității înconjurătoare. Acasă, membrii familiei au nevoie de sprijinul tău moral, emoțional sau material. Nostalgia și farmecul vremurilor copilăriei te învăluie pe neașteptate, atrâgându-i și pe cei dragi spre a povesti vrute și nevrute din vremuri de demult. Ocupă-te, din când în când și de un hobby drag sufetului tău!

Taur
Aspectele financiare din segmentul locului de muncă își deschid săptămâna. Poate fi vorba despre primirea salariului, a unor cadouri sau favoruri substanțiale. Totuși, ceva te nemulțumește fie că este vorba despre răsplata eforturilor depuse, fie despre ambientul profeisonal, care din când în când se animă prin conflicte serioase. Este vremea discuțiilor cu șefii referitor la îmbunătățirea salarizării tale sau măcar a condițiilor de muncă. Sunt șanse de a obține ceva în plus la salariu, dar nu miza foarte mult pe asta. Segmentul financiar este încă vulnerabil și turnurile pot fi de proporții. Discuții, întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat și călătorii.

Gemeni
Ești plin de energie în această săptămână și hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta. Segmentul paretenerial necesită îmbunătățiri și vei știi foarte bine ce ai de făcut. Se închid cicluri importante de viață în doi sau de lucru în diverse echipe de lucru. Instabilitatea în relații mai durează puțin, însă deja se conturează direcții noi. Fii pregătit pentru schimbări și pentru a primi în viața ta oameni noi! Pe de altă parte sunt șanse de a-ți crește veniturile, fie din activitatea profesională desfășurată la serviciu, fie cineva drag și de încredere îți oferă cadouri sau favoruri substanțiale. Dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Rac
Sunt zile bune pentru a sta de vorbă cu tine însuți. Este nevoie să schimbi câte ceva în filozofia de viață și apoi în planurile personale și profesionale. Sănătatea se îmbunătățește vizibil, dar încă nu forța nota. Vulnerabilizarea corpului fizic persistă. Ar fi bine să-ți reorganizezi programul cotidian, astfel încât să alternezi regulat orele de odihnă cu orele de relaxare. Planifică ședințe de înfrumusețare, de analize medicale suplimentare, dar orientează-te și spre hobby-uri sau spre activități dragi sufletului tău. Farmecul pe care îl emani în aceste zile va atrage susținători pentru tot ce dorești să întreprinzi. Primești bani, cadouri sau favoruri spre finele săptămânii.

Leu


Foarte importante sunt dialogurile cu prietenii și cu susținătorii din segmentul socio-profesional în care activezi. Ideile vehiculate în preajma ta, te vor inspira să creezi adevărate opere de artă fie la nivel de obiecte, fie la nivel mental de genul un plan extraordinar de afaceri sau de creștere a veniturilor dintr-o activitate dragă sufletului tău. Relațiile sentimentale încep să se stabilizeze, luând turnuri deosebite, dar benefice. Pe de altă parte ai nevoie de liniște și relaxare departe de zumzetul cotidian. Retrage-te în locuri frumoase, meditează în tihnă, colorează mandale sau ascultă muzică înălțătoare. Vei reveni în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete.

Fecioara
O săptămână cu multă forfotă în plan socio-profesional. Discuții cu șefii, schimbarea statutului tău în cadrul unui grup de lucru, participarea la diverse reuniuni profesionale. Însă și acasă, membrii familiei te solicită pentru treburile gospodărești. Este nevoie să găsești un echilibru între îndatoririle profesionale și cele personale față de casă și familie. Prietenii îți sunt alături cu sfaturi și idei bune. Totuși evită să vorbești prea mult despre tine și intențiile tale. Ai nevoie deocamdată să aduni informații, să le procesezi în tihnă și să-ți trasezi noi direcții personale și profesionale. Schimbări majore și definitive!

Balanta
Apare șansa de a călători în străinătate fie de agrement, fie pentru studii sau pentru a munci. Este bine să planifici orice fel de călătorie pentru următoarele patru săptămâni, deoarece gândindu-le acum în amănunt se vor putea materializa foarte bine la momentul potrivit. Discuții și reuniuni profesionale cu șefi și cu reprezentanți oficiali ai unor instituții. Se vor lămuri îmbunătățirile ce trebuie aduse la unele sarcini de lucru, dar și hibele care au dus la întârzieri sau amânări ale unor activități ce trebuiau finalizate demult. Gândirea și comunicarea devin clare, astfel că te vei descurca foarte bine în orice fel de interacțiune cu ceilați.

Scorpion
Este nevoie să acorzi timp și resurse achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Relaționare cu specialiști în finanțe-bănci este binevenită, pentru că poți afla informații prețioase referitoare la bunul mers al investițiilor tale. Pe de altă parte sunt zile bune pentru a lămuri aspecte financiare comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Planuri de călătorii îndepărtate și de studii pe termen lung. Dialogurile cu persoane erudite îți vor lumina sufletul și te vor ajuta să-ți schimbi câte ceva din filozofia de viață abordată până acum. Foarte animat este segmentul profesional în a doua parte a săptămânii. Mai ales relațiile cu șefii sunt provocatoare.

Sagetator
Relațiile parteneriale se reconfigurează începând cu această săptămână. În umbră există detalii ascunse privitoare la intențiile partenerului de viață sau la intențiile colaboratorilor. Fii prudent și reținut față de aceste persoane! Apar cheltuieli urgente pe taxe și facturi. Cei dragi pot apela la sprijinul tău material. Mai întâi rezolvă prioritățile tale și apoi ia în calcul și nevoile celorlalți. Dorința de rafinare sufletească se accentuează în a doua parte a săptmânii. Vizionează spectacole de teatru, de film sau mergi la un concert de muzică. Tot ce ține de sfera artelor te liniștește și îți înobilează sufletul.

Capricorn
Este mult de lucru la serviciu, dar și acasă te așteapată treburi restante. Selectează prioritățile și la nevoie cere sprijinul cuiva drag și de încredere să-ți ofere o mână de ajutor. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să mergi la controale medicale de specialitate. Totuși vei găsi ca prin minune remedii binefăcătoare ce te vor ajuta multă vreme de acum încolo. Acceptă și variantele neconvenționale de tratament, pentru că vei avea rezultate uimitoare. Relațiile parteneriale sunt provocatoare, deoarece se animă foarte mult. Fii foarte atent la ceea ce se petrece în acest segment, pentru că sunt posibile reproșuri din partea celorlalți. Cheltuieli comune cu alții.

Varsator
Ocupă-te serios de un hoby! Sunt zile bune pentru a-ți reorganiza programul cotidian, astfel că sunt șanse să aloci zilnic momente necesare sufletului tău pentru a se bucura și relaxa totodată. Cei dragi nu-ți vor ține isonul, deci tu implică-te numai în treburile tale. Dinspre segmentul profesional apar provocări mai ales din partea șefilor. Colegii te ajută destul de puțin în această perioadă, astfel că bazează-te numai pe forțele tale. Dozează-ți eforturile, pentru că pot interveni fluctuații ale energiei vitale și de aici să fii nevoit să te odihnești mai mult. Partenerul de viață te provoacă la discuții serioase. Prudență și răbdare!

Pesti
În prima parte a săptămânii este nevoie să te ocupi de treburile gospodărești și de relațiile cu cei dragi. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei, pe seama faptului că ești foarte ocupat la serviciu, iar pentru acasă nu mai ai timp și resurse vitale. Depune eforturi să echilibrezi atât latura familială, cât și pe cea profesională. Antrenează-i pe cei dragi în activități recreative și rezervă momente și pentru hobby-urile tale. Sunt momente excelente pentru a te delecta cu artele.  Datorită evenimentelor în care ești implicat, sănătatea devine vulnerabilă, având nevoie de odihnă conștientă și de îngrijiri de specialitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii