Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru săptămâna 06 - 12 februarie 2023. Interval delicat pentru sănătate. Ce nativi sunt vizați

ro

06 Feb, 2023 10:35 1226 Marime text
Horoscop
Berbec 


Domeniul profesional este vizat de astre la începutul acestei săptămâni. Se vor evidenția sarcini de lucru noi, se animă relațiile colegiale iar șefii vor depune eforturi serioase pentru a îmbunătăți atmosfera de lucru și a impulsiona oamenii să fie mai eficienți în munca lor. Se recomandă prudență și discernământ, pentru că este multă iluzie în toate tipurile de relații. Pe 9 şi pe 10 Februarie se anunță dispute cu partenerul de viaţă și colaboratorii. Se pot lămuri diverse chestiuni legate de viaţa de cuplu. Pe de altă parte, colaborările şi proiectele în care eşti implicat sau vrei să te implici pot cunoaşte reconfigurări.

Taur 

Copiii sau persoana iubită sunt temele propuse de astre la începutul săptămânii. Replicile aprinse şi controversele vor fi frecvente, iar de aici va rezulta şi un nivel crescut de emotivitate. Intervalul 9 - 11 Februarie anunţă zarvă la serviciu. Ar fi bine să-ţi orientezi eforturile către un alt domeniu profesional în care să-ţi valorifici mai mult talentele. Sănătatea este vulnerabilă. Nu sunt recomandate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale decât în cazuri speciale. În ultimele zile ale intervalului analizat se pare că vor interveni aspecte legate de partenerul de viaţă sau de afaceri. 

Gemeni 

Pentru începutul săptămânii, astrele îţi transmit mult spor şi chef de treburi gospodăreşti. Îţi sunt favorizate curăţeniile generale, reparaţiile curente sau reamenajările interioare. Va fi o perioadă bună și pentru învățare, asimilare de cunoștințe utile atât în plan personal, cât și în plan profesional. Perioada 9 – 11 Februarie aduce tensiuni și răsturnări de situație în segmentul sentimental. Sunt probabile discuții aprinse cu cei dragi și chiar este posibil să se finalizeze în mod neașteptat și ciudat, o relație sentimentală veche. Prudență, discernământ și fii reconciliant! În weekend, se conturează activități de rutină și niscai probleme de sănătate.

Rac 

Primele zile ale săptămânii vor evidenția călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Informațiile aflate ar trebui reținute sau chiar notate într-un jurnal, deoarece îți vor fi utile la momentul potrivit. În perioada 9 - 11 Februarie, temele de fundal vor fi casa și familia. Rudele te pot convoca la un dialog aprins legat de patrimoniu sau de problemele de sănătate ale cuiva drag. Există neplăceri majore în tot ce ține de segmentul familial și domestic, de aceea fii prudent. Spre sfârşitul săptămânii s-ar putea să primeşti invitaţii la o petrecere.

Leu 

Capitolul financiar pare că te preocupă la începutul săptămânii. Sunt zile bune pentru cheltuielile cotidiene. Poţi primi cadouri, mici recompense sau veşti interesante legate de salarizarea şi condiţiile locului de muncă. Timp de patru săptămâni vei avea ocazia să-ți redefinești personalitatea, să-ți revizuiești relațiile și planurile personale și profesionale. În perioada 9 - 11 Februarie se anunţă călătorii pe distanțe scurte şi întâlniri cu persoane apropiate. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, astfel că nu poți fi logic, coerent și perseverent atât în ceea ce spui, cât și în ceea ce faci. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele te sfătuiesc să stai pe acasă.  

Fecioara 

Săptămâna începe în forță, cu elanul de a rezolva treburile restante. Cu toate că stările tale de spirit sunt fluctuante, vei reuși să te strecori printre evenimentele acestor zile. Sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să ai în vedere un plan de tratamente specifice. Perioada 9 – 11 Februarie aduce forfotă financiară. Sunt posibile cheltuieli majore, dar și acumulări importante de bani sau de bunuri, informații deosebite legate de salarizarea locului de muncă. Se recomandă prudență și discernământ. Evită cheltuielile extravagante și investițiile inutile. În ultimele zile ale săptămânii îţi sunt recomandate întâlnirile şi dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat.

Balanta 

Tu eşti foarte discret în peisaj la începutul săptămânii. Tendinţa de a te izola este accentuată şi bine ar fi să profiţi de această ocazie pentru a-ţi analiza pe îndelete viaţa şi a face corecturile necesare. Sunt posibile conflicte la serviciu atât cu şefii, cât şi colegiale. Depune eforturi de a evita provocările celorlalţi şi ocupă-te doar de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă. Nu sunt recomandate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale decât în cazuri speciale. Ești foarte combativ în a doua parte a săptămânii. Prudenţa şi discernământul foloseşte-le din plin. În weekend, este rost de cheltuieli cotidiene.

Scorpion 

Săptămâna îți este deschisă de către prieteni. Vor avea loc discuții importante pe teme personale și profesionale. Din 18 Februarie se deschide o perioadă favorabilă segmentului profesional, evidențiindu-se mai ales relațiile cu șefii. Sunt posibile obținerea unui post de conducere, sarcini de lucru care te vor propulsa pe o altă coordonată profesională, plus o nouă imagine publică și un alt loc în cadrul unui colectiv de lucru. Intervalul 9 – 11 Februarie este foarte delicat pentru sănătate, dar și pentru conflictele din sfera muncii. La finalul săptămânii te vei simți mai bine.

Sagetator 

Începând din această săptămână se deschide o etapă nouă pentru relațiile cu străinătatea, pentru studii și pentru călătorii. Cu toate că demersurile privitoare la călătorii îndepărtate sau la lucrul cu persoane străine sunt îngreunate sau chiar blocate, este bine să planifici aceste situații pe termen lung și să ai răbdare pentru a se materializa la momentul potrivit. În primele zile ale săptămânii se vor remarca și relațiile cu șefii și autoritățile. Vei fi în lumina reflectoarelor, astfel că mulți te vor privi, admira sau critica. Aspectele privitoare la proiecte comune cu alții, la proiectele profesionale vor lua turnuri nebănuite.

Capricorn 

Relaţiile cu străinătatea sunt distorsionate în primele zile ale săptămânii. Dacă se pune problema învăţării în cadrul unui curs sau susţinerea de examene şi probe, bine ar fi să te pregăteşti riguros, pentru că există posibilitatea reluării acestor secvenţe. Segmentul financiar primește influxuri astrale deosebite, asta însemnând că se deschide o etapă de câștig și folosință a unor bunuri materiale, de la și prin alții. Îți pot crește veniturile obținute din munca proprie. Foarte provocator este segmentul socio-profesional, în speță relațiile cu șefii și autoritățile. La finalul săptămânii vei fi înconjurat de prieteni.

Varsator 

La începutul săptămânii sunt zile bune pentru a-ţi achita facturile, taxele, impozitele sau pentru a te ocupa de relaţiile cu instituţiile financiare. Sunt posibile neînţelegeri, întârzieri legate de obţinerea banilor sau documentelor, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să rezolvi totul cu bine. Relațiile cu străinătatea sunt dificile și cu greu se poate ajunge la un consens, atât în ceea ce privește relațiile cu persoanele străine, cât și în ceea ce privește demersurile necesare unor călătorii. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, deci fii prudent. În weekend vor apărea invitații la reuniuni cu oameni importanți.

Pesti 

Relaţiile parteneriale îţi vor atrage atenţia încă din primele zile ale săptămânii. Sunt posibile dialoguri aprinse, reconfigurări de poziţie în cadrul unui parteneriat sau chiar o colaborare se poate încheia. Ceva legat de banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii, va duce la tensiuni serioase în relațiile cu ceilalți. Totuși, incertitudinea domnește în acest segment, astfel că nu lua de bun chiar tot ce vezi și tot ce auzi. Intervalul 9 - 11 Februarie este favorabil achitării datoriilor de orice fel. În ultimele zile ale săptămânii, apar dialoguri cu persoane străine.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii