Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 februarie 2018

ro

05 Feb, 2018 13:28 2837 Marime text


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
Pornind de la banii si bunurile administrate in comun cu altii, toate relatiile tale vor fi supuse unei revigorari importante. Disputele din sfera muncii te vor impulsiona sa-ti folosesti mai eficient talentele, dar si veniturile. Tentatia de a face investii, credite sau alte tipuri de planuri financiare este foarte mare si riscanta. Bine ar fi sa stabilesti prioritatile financiare, in functie atat de nevoile tale personale, cat si ale celor dragi. Ai grija sa-ti achiti la timp facurile, taxele sau alte datorii fata de ceilalti. Strălucești în anturaj, ești deschis către ceilalți și ai spor in toate actiunile pe care le intreprinzi. La sfarsitul saptamanii se recomanda studii si cercetari legate de teme spirituale, istorice sau profesionale.

Taur
Luni si marti este multa agitatie la serviciu. Apar responsabilitati noi care iti vor aduce beneficii ceva mai tarziu. Un prieten sau un protector iti poate da sfaturi bune vizavi de locul tau de munca sau de domeniul profesional in care lucrezi. Tine cont de informatiile colaterale si indeplineste-ti sarcinile de lucru cat mai bine si la timp. Sanatatea este vulnerabila. Dozeaza-ti eforturile, adopta o dieta potrivita si odihneste-te regulat. Incepe o perioada in care dialogurile cu specialistii în sănătate pot fi frecvente. Relatiile parteneriale sunt rascolite la mijlocul saptamanii. Prudenta si discernamantul te vor feri de neplacerile existente deocamdata in acest sector de viata. Spre sfarsitul intervalului analizat revin in atentie achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii.   

Gemeni
Ar fi bine sa-ti canalizezi eforturile catre locul de munca. Se petrec multe schimbari, mai mult sau mai putin la vedere, de aceea fii prudent si prezent la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate si foarte usor se pot deteriora iremediabil. Sarcinile tale profesionale actuale sunt rezultatul unora trecute care nu au fost finalizate corect si la timp. De aceea poti simti uneori ca bati pasul pe loc si ca unele discutii sau evenimente se tot repeta. Selecteaza-ti prioritatile si evita provocarile celorlalti. Sanatatea poate avea de suferit de pe urma tumultului din sfera socio-profesionala. Odihneste-te si plimba-te mai mult in aer liber. Spre finele saptamanii, partenerul de viata te solicita mult si bine.

Rac
Saptamana iti poate aduce evenimente interesante in relatiile amoroase si in cele cu copiii. Ar fi bine sa stabilesti anumite limite vizavi de cerintele pe care ti le adreseaza cei dragi, altfel risti sa ramai atat fara energie vitala, cat si fara resurse materiale. Pe de alta parte, nevoile tale sentimentale sunt mari si in continua schimbare. Ceea ce iti ofera persoanele existente acum in preajma ta este departe de ceea ce iti doresti tu. De aceea ar trebui sa te orientezi catre alte povesti de iubire, chiar daca asta implica eforturi suplimentare din toate punctele de vedere. Copiii sunt o alta tema importanta a acestor zile, datorita situatiilor in care acestia te implica vrei nu vrei. Zilele weekend-ului anunta treburi de rutina fie acasa, fie la serviciu. Ai grija si de sanatatea ta.   

Leu


Debutul saptamanii iti aduce multe dialoguri cu cei apropiati, fie pe teme de larg interes, fie pe teme profesionale la serviciu. Intr-un anume fel, gandirea ta este focalizata deocamdata pe bani si bunuri materiale pe care le poti obtine si folosi de la si prin altii. De aici si felul in care vorbesti are legatura cu aspectele materiale ale vietii cotidiene. De asemenea se pot ivi pe neasteptate calatorii pe distante scurte pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale, dar si pentru ale tale personale. Iti sunt favorizate activitatile gospodaresti de anvergura si dialogurile importante cu cei dragi. Fii prudent si tine cont si de nevoile sau doleantele membrilor familiei. La finalul rastimpului analizat se contureaza petreceri, iesiri in lume cu persoana iubita, dar si momente de rasfat cu un hobby.

Fecioara
Aspectele financiare care te preocupa la inceputul saptamanii au legatura cu sfera parteneriala. Din colaborarile in care esti implicat poti primi o suma de bani considerabila sau favoruri importante pe termen lung. Miercuri si joi se intrezaresc dialoguri si inalniri importante cu neamurile si prietenii apropiati. Gandirea si comunicarea iti sunt ingreunate, de aceea fii prudent si asculta mai mult, dar vorbeste direct si la obiect. Evita deciziile majore, declaratiile de orice fel si implicarea in activitati profesionale care presupun mult efort intelectual. Spre finalul saptamanii, astrele iti recomanda sa te retragi in linsitea si siguranta casei. Sunt momente excelente de a-ti imbunatati conditiile de trai de acasa, de a alcatui planuri gospodaresti si de a sta de vorba cu cei dragi.

Balanta
Primele zile ale saptamanii iti ofera energie benefica pentru a-ti reorganiza planurile de viitor, pentru a-ti stabili prioritatile si pentru a-ti face ordine in relatii. Chiar daca, starile tale de spirit fluctueaza, cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Se contureaza vesti importante legate de veniturile tale obtinute din munca desfasurata la un serviciu. Pot aparea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de munca se poate diversifica activitatea si de aici tu sa ai posibilitatea de a castiga bani mai multi. Este adevarat ca si eforturile vor fi pe masura, dar te vei descura excelent. Relatiile parteneriale se imbunatatesc, deschizandu-ti-se variante noi fie de colaborare, fie de oficializare a unei relatii amoroase mai vechi. Spre finalul intervalului analizat se anima relatiile cu anturajul apropiat.

Scorpion
Discretia care te invaluie in primele zile ale saptamanii te fereste de provocarile celorlalti. Sunt momente bune pentru a-ti regandi personalitatea, modul de relationare cu cei din jur, dar si pentru a te rasfata cu plimbari in aer liber, cu o dieta de sezon si cu ceva mai mult somn. La mijlocul saptamanii, energia vitala se amplifica si vei reusi sa-ti rezolvi atat chestiunile profesionale ramase restante, cat si treburile personale de acasa. Important este sa te ocupi doar de ale tale si sa eviti implicarea de orice fel in treburile altora. Se pot accentua unele afectiuni ale ficatului si coapselor. Se recomanda dialogurile cu specialisti medicali, analizele de rutina si ingrijirea permanenta a sufletului si trupului tau. La finalul saptamanii primesti bani din munca desfasurata la serviciu.     

Sagetator
La inceputul saptamanii esti dornic sa te sfatuiesti cu prietenii si protectorii. Implicarea in proiecte de anvergura alaturi de oameni care au aceleasi vise si idealuri ca tine iti ofera posibilitati deosebite de dezvoltare personala, dar si satisfactia lucrului bine facut si de folos si altora. Dozeaza-ti eforturile si elanul deoarece risti sa-ti neglijezi relatiile cu cei apropiati. Este nevoie sa te odihnesti mai mult. Evita pe cat posibil tratamentele alopate, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Regandeste-ti programul zilnic si relatiile socio-profesionale. Pe de alta parte ar fi bine sa cauti sensurile spirituale ale evenimentelor din preajma ta. Stai de vorba cu persoane cu experienta spirituala si relationala si urmeaza-le sfaturile si solutiile oferite.

Capricorn
Multa forfota in relatiile cu prietenii, atat la nivel de comunicare, cat si faptic. Intalnirile, dialogurile, activitatile desfasurate cu aceste persoane iti vor aduce informatii importante pentru propria ta dezvoltare personala si profesionala. Poate fi nevoie sa-ti modelezi gandirea si felul in care vorbesti. Este o perioada in care ti se arata adavarata fata a relatiilor cu prietenii. Astfel ar fi bine sa te debarasezi fara rezerve de persoanele inoportune si sa te deschizi din toata inima catre altele noi. In relatiile familiale se va instala linistea si armonia. Incepe o perioada deosebita in care iti poti infrumuseta casa, poti cumpara obiecte valoroase de patrimoniu sau poti trasa planuri domestice de anvergura. Dialogurile cu cei dragi iti vor aduce liniste, sfaturi bune si siguranta sufleteasca. La finalul saptamanii, astrele iti recomanda odihna.

Varsator
Sfera profesionala este animata din plin. Se intrezaresc sedinte cu sefii, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit sa le iei in ceea ce priveste activitatea ta din cadrul unui loc de munca. Sunt zilele definitorii in acest sens, de aceea fii prudent. Traversam o perioada in care ti se deschid noi culoare profesionale, existand posibilitatea sa-ti schimbi total profesia si conditiile de munca. Totusi, analizeaza pe indelete ce se petrece in acest sector si nu da cioara din mana pe vrabia de pe gard. Pe de alta parte, imaginea in ochii lumii, statutul social ti le poti schimba in sens pozitiv, dar pentru asta trebuie sa depui eforturi serioase si pe termen lung. In weekend, bucura-te de prieteni. Stai de vorba cu acestia si cere-le sfaturile vizavi de situatiile de viata in care esti implicat.  

Pesti
Daca in prima jumatate a saptamanii esti preocupat mai mult cu aspectele mateiale ale vietii, in a doua jumatate sufletul tau va cauta oameni rafinati, cu o pregatire speciala in domeniile spirituale. Sun momente bune pentru a-ti schimba viziunea asupra vietii si pentru a-ti crea noi legaturi cu ierarhiile divine. Minunat este ca suportul astral de care beneficiezi iti ofera suficiente resurse, atat pentru a-ti modela personalitatea, gandirea, cat si pentru a te ocupa de treburile cotidiene. Pe de alta parte, daca esti implicat intr-un program de instruire sunt posibile altercatii cu profesorii, mentorii sau colegii de studiu. Fii prudent si deschis pentru ideile altora. Legaturile cu strainatatea sunt o alta tema interesanta. Demersurile pentru calatorii, dar si pentru studii pe termen lung au succes.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii