Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru săptămâna 05 - 11 decembrie 2022. Sunt zile bune pentru schimbări personale pentru una dintre zodii

ro

05 Dec, 2022 12:51 1609 Marime text
HoroscopBerbec

Săptămâna debutează cu aspecte financiare, mai ales cu cheltuieli pentru cele necesare traiului cotidian. Surprizele pot fi de proporții la secțiunea câștiguri din munca proprie. Primești bani, însă și cheltuiești mult. Relațiile cu anturajul apropiat se animă în preajma datei de 8 Decembrie, evidențiindu-se finalul unora. Evită să vorbești prea mult și controlează-ți reacțiile. A doua parte a săptămânii este marcată de relațiile familiale și de treburile domestice. Acasă în familie este forfotă, discuții aprinse pe teme patrimoniale cu membrii familiei și cu neamurile, schimbări domestice de anvergură și cu efecte pe termen lung.

Taur

Sunt zile bune pentru schimbări personale. Rezervă momente și gândește-te cum anume dorești să se desfășoare viața ta de acum încolo, ce anume vrei să realizezi concret și ce fel de relații ai nevoie să dezvolți. Este posibil să-ți displacă ceea ce îți spun ceilalți, cumva evidențiind aspecte mai puțin lăudabile existente în structura ta interioară. Reține ce îți este de folos și operează acele schimbări necesare pentru a-ți îmbunătăți viața și relațiile. Se conturează un final la locul de muncă, privind veniturile obținute. Primești bani, bonusuri sau favoruri, însă ceva umbrește aceste câștiguri. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat.

Gemeni

Ai nevoie de odihnă în primele zile ale acestei săptămâni. Se pot evidenția afecțiuni vechi, de aceea fii prudent și îngrijește-te pe îndelete. Pe de altă parte, sunt posibile dialoguri tăinuite cu persoane de încredere din anturajul apropiat. Informațiile obținute acum pe căi neconvenționale îți vor fi de mare ajutor într-un viitor apropiat. Evită să-ți divulgi planurile de viitor sau să formulezi opinii pentru teme care sunt irelevante pentru tine. Ziua de 8 Decembrie este importantă pentru tine, deoarece îți deschide alte culoare de viață. Totul este să-ți stabilești clar ce anume vrei și să acționezi în consecință. Aspecte financiare la finalul săptămânii.

Rac

Relațiile cu prietenii sunt dinamice și destul de obositoare. Temele principale de dezbatere se referă în mod special la personalitatea ta și la felul în care relaționezi cu ceilalți, plus proiectele comune cu persoanele din anturajul profesional. Evită dialogurile ample, ascultă mai mult și vorbește mai puțin, lasă deciziile majore și promisiunile pentru o altă perioadă. Revelațiile din această săptămână te vor ajuta foarte mult în planul profesional. Apar informații deosebite legate de activitatea profesională și de uni colegi. Sănătatea este vulnerabilă. Odihnește-te mai mult! În a doua partea săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

Leu

Ești foarte solicitat de către șefi și autorități. Atât la serviciu, cât și acasă în mediul familial se conturează reuniuni și discuții importante. Dar, în culise există detalii ascunse, intenții defavorabile ție mascate bine cu vorbe dulci. Vocea ta interioară, te anunță când este bine să te retragi dintr-o conversație sau dintr-o interacțiune cu ceilalți. Relațiile cu prietenii sunt provocatoare și în orice moment sunt șanse de a se destrăma unele vechi. Analizează acest anturaj și renunță fără rezerve la persoanele care te-au necăjit deja prea mult. În a doua parte a săptămânii vei avea nevoie de odihnă și retragere din forfota cotidiană.

Fecioara

Este rost de călătorii îndepărtate, cel puțin la nivel de plan. Lucrurile se pot răsturna datorită unor prieteni sau datorită unor persoane din anturajul profesional. Este bine să iei propriile tale decizii, după o analiză atentă a situației socio-profesionale în care te afli. Dialoguri și reuniuni importante cu șefi și autorități. Există animozități în domeniul profesional în care activezi, existând șanse de a intra în conflicte de tot felul. Sfătuiește-te cu cineva de încredere! Se conturează finalul unei etape profesionale și a unor relații cu persoane care până nu demult îți erau modele demne de urmat. Roiesc prieteni în preajma ta, dar fii prudent. Nu este ceea ce pare.

Balanta

Se conturează cheltuieli comune cu alții. Tema financiară principală vizează segmentul profesional și condițiile de lucru care atrag mai mult sau mai puțin câștiguri substanțiale. Datorită și pentru anturajul profesional este posibil să cheltuiești sume importante. Călătoriile și relațiile cu persoanele aflate în străinătate revin în atenție. Este posibil să pleci departe, să plănuiești o astfel de călătorie sau să dialoghezi cu persoane străine pe teme diverse.  Vor avea loc discuții importante cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale, în urma cărora vei fi nevoit să iei decizii importante.

Scorpion

O săptămână focalizată pe relațiile cu ceilalți și pe ceea ce poți realiza alături de ei. Sunt posibile surprize de proporții din partea altora. Și la serviciu ai multe de făcut. În plan financiar se întrezărește finalul unei etape de câștig de la și prin alții, plus lămurirea unor situații financiare trenante privitoare la moșteniri, partaje, credite, alte tipuri de datorii. Planuri de călătorii în străinătate sau de studii. Deocamdată acțiunile propriu-zise sunt îngreunate, de aceea preîntâmpină orice neplăcere prin a te informa foarte bine din surse sigure. Rediscutarea unor termeni și condiții ale colaborărilor în care ești implicat.

Sagetator

Săptămâna începe cu multă muncă la serviciu. Ambientul profesional este tensionat, existând riscul să intri în conflict cu toată lumea. În relațiile parteneriale se conturează finalul unei relații de cuplu sau finalul unor colaborări vechi. Este vremea să te orientezi spre alte parteneriate. Depinde de tine în exclusivitate să gestionezi corect ceea ce se petrece în relațiile cu ceilalți. Ține cont și de nevoile sau doleanțele celorlalți. Intervin și cheltuieli comune cu alții, dar în paralel se conturează posibilități noi de câștig din activitatea profesională sau dintr-o moștenire. Sunt zile bune de a achita facturi, datorii sau pentru a te gândi la investiții pe termen lung.

Capricorn

Debutul săptămânii îți aduce în atenție relațiile sentimentale. Sunt posibile răsturnări de situație spectaculoase. Ai mult de lucru la serviciu, mai ales că se conturează venituri suplimentare și asta te mobilizează rapid. Selectează prioritățile, întrucât sănătatea este vulnerabilă și chiar sunt posibile neplăceri serioase. Relațiile colegiale sunt deficitare, datorită salarizării și a condițiilor de muncă. Prudență și răbdare! Se pot declanșa conflicte pe termen lung din te miri ce. Relațiile parteneriale sunt active prin discuții importante, referitoare la felul în care se desfășoare fie o relație de cuplu, fie o colaborare sau o afacere.

Varsator

Relațiile familiale și treburile domestice îți atrag atenția și eforturile în primele zile ale săptămânii. Se pare că este nevoie de reluarea unor discuții cu cei dragi, despre subiecte vechi referitoare fie la relațiile de cuplu, fie la colaborări profesionale. Este dificil de menținut un dialog echilibrat, pentru că mentalul tuturor este umbrit. Nu lua de bun chiar tot ce auzi acum, dar nici nu ignora ce este important. Se conturează finalul clar al unor relații sentimentale. La serviciu este mult de lucru și într-un ritm alert. Sarcini de lucru urgente, relații colegiale tensionate, schimbări profesionale de anvergură și pe termen lung. Îngrijește-ți sănătatea!

Pesti

Călătoriile pe distanțe scurte și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente în prima parte a săptămânii. Pe lângă rezolvarea chestiunilor personale și ale celor dragi, vor intra în sfera ta de interes și unele demersuri profesionale restante. Ai nevoie de liniștea și confortul casei. Rezervă momente pentru a te ocupa de treburile gospodărești, pentru a dialoga cu membrii familiei sau pentru a vizita unele rude. Se vor lămuri temele patrimoniale, dar vor intra în discuție și problemele de sănătate ale cuiva drag din familie. Relațiile sentimentale sunt active prin discuții aprinse și activități comune desfășurate atât cu persoana iubită, cât și cu copiii.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii