Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 04 - 10 decembrie 2017

ro

04 Dec, 2017 00:00 1767 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
Foarte animat este segmentul domestic! Este nevoie să te ocupi de curățenii generale, reparații sau de vânzarea-achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Se recomandă prudență, deoarece relațiile cu membrii familiei sunt distorsionate. Gândirea și comunicarea lasă de dorit în această săptămână, astfel că ar fi bine să nu te bazezi pe cele spuse sau decise acum. Persoana iubită și copiii reprezintă alte subiecte provocatoare. Discuții, acțiuni recreative împreună cu cei dragi, planuri de călătorii și de studii. Printre rânduri, ocupă-te și de sănătate.

Taur
Multă lume va dori să-ți vorbească în această săptămână. Însă emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, deci fii prudent și evită discuțiile ample. Se pot relua teme sau activități vechi, pe seama faptului că ceva a rămas nelămurit sau nerezolvat. Gândurile tale sunt îndreptate spre câștiguri și investiții, dar ar fi bine să lași deciziile majore și semnarea documentelor importante pentru o altă perioadă. Sfaturile și soluțiile primite de la persoanele din anturajul apropiat sunt de bun augur. Demersuri patrimoniale, discuții cu membrii familiei, planuri domestice.

Gemeni
Ești pus pe fapte mari în această săptămână. Energia vitală este la cote înalte, astfel că sunt șanse deosebite de a trasa direcții noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Accentele acestor zile se află pe relațiile cu ceilalți, mai ales pe relațiile cu partenerul de viață și pe relațiile de colaborare. Este vremea să renunți la ceea ce nu îți mai este de folos și să te orientezi spre noi orizonturi parteneriale. Există în preajma ta oameni alături de care poți dezvolta relații minunate pe termen lung. Cheltuieli cotidiene, primirea unor cadouri sau a salariului.  

Rac
Ești capricios în această săptămână, astfel că puțini sunt capabili să-ți intre în voie sau în toane. Sunt momente excelente pentru a trasa planuri noi, pentru a te ocupa de nevoile tale sufletești, dar și pentru a studia pe îndelete relațiile din preajma ta. Se îmbunătățesc veniturile din activitatea profesională desfășurată la serviciu, dar sunt șanse și pentru a primi cadouri sau favoruri. Cheltuieli importante cu efecte pe termen lung. Relațiile cu anturajul apropiat sunt interesante și de bun augur. Prudență la sănătate și dozează-ți eforturile!

Leu
Este clar că în relațiile de prietenie se finalizează un capitol important. Asta înseamnă că vei renunța la unii sau îți vei schimba radical atitudinea față de ei. Concluziile privitoare la segmentul prietenilor și susținătorilor din segmentul socio-profesional te vor anima să-ți redefinești conceptul de prietenie, orientându-te totodată spre alte persoane de o mai bună calitate. Final de proiecte profesionale. Ai nevoie de odihnă, pentru că sănătatea este vulnerabilă. A doua parte a săptămânii îți aduce venituri substanțiale dinspre locul de muncă.

Fecioara
Ești înconjurat de prieteni în prima parte a săptămânii. Dar, emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, astfel că este mai dificil să ajungi la un consens chiar și cu tine însuți. Evită să povestești despre tine și planurile tale de viitor. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii pudent și îngrijește-te corespunzător. Ai nevoie de odihnă, discreție și dozarea eforturilor mai ales la serviciu. Pe căi mai puțin obișnuite este posibil să afli informații prețioase din sfera familială. Dezvăluirea unor secrete de familie, reluarea unor teme patrimoniale, treburi gospodărești.

Balanta
Ești solicitat de multă lume, atât la serviciu, cât și acasă, în plan familial. Alege-ți vorbele și gesturile cu grijă, întrucât îți sunt observate cu atenție și criticate în consecință. Gândirea și comunicarea sunt viciate în general, deci este dificil să se ajungă la un consens. Prudență, răbdare, dozarea eforturilor! Foarte importante sunt acum relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul socio-profesional. Dialogurile cu aceștia îți vor oferi lămuriri deosebite și sfaturi utile. Totuși renunță la persoanele care s-au dovedit până acum neserioase.

Scorpion
Planuri de călătorie, de studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, activități socio-profesionale. Sunt subiectele principale ale acestei săptămâni și bine ar fi să te ocupi pe îndelete de ele. Sunt posibile erori de gândire și comunciare, de aceea fii prudent și nu lua de bun chiar tot ce auzi. La serviciu ești solicitat de către șefi și autorități, pentru reluarea unor sarcini de lucru vechi care au rămas cumva nefinalizate sau au ieșit la iveală acum, unele nereguli. Chestiuni financiare, întârzierea unor plăți, rediscutarea salarizării și a condițiilor de muncă.

Sagetator
Se conturează cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, servicii sau investiții. Sunt momente bune pentru a lămuri bugetul de cheltuieli și pentru a trasa planuri financiare noi. Cheltuiește cu măsură și evită implicarea în câștiguri rapide, dar nesigure. Planuri de călătorii, de studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, participare la seminarii, conferințe pe teme filozofice, activități culturale. Bucură-te de tot ce te înconjoară și lasă deciziile majore pentru o altă perioadă. Dorința de elevare sufletească poate fi ușor îndeplinită în aceste zile.

Capricorn
Relațiile parteneriale sunt provocatoare în sensul că a sosit vremea să lămurești, fie aspectele vieții de cuplu, fie pe cele ale unor colaborări aflate în derulare sau sunt în discuții de a începe. Există o mare vulnerabilitate pe acest segment, pentru că tu în primul rând ești sensibil și concentrat pe propria ta persoană. Fii prudent și acordă atenție în limita posibilităților și celorlalți. Apar cheltuieli și aspecte privitoare la moșteniri și partaje. Este dificil de a se ajunge la o înțelegere amiabilă pe tot ce ține de bani și bunuri, dar nu forța nota.

Varsator
Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și în plan personal ai multe și mărunte de făcut. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția, destul de zgomots, afecțiuni mai vechi sau mai noi. De reținut că la serviciu există animozități ascunse, conflicte mocnite ce stau să izbucnească din moment în moment. Fii discret și circumspect față de toată lumea! Relațiile parteneriale sunt importante, indiferent ce se discută cu partenerul de viață sau cu persoanele alături de care te afli într-o colaborare.

Pesti
Este bine să-ți îndrepți atenția spre persoana iubită, spre copii, dar și spre hobby-urile dragi sufletului tău. Activitățile recreative desfășurate alături de cei dragi te relaxează, te amuză și te provoacă să-ți exersezi creativitatea. Ai putea realiza adevărate opere de artă în aceste zile. La serviciu se animă atmosfera la mijlocul săptămânii, datorită unor sarcini de lucru ce trebuie reluate sau lămurite. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea lasă de dorit. Relații profesionale dificile, discuții tensionate cu șefii și autoritățile. Prudență și răbdare!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii