Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 03 - 09 aprilie 2017

ro

03 Apr, 2017 00:00 2374 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta


Berbec

O saptamana care incepe sub auspicii pozitive, cu o incarcatura emotionala suportabila, dar care iti pregateste surprize in ceea ce priveste cheltuielile si nevoia de siguranta. Tentatiile sunt mari, iar verva si puterea de care dai dovada te pot conduce pe un drum gresit fara sa iti dai seama. Exista si sansa de a pune bani de-o parte, insa conditia este aceea de a-ti fi platit la timp, pana acum, datoriile. Incearca sa nu iti schimbi felul in care vezi lucrurile doar pentru ca: "asa este la moda".

Taur

Nu prea stii ce sa faci, incotro sa te indrepti si - mai ales - ce anume sa alegi. In aceasta saptamana, tentatia este aceea de a te refugia in tiparele ponosite, dezvoltate in trecutul indepartat. Nevoia de siguranta si de securitate (nu doar) materiala te poate indrepta catre cai gresite, indepartandu-te pe tine de cei cu care mergi pe acelasi drum si pe cei cu care colaborezi, de scopurile comune. Nu este un moment propice implementarii unor planuri noi.

Gemeni

Rutina zilnica stricta si bine pusa la punct, respectata, te poate ajuta sa depasesti fara chin eventuale probleme de sanatate. Sau problemele intervenite din neant, cele catalogate a avea "autor necunoscut". Toti ochii sunt pe tine, acum, asa ca, atunci cand nu stii ce ai de facut, lasa-te inspirat de Gratia Divina. In definitiv, poate ca toate se intampla tocmai pentru ca tu sa iti demonstrezi credinta neconditionata. Nu uita, orice forma de frica este nesanatoasa pentru om.

Rac

Saptamana incepe cu Luna in semnul tau zodiacal, prin urmare, e momentul sa te axezi pe nevoile tale, sa vezi ce prioritati ai si sa iti pui la punct planul de atac pentru proiectele tale. Ai parte de protectie Divina, deci s-ar putea ca eventualele situatii neplacute sa fie anihilate la timp. Vizate sunt relatiile cu anturajul, aici sunt multe carti de jucat si multe proiecte de pus pe roate. Nu trebuie decat sa fii selectiv si vigilent, astfel incat sa stii sa-ti urmaresti eficient interesele.

Leu

Incetul cu incetul te ridici, iesi din zona de umbra in care nici nu stii cum ai ajuns. Ideal ar fi sa nu lasi in urma situatii problematice nerezolvate, iar in ceea ce priveste familia, sa fi anihilat deja legaturile nocive, cele cu trecutul. Probabil ca evadarea in cotidian nu este cea mai fericita solutie acum, insa te poti folosi de felul in care esti perceput in societate pentru a te putea detasa de probleme si gasi o solutie sustenabila. Bazeaza-te pe ceea ce simti, im detrimentul sfaturilor celor din jur.

Fecioara

Fii cu bagare de seama in ceea ce priveste restantele financiare! Nu te culca pe-o ureche, crezand ca daca informatia nu a ajuns la tine, atunci esti absolvit de orice vina. Recomandabil este sa verifici tot ceea ce ai lasat de izbeliste (la capitolul financiar) in ultima perioada. In rest, din aceasta saptamana incepand, planurile de viitor incep sa se contureze frumos pentru tine, iar cei care ar trebui sa te ajute pentru a le duce la indeplinire sunt din ce in ce mai disponibili. 

Balanta

De data aceasta, obtii finantare si credit prin intermediul aliantelor si al colaborarilor. Ceea ce s-a intamplat in ultimele luni a avut rolul de a te face sa gasesti punctele slabe ale istoriei tale. Depinde de tine, insa, ce anume ai inteles de aici si in ce masura ai reusit sa te indrepti si sa iti schimbi modul de actiune. Totusi, lipsa de incredere in aproapele tau te va "ajuta" sa atragi doar persoane pe care nu te poti baza, deci va trebui sa faci in asa fel incat sa depasesti aceasta situatie paradoxala. 

Scorpion

Se pare ca te asteapta intalniri importante in aceasta saptamana. Importante pentru starea ta de bine, pentru starea ta de spirit si pentru felul in care alegi sa iti continui drumul. Chiar daca simti ca tot ceea ce vine din exterior este amenintator pentru tine, s-ar putea sa ai surpriza ca ceea ce ti se spune chiar sa iti fie de folos. Nu uita ca Saturn - prezent in semnul tau solar in mers aparent retrograd -  nu iti asigura starea necesara pentru a putea decide cu usurinta ce anume ai de facut. Maleabilitatea de care ai da dovada, insa, ti-ar putea deschide usi bine ferecate.

Sagetator

Incepe o perioada propice pentru identificarea si rezolvarea eventualelor probleme de sanatate. In acelasi timp, locul de munca ar putea deveni locul unde te poti destinde, munca in echipa fiind cel mai bun medicament. Sfarsitul de saptamana este un moment minunat pentru a imbunatati confortul ambientului tau. In cazul in care ai de gand sa iti petreci timpul liber alaturi de copii, ai putea avea parte de cele mai distractive si nastrusnice momente, veselia si buna dispozitie fiind la ele acasa. 

Capricorn

Probabil ca te simti destul de singur, dar se poate ca acum sa fie o perioada buna pentru a demonstra ca esti organizat si ca ai toate detaliile si planurile de rezerva pre-stabilite. Se anunta surprize legate de domeniul imobiliar, asa ca fii atent si nu ceda tentatiei de a lua brusc decizii, fara sa te gandesti la efectele acestora. In cazul in care ai de impartasit informatii pretioase celor din jurul tau, ai grija ce detalii oferi si cui anume. Risti sa dai din cunoasterea ta mai mult decat este cazul. 

Varsator

Atentia incepe sa iti fie indreptata asupra familiei, iar timpul dedicat caminului sau unei proprietati imobiliare pe care doresti s-o achizitionezi. Ceea ce iti poate distrage interesul de la propria-ti persoana. Cel mai bine ar fi sa iti gasesti timp pentru a te ocupa si de tine insuti, racalibrandu-ti imaginea si exploatandu-ti mai bine si mai eficient potentialul. Incearca sa iti creezi mai multe sanse pentru a-ti demonstra talentele, mai ales ca planul intelectual este foarte bine sustinut, astral.

Pesti

De departe, sfarsitul de saptamana este cea mai interesanta perioada, pentru tine. Asteapta-te fie la o veste care iti va da planurile peste cap, fie la o suma de bani venita pe neasteptate, din neant. Cel mai bine ar fi daca ai putea folosi influentele energetice ale acestei saptamani stabilindu-ti noi teluri si gandind noi strategii pentru anul in curs. Inovatia, geniul si unicitatea ideilor iti apartin acum, deci profita si pune bazele unui nou viitor personal. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii