Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru săptămâna 01 - 07 ianuarie 2024. Ce ne prezic astrele pentru începutul noului an

ro

01 Jan, 2024 11:11 1367 Marime text






Berbec
 
Activitățile profesionale îți deschid această săptămână. Vei fi nevoit să te ocupi de activități de rutină, bazându-te numai pe forțele tale. Relaţiile parteneriale sunt dinamice. Partenerul de viaţă sau cei de afaceri îţi pot reproşa atitudinea pe care o ai faţă de ei. În ultimele zile ale săptămânii apar în prim-plan achitarea taxelor, impozitelor sau diverse datorii ce trebuie rezolvate într-un timp scurt. Sunt situaţii obişnuite, cunoscute, astfel că te vei descurca bine. Totuși, factorul necunoscut, predominant în segmental financiar, pândește în umbră și oricând îți poate încurca planurile. Prudență în privința cheltuielilor!

Taur
 
Relaţiile sentimentale revin în atenție cu răscoliri profunde. Sunt multe necunoscute, lucrurile par că scapă de sub control, astfel că nu mai știi ce să crezi și ce să faci. Relaxează-te și orientează-ți eforturile spre activitatea profesională, însă și pentru îngrijirea sănătății. Sunt zile bune pentru a munci cu spor, pentru a rezolva restanțele și pentru a trasa noi planuri de viitor. Încep să se simtă discret deocamdată, conflictele ascunse din segmentul muncii, mai ales din partea colegilor și subalternilor. Sănătatea devine vulnerabilă. La sfârșitul săptămânii se conturează dialoguri parteneriale.

Gemeni
 
Prima parte a săptămânii este favorabilă relațiilor cu membrii familiei cu neamurile, dar și treburilor gospodărești. Sunt zile bune pentru a stabili planuri de familie, rezolvarea unor demersuri patrimoniale sau vânzarea și achiziționarea unor bunuri casnice. Ai dori mai multă implicare din partea celor dragi, însă nu toată lumea este pe orientată acum spre aceleași teme domestice și familiale. Sunt posibile neplăceri serioase în relațiile sentimentale, deci fii prudent și ține cont de starea sau nevoile reale ale celorlalți. Există șanse de a consolida o relație sentimentală autentică. Și relațiile cu copiii intră în discuție.

Rac
 
Săptămâna este dinamică şi interesantă la capitolul relații apropiate. Este rost de întâlniri surprinzătoare, dialoguri utile, schimb de idei amuzante. Totuși, este posibil să te desprinzi de unii cunoscuți din varii motive. Intervin și activităţi gospodăreşti și pentru dialoguri importante cu membrii familiei și cu neamurile. O curăţenie generală, mici reparaţii sau achiziţionarea unui obiect decorativ ar fi necesare. Dorul de copilărie şi personajele ei îţi va da târcoale. Vizitarea locurilor natale sau răsfoitul unui album cu fotografii, ţi-ar alina sufletul. În a doua parte a săptămânii se animă distracțiile.

Leu
 
În această săptămână, debordezi de energie, simţindu-te excelent. Chiar dacă în primele zile mai eşti dominat de ceva neguri sufleteşti, ele se vor risipi fără probleme. Însă, fii cumpătat în toate și mai ales, nu lăsa pe alții să observe prea multe despre tine și despre planurile tale personale. Sunt posibile dialoguri cu persoane importante, din anturajul apropiat. Critica trebuie să o folosești cu măsură, întrucât se pot strica relaţii sau situaţii favorabile. Toate tipurile de relaţii se reconfigurează, aşa încât trebuie să te bazezi doar pe tine însuţi, deocamdată.

Fecioara
 
În primele zile ale săptămânii eşti retras, aproape neobservabil în peisaj. Stările tale fluctuează, iar cheful de a te ocupa doar de tine va fi evident. Sunt momente favorabile pentru activităţi ușoare. Există nemulţumiri în sufletul tău legate de locul de muncă și de remuneraţie. Relaţia cu mediul social este ostilă, aşa încât o analiză minuţioasă se impune. Sănătatea este vulnerabilă, dei fii prudent și îngrijește-te corespunzător. De mare folos ți-ar fi un plan de îmbunătățire a sănătății. În a doua parte a săptămânii te vei simţi mai bine, revenind în mijlocul celorlalţi refăcut.

Balanța
 
În primele zile ale săptămânii ai nevoie de retragere din tumultul cotidian și de a sta mai mult tu cu tine. Sănătatea este vulnerabilă și chiar ai nevoie de odihnă și de îngrijiri de specialitate. Sunt momente favorabile pentru a analiza situațiile și relațiile în care ești implicat. Există nemulțumiri în privința relațiilor profesionale și parteneriale. Este nevoie de multă prudență mai ales într-o relație de cuplu sau într-o relație de colaborare, deoarece începe o perioadă extrem de bulversantă. Acum poți observa ceea ce te nemulțumește la ceilalți și poți lua măsurile potrivite pentru remedierea situației.

Scorpion
 
Este o săptămână care vizează relațiile socio-profesionale. Se răscolesc situațiile de la locul de muncă. Sunt momente favorabile pentru a analiza obiectiv poziția ta în cadrul unui colectiv profesional, felul în care te privesc și te tratează șefii. Aprecierea sau deprecierea celorlalți depinde de felul în care te comporți tu în situațiile socio-profesionale, de felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru de la serviciu. Poți remedia rapid neregulile, atât din comportamentul tău, cât și din felul în care îți desfășori activitatea. În a doua parte a săptămânii se vor evidenția unele probleme de sănătate.

Săgetător
 
Eşti hotărât în această săptămână să te ocupi de carieră şi de rolul tău social. Dorinţa de implicare în viaţa urbei este la cote înalte, însă fii prudent. Sunt posibile nemulţumiri și reacţii exagerate legate de domeniul profesional. Se pare că un şef sau o persoană cu autoritate îţi urmăreşte activitatea şi te atenţionează la fiecare pas. Privește partea bună a lucrurilor, depăşind momentele cu prudenţă şi discernământ. Pot avea loc discuţii, negocieri favorabile sau pot apărea la orizont contracte de colaborare noi, de bun augur. Există şi varianta renegocierii condiţiilor unui contract aflat în derulare.

Capricorn
 
Săptămâna începe frumos pentru tine, cu o mare dorinţă de rafinare sufletească. Astfel, în prima parte a intervalului analizat îţi poţi planifica activităţi culturale. Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung intră în discuţii, chiar dacă, deocamdată, vor rămâne la faza de discuţii. Locul de muncă primeşte influxuri astral deosebite. Activităţile din sfera muncii se înteţesc, relaţiile colegiale şi cu şefii sunt destul de controversate şi poţi constata că munceşti singur şi plata lasă de dorit. Pe de altă parte, negocierile privind condiţiile de lucru sau veniturile din munca proprie sunt bine susţinute de astre.

Vărsător
 
Primele zile ale săptămânii îți aduc posibilitatea rezolvării unor datorii vechi, de tipul facturi, taxe, cheltuieli pe utilități comune cu partenerul de viață, cu neamurile sau colaboratorii. Foarte activ este și planul financiar, fiind momente favorabile pentru a pune la punct tot ce ține de bani și bunuri personale și comune cu alții, dar și pentru a trasa noi planuri de investiții. Tentația cumpărăturilor este mare. Intervin și informații legate de străinătate, fie pentru a călători, a lucra în alte țări, fie pentru a studia și a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe și competențele profesionale.

Pești
 
Relaţiile parteneriale sunt evidențiate și în această săptămână. Gândirea şi comunicarea sunt dinamice, astfel că dialogurile aprinse cu ceilalți pot fi frecvente. Sunt favorabile și pentru achitarea taxelor sau datoriilor. Pot apărea încurcături legate de documentele specifice, dar sunt pasagere. S-ar putea ca cineva necunoscut sa-ti pună o vorbă bună la serviciu şi de aici sa-ţi crească veniturile sau să te implici într-un proiect nou. Câştigurile sunt mici, dar satisfacţia muncii îţi va fi de ajuns. În a doua parte a săptămânii îţi îndrepţi atenţia către laturile spirituale ale vieţii.
 
Text și foto: Astrocafe.ro
Citește și
Horoscop pentru vineri, 29 decembrie 2023. Domeniul profesional este tema zilei pentru una dintre zodii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii