Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 01 - 07 ianuarie 2018

ro

01 Jan, 2018 00:00 2108 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
O perioadă în care este bine să pui la punct aspectele gospodărești și relațiile cu membrii familiei. Planurile alcătuite acum împreună cu persoanele dragi se vor desfășura în timp în mod benefic pentru toată lumea. Final de etapă domestică. Este rost de distracții și aventuri cu persoana iubită și cu copiii. Însă evită extravaganțele și implicarea în treburile altora. A doua parte a săptămânii aduce multă muncă, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu. Este bine să-ți selectezi prioritățile și să lucrezi cu măsură. Sănătatea este vulnerabilă.

Taur
Se întrezăresc schimbări în relațiile cu anturajul apropiat. Probabil că în urma celor discutate sau petrecute în ultimele zile decizi să te îndepărtezi de persoanele care te-au necăjit prea mult sau de aceia pe care nu-i mai simți pe aceeași lungime de undă cu tine. Este un moment delicat, așa încât fii prudent și evită graba sau luarea deciziilor la primul impuls. În familie este multă forfotă, întâlniri și dialoguri cu neamurile, treburi gospodărești de anvergură. Discuții furtunoase pe tema plecării în străinătate sau departe de locurile natale. Sentimentalisme accentuate.  

Gemeni
Noutăți financiare, mai ales la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Este rost să primești bani, bunuri sau cadouri din partea celor apropiați, dar în paralel va trebui să cheltuiești și tu ceva. Prudență și discernământ, pentru că există riscul să rămâi fără lichidități. Se încheie o etapă financiară vizavi de banii obținuți din munca proprie. Dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat, unele foarte importante și cu imapct pe termen lung. Însă, ferește-te de a povesti prea mult despre tine și planurile tale. Treburi domestice și planuri familiale.

Rac
O nouă etapă foarte importantă, pentru tine, începe din această săptămână. Ești hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta și bine ai face. Rezervă momente de odihnă, de singurătate și gândește-te pe îndelete cum ai dori să se desfășoare viața ta de acum încolo. Chiar dacă știi bine încotro bate vântul schimbării evită graba în decizii și ține numai pentru tine ce intenționezi să faci mai departe. Este vremea marilor schimbări și există doar mers înainte. Cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian, dar și pe cadouri pentru cei dragi. Întâlniri cu multă lume.

Leu
Sunt momente bune pentru introspecție, meditații interioare, întoarcerea eforturilor spre tine însuți. Chiar dacă stările tale de spirit sunt oscilante, iar sănătatea destul de vulnerabilă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Evită eforturile fizice și suprasolicitarea nervoasă. Ai nevoie de multă liniște și de a-ți îngriji atât sufletul, cât și trupul. Decizii importante cu efecte pe termen lung. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine și vei știi foarte clar ce anume dorești să faci în continuare. Schimbări importante pe toate planurile vieții.

Fecioara
Vizavi de prieteni se conturează un final de etapă. Este bine să te desprinzi rapid de aceia care nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu tine și de cei care se implică nepermis de mult în viața ta. De unii poți fi foarte surpins, pentru că vor avea reacții sau vor spune niște chestii de nebănuit. Fii precaut față de toată lumea din preajma ta și bazează-te numai pe tine și pe forțele tale. Ai nevoie de odihnă, retragere din forfota cotidiană și de a dialog cu tine însuți. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este deficitară. Discuții importante cu membrii familiei.  

Balanta
Zile în care ești nevoit să te întâlnești cu multă lume. Forfota din ultima vreme te va ajuta să iei decizii importante privitoare la relațiile socio-profesionale, dar și vizavi de relațiile familiale trebuie să pui lucrurile la punct. Unii vor dori să-ți asculte opiniile, să-ți ceară sfaturile, alții pur și simplu vor dori să asculte orice povestești. Este bine să fii selectiv în vorbe și în fapte, pentru că sunt șanse să gafezi. Final de etapă socio-profesională, decizii ferme privitoare la segmentul profesional în care lucrezi. Activități de bun augur împreună cu prietenii.

Scorpion
Relațiile cu străinătatea se vor evidenția printr-un final. Probabil că datorită ultimelor experiențe în care ai fost implicat alături de persoane străine sau datorită unei călătorii recente, hotărăști să pui punct unui capitol perimat. Sunt momente bune pentru a-ți schimba mentalitatea și sistemul valorilor morale și spirituale. Stai de vorbă cu oameni erudiți, lecturează cărți bune și reformulează-ți planurile și strategiile. Ești căutat de multă lume, fiind invitat la reuniuni importante cu efecte pe termen lung. Prieteni buni ai în preajmă.

Sagetator
Sunt zile în care ești nevoit să achiți facturi, taxe, servicii comune cu alții. Pe de altă parte se va încheia o etapă privitoare la câștigurile provenite de la și prin alți. Sunt șanse bune de ae rezolva chestiunile specifice moștenirilor, partajelor, documentelor financiare și relațiilor cu instituțiile financiare. Prudență și răbdare! Activitățile culturale pot fi frecvente. Rafinează-ți sufletul prin lecturi deosbite, prin vizionarea unor filme bune și prin dialoguri cu oameni erudiți. Planuri de călătorii și de studii. Multă forfotă în plan socio-profesional în a doua parte a săptămânii.

Capricorn
Relațiile parteneriale te solicită din plin în această săptămână. Discuții ample, decizii rapide, schimbări definitive atât în relația de cuplu, cât și în relațiile de colaborare profesională. Ceva se încheie, ceva începe. Fii prudent și evită deciziile luate în grabă sau sub primul impuls. Apar cheltuieli pe facturi, taxe, servicii comune cu alții. Verifică orice document financiar. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu străinătatea și planurile de călătorie. Discuții importante cu persoane străine. Vorbește cât mai puțin.

Varsator
Ești hotărât să schimbi ceva în programul tău de viață. Ai nevoie de a selecta prioritățile și de a introduce în mod constant în fiecare zi, momente de relaxare. Sănătatea este foarte vulnerabilă, astfel că vrei, nu vrei vei fi nevoit să te îngrijești corespunzător. Pe de altă parte, răscolirile sufletești se datorează conflictelor din zona profesională, conflicte pe care le simți, dar nu sunt vizibile, ele desfășurându-se, deocamdată în culise. Prudență, răbdare, toleranță! Partenerul de viață îți este alături și bine ar fi să-i acorzi atenție și încredere.

Pesti
Relațiile sentimentale îți solicită atenția. Este rost de discuții ample cu persoana iubită și cu copiii. Se finalizează o etapă, se deschide o alta. Este momentul să-ți remodelezi concepțiile privitoare la iubire și implicațiile ei. Permite-le celor dragi să-și rezolve treburile așa cum cred ei de cuviință, iar tu implicându-te numai la cererea lor expresă. Intervine rutina cotidiană pentru treburile gospodărești, dar și la serviciu se conturează sarcini de lucru noi. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile parteneriale și colaborările profesionale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii