Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru sâmbătă, 16 aprilie 2022. Se anunță cheltuieli pentru una dintre zodii în acest week-end

ro

16 Apr, 2022 07:59 1506 Marime text
HoroscopBerbec

Relațiile cu ceilalți par anoste la sfârșitul acestei săptămâni, însă este vorba despre faptul că fiecare are treburile sau gândurile sale. Pentru că este sărbătoare, este frumos și sănătos ar fi să profiți de asta. Lasă-te animat de gânduri mărețe și bucură-te de tot ce te înconjoară. Chiar dacă apar tensiuni sau situații controversate, cu puțin efort și bunăvoină le poți depăși cu brio.

Taur

Ești atras de mesele festive care abundă în aceste zile de weekend. Sărbătoarea momentului te predispune la activități de rutină alături de cei dragi. Însă, printr-un joc interesant al sorții, este posibil să desfășori și activități profesionale, de tipul celor de la locul de muncă sau pur și smplu să fii nevoit să mergi la serviciu așa pe nepusă masa. Se recomandă prudență, calm, răbdare!

Gemeni

Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce în preajmă persoane dragi, copii și prieteni vechi. Chiar dacă poate nu toate discuțiile sau situațiile sunt pe placul tău, poți depăși orice disonanță prin tact, diplomație și generozitate. Fiecare are problemele sale, astfel că evită să ai așteptări din partea cuiva. Tu dăruiește fără rezerve și ai încredere că totul îți va fi înapoiat la momentul potrivit.

Rac

Familia și locurile natale sunt preocupările tale principale din acest weekend. Vor exista și neînțelegeri, poate reproșuri, discuții aprinse în mod special cu persoanele vârstnice, dar cu răbdare și bunăvoință vei reuși să aplanezi totul. Este vremea amintirilor din copilărie și a depănării poveștilor de familie. Informațiile aflate îți vor fi de mare folos cât de curând.

Leu

Călătorii scurte și multe dialoguri cu personale din anturajul apropiat se conturează în zilele acestui final de săptămână. Sunt posibile neînțelegeri, discuții contradictorii și diverse obstacole în ceea ce îți planifici, dar sunt șanse de îmbunătățire a oricărei neplăceri. Energia sărbătoarii momentului te poate ajuta să înțelegi evenimentele în care ești implicat, dincolo de aparențe.

Fecioara

Cheltuiești mult în acest weekend, fie pe cele necesare traiului cotidian, fie pe cadouri și mofturi. Ambianța sărbătorii momentului te îmbie să pregătești bucate alese pentru cei dragi, dar îți va plăcea să-ți răsfeți și tu simțurile cu festinurile de sezon. Fii cumpătat în toate, pentru că există rsicul să cheltuiești prea mulți bani și prea multă energie vitală. Cei dragi îți sunt alături.

Balanta

Un weekend deosebit în care este bine să te retragi în locuri liniștite, să te gândești pe îndelete la tine și la planurile tale de viitor. Atmosfera de sărbătoare din preajma ta îți va aduce aminte de locurile copilăriei și de oamenii care, într-un fel sau altul, ți-au marcat existența. Bucură-te de tot ce ai și lasă-te purtat de evenimente. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că odihnește-te mult.

Scorpion

Zile bune la acest final de săptămână pentru odihnă, discreție și orientarea eforturile spre cele sfinte. Stările tale de spirit sunt amestecate, iar celorlalți le este dificil să-ți intre în voie. Cum toată lumea din preajma ta petrece într-un fel sau altul, ar fi bine să te alături și tu celor dragi, atât cât poți. Sănătatea este vulnerabilă, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine.

Sagetator

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă prieteni, dar și personaje noi. Evenimentele se succed cu repeziciune, astfel că la un moment dat îți poate părea dificil să ții pasul cu atâtea discuții sau acțiuni comune propuse de unii și de alții. Prudență, deoarece există riscul să apară controverse și neplăceri privitoare la sănătatea celor dragi. preocupări legate de hobby-uri.

Capricorn

Un sfârșit de săptămână în care vei fi înconjurat de multă lume. Pentru că este sărbătoare, toată lumea petrece și vei fi antrenat, fără să-ți dai prea bine seama, într-un carusel de stări, trăiri, senzații, emoții, dar și de evenimente greu de urmărit. Alege-ți cu grijă vorbele și faptele. Unii te urmăresc atent, sunt buni observatori, existând astfel riscul să ți se șifoneze imaginea publică.

Varsator

Zilele astea de weekend îți aduc aproape persoanele aflate în străinătate sau tu te hotărăști să călătorești în ținuturi îndepărtate. Bucură-te de atmosfera de sărbătoare, fii alături de cei dragi și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Gândurile neliniștitoare pot fi frecvente, însă le poți contracara privind numai partea plină a paharului. Prudență și măsură în toate!

Pesti

Finalul acestei săptămâni te predispune la cheltuieli și discuții ample privitoare la banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii. Chiar dacă este sărbătoare și toată lumea petrece cum se cuvine, ție îți va fi dificil să te desprinzi de materialismul cotidian. Relaxează-te, bucură-te de ce ai, lăsând deciziile și discuțiile importante pentru zilele următoare. Fii cumpătat în toate!

Articol preluat de pe astrocafe.ro


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii