Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru sâmbătă, 01 ianuarie 2022. Cum va fi prima zi din 2022 pentru fiecare zodie în parte

ro

01 Jan, 2022 10:58 1280 Marime text
Berbec

Sunt posibile intalniri si dialoguri cu sefii sau cu persoane importante oficiale. In functie de cum te prezinti, cum si ce anume vorbesti poti atrage atentia si sustinerea unei persoane influente in mediul socio-profesional in care activezi. Intr-un mod foarte interesant exista sanse sa ti se mareasca veniturile obtinute din munca defasurata la un serviciu sau chiar sa primesti o oferta noua de colaborare.

Taur

Foarte tensionate sunt relatiile cu ceilalti. Zilele acestea sunt posibile discutii legate de banii si bunurile folosite si administrate in comun cu partenerul de viata, dar si cu neamurile. Fii prudent, deoarece ai tendinta vizibila de a respinge tot ce vine din partea altora. Vin si lucruri deosebite catre tine: propuneri bune de colaborare sau cheltuieli comune cu altii de care sa beneficiezi și tu.

Gemeni

Sambata sunt posibile neplaceri in relatia cu partenerul de viata sau in relatiile profesionale. Esti probabil implicat in activitatea de la serviciu si crezi, ca si ceilalti procedează la fel ca tine. Fii mai intelegator si profita de zilele libere ale weekend-ului pentru a te odihni si detasa de cotidian. Duminica vor interveni aspecte financiare comune cu altii. Capitolului financiar esti vulnerabil.  

Rac

Sanatatea este vulnerabila, de aceea ingrijeste-te mai mult. Pe de alta parte, te preocupa treburile de rutină atât cele de la serviciu, cat si cele domestice. Recomandabil este sa nu depui eforturi mari. Duminica te vei simti mai bine. Relatiile parteneriale iti dau batai de cap, dar nu pune la suflet. Segmentul acesta de viata este greu de abordat prin forme conventionale.

Leu

Sambata, ecoul petrecerilor din ultimele saptamani te predispune la nostalgie, dar si la realizarea unor planuri pentru viitoarele ocazii de distractii. Ce te va tine pe loc are legatura cu veniturile de care dispui, deocamdata. Duminica se recomanda odihna. Organsimul va resimiti oboseala, existand posibilitatea ca afectiunile vechi să-ți creeze neplaceri. Alcatuieste-ti pe indelete programul saptamanii care se asterne încet, dar sigur.

Fecioara

Sambata este potrivita treburilor gospodaresti si dialogurilor cu membrii familiei. Sunt momente excelente pentru a trasa planuri domestice, alaturi de cei dragi. Duminica se intrezaresc situatii tensionate cu persoana iubita sau copiii. Fii prudent, deoarece se pot reitera discutii mai vechi pe teme comune, cum ar fi petrecerea timpului liber impreuna, cheltuielile pentru distractii sau pentru hobby-uri. Ocupă-te și de un hobby.  

Balanta

Primele două zile ale acestui an iți aduc in atentie relatiile cu persoanele apropiate și cu neamurile. Este posibil sa mergi in vizita la aceste persoane sau ei să vină la tine. Oricum, discutiile vor fi intense pe teme patrimoniale sau pe mosteniri. Începe să se accentueze axa financiara in perioada pe care o traversam. Se recomanda prudenta, discretie in vorbe si fapte. 

Scorpion

Tensiunile dintre tine si ceilalti persista si in aceste zile. Pe de o parte, este vorba despre bani si cheltuielile care trebuie făcute pentru traiul zilnic. Pe de alta parte, insa, personalitatea ta este in continua transformare si foarte greu iti intra cineva in voie. Relaxeaza-te, lasa deoparte grijile si evita implicarea in treburile celorlalti. Duminca ti-ar prinde bine o conversatie cu cineva apropiat.

Sagetator

Starile tale de spirit sunt schimbătoare si de aici, relatiile cu ceilalti sunt tensionate si pline de neprevăzut. Este foarte adevarat ca in sufletul tau este un vulcan care sta să erupă la cel mai mic stimul exterior, insa depinde numai de tine cum gestionezi toata aceasta energie astrala care te inconjoara. Duminica va fi nevoie sa faci câteva cumparaturi. Hoinareste prin magazinele preferate.

Capricorn

Sambata esti retras, iar aura de mister care te înconjoară va atrage multi admiratori in preajma ta. Ar trebui sa ții cont si de neplacerile existente in sfera profesionala, mai ales că zilele acestea poti afla solutii salavatoare in acest sens. Duminica, nivelul energiei vitale va creste mult, asa incat ar fi bine sa iesi in aer liber alături de cei dragi.

Varsator

Minunat ar fi daca zilele acestea ai sta departe de zgomotul cotidian. Oboseala isi va spune cuvantul, iar sanatatea iti va da semnale alarmante. Alcatuieste un program zilnic, in care sa alternezi orele de munca cu cele de odihna, sa te hranesti sanatos si sa dormi suficient. Gândurile legate de conflictele profesionale sunt accentuate. Sunt momente bune pentru a gasi rezolvari pentru orice situatie.

Pesti

Intalnirile cu prietenii si protectorii vor fi temele principale ale acestui weekend. La prima vedere esti încântat. Ar trebui sa te bazezi mai mult pe fortele tale si sa selectezi ce vine din partea altora. Ti se pot face propuneri deosebite de participare la actiuni colective, de aderare la idealuri mărețe. se va accentua dorința de implicare in asociatii, organizatii care susțin și ajută semenii. 

Articol preluat de pe Astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii