Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 8 noiembrie 2023. Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte pentru una dintre zodii

ro

08 Nov, 2023 08:13 1166 Marime text

Berbec

Ziua îți aduce evenimente in casa si in relatiile familiale. Se pare ca vei avea multe facut prin casa, gen curatenii, reamenajari sau reparatii majore. Exista si varianta sa te muti intr-o alta casa sau chiar intr-un alt oras sau tara. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa cu putin efort si deschidere sufleteasca vei depasi orice situatie ivita.

Taur

Se intrezaresc calatorii pe distante scurte, fie la rude sau prieteni, fie intr-o delegatie ivită din senin la serviciu. Prudență la drum, indiferent de mijlocul de locomotie ales. Recomandabil este sa vorbesti putin si sa eviti disputele pe orice tema. Avalanșa de informatii care vine spre tine in aceasta perioada te poate pune serios pe gânduri.

Gemeni

Sunt momente prielnice analizei bugetului si trasării unor planuri financiare pe termen lung. În sufletul tău există o temere legata de veniturile tale din activitatea desfășurată la serviciu, insa nu este fondata. E adevarat ca muncesti mult si deocamdata plata este fluctuantă. Ai incredere ca Universul îți croiește posibilitati noi de castig.

Rac

Ești pus pe treaba si nimeni si nimic nu iti poate tăia elanul de a te implica in mai multe treburi deodata. Energia de care dispui ar fi bine să o canalizezi catre activitati fizice specifice casei, grădinii sau sa mergi la o sala de intretinere corporală. Sunt momente prielnice pentru tratamente cosmetice, pentru inceperea unei diete sau pentru plimbări prin magazinele tale preferate.

Leu

Ar fi bine să stai in natură, departe de iureșul cotidian. Atat sufletul cat si trupul tau au nevoie de odihna si ingrijiri speciale. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent. Adopta o dieta, reformuleaza-ti programul zilnic si introdu mai multe momente de odihna si detasare de evenimentele vietii. Mediteaza in taina si tihna la ce se petrece in jurul tau si traseaza-ti noi planuri de viitor.

Fecioara

Se pare ca esti inconjurat de persoane prietenoase. Totusi gustul dulce-amar predomina in toate tipurile de relatii. Recomandabil este sa te bucuri de prezenta celorlalti, insa fii discret si nu iti divulgi intentiile sau planurile personale. Pot veni catre tine persoane noi, alaturi de care sa dezvolti prietenii pe termen lung. Pot izbucni conflicte din te miri ce.

Balanta

Se pot ivi evenimente sociale. Recomandabil este vii in întâmpinarea acestora si sa relationezi cu toata lumea. Ai tendința pronunțată de a riposta. Există șanse de a intra in conflict cu autoritatile sau cu sefii. Tine-ti firea si vorbeste putin si la obiect. De felul in care te prezinți astăzi depinde atât imaginea ta in ochii celorlalți, cât și poziția ta socială.

Scorpion

Tot ce tine de strainatate te preocupa in mod special astăzi. Fie ca este vorba despre o calatorie indepartata, fie ca faci planuri de studii pe termen lung, din astral primesti sustinere importanta. De retinut ca exista detalii ascunse vizavi de domeniile mentionate. Daca ai de sustinut examene sau probe, pregateste-te serios. Este o perioada excelenta de a-ti largi orizontul cunoașterii.

Sagetator

Detaliile legate de banii si bunurile pe care le detii in comun cu altii iti vor capta atenția. Se pare ca traversezi o perioada in care beneficiezi de suport material substantial din partea altora. Este adevarat ca astrele iti pregatesc posibilitati noi de castig de la si prin altii, insa ia in calcul si factorul neprevazut. Ar fi bine sa eviti ancorarea in lumea materiala si atașamentele nefondate.

Capricorn

Foarte animate sunt relatiile parteneriale astăzi. Sunt posibile discutii aprinse, importante si cu urmari pe termen lung. Fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie despre colaboratori sau parteneri de afaceri, ceea ce se prefigureaza acum vizavi de acestia va avea repercusiuni multă vreme. Renunta la colaborarile vechi si ai încredere că vor veni altele noi.

Varsator

Astăzi, oboseala este accentuată. Poate si pentru ca muncesti mult, fara pauze si fara sa tii seama de faptul ca te afli intr-o perioada in care tot ce tine de regimul muncii este suspus unor mari schimbări pe termen lung. Relatiile profesionale sunt disonante si cu greu se poate ajunge la un consens. Ofera-ti momente de liniste și de ingrijiri speciale.

Pesti

Liber la distractii si aventuri astăzi. Veselia de care dai dovada îi poate irita pe cei din jur, insa cu putin efort si bunavointa poti depasi neplăcerile ivite. Totusi, relatia cu persoana iubita este tensionata si chiar se poate ajunge la final. Ești tentat sa abordezi orice varianta de amor, aspect care nu se recomanda. Referitor la copii sunt posibile comportamente noi din partea acestora, in special mai multă independență.


Articol și foto preluate de pe astrocafe.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii