Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 3 noiembrie 2021. Cum influențează Luna în Balanță zodiile

ro

03 Nov, 2021 08:21 1379 Marime text


Berbec

O zi constructivă, cu o Lună împăciuitoare în Balanță, care te ajuta să fii echilibrat, concesiv și receptiv la mesajele primite de la cei din jur. S-ar putea că astăzi să se aplaneze unele conflicte sau să se rezolve probleme juridice care au tot fost tergiversate până acum. Veștile primite sunt bune, răspunsurile sunt afirmative și stabilești în sfârșit relații armonioase cu un colaborator cu care ai fost în conflict.

Taur

După câteva zile de tensiuni la locul de muncă, în care ai avut senzația că nimic nu iese bine, ziua de astăzi este că o gură de aer, în sensul că atmosfera devine calmă, activitatea se desfășoară fluent, iar colegii devin dintr-odată mult mai cooperanti și gata să te sprijine. Toate acestea îți conferă un sentiment de stabilitate și siguranță, foarte valoros pentru orice nativ Taur. Pe de altă parte, astăzi s-ar putea să primești și un dar sau o sumă de bani de la cineva drag.

Gemeni

O zi frumoasă, care aduce speranțe, conjuncturi pozitive și vesti bune. Reușești astfel să te detașezi un pic de contextul tensionat al zilelor trecute și să privești mult mai optimist și încrezător viitorul. Este o zi excelentă pentru iubire, creativitate și activități menite să te destindă. Cu alte cuvinte, nu e nevoie decât să te relaxezi și să lași lucrurile să se așeze de la sine. Vei fi surprins câte soluții vin pe acest fond de liniște și echilibru.

Rac

Îți vine inima la loc, după ce te-ai tot frământat din cauza instabilității materiale sau a unui impas financiar. Acum cooperezi excelent cu familia, faci echipă bună cu partenerul de viață și reușești să-ți faci un plan eficient pentru administrarea banilor. Mai ales că sunt posibile și niste câștiguri suplimentare, cu sprijinul sau la sfatul unor persoane apropiate. Totuși, dacă se pune problema stabilirii unui acord pe termen lung sau semnării unui contract, mai gândește-te.

Leu

E momentul să repari unele relații, care s-au deteriorat zilele trecute. Acum ești mai diplomat și conciliant, ba chiar reprezinți un factor de echilibru în anturaj sau în mediul profesional. Este o zi bună pentru discuții, negocieri și călătorii. De asemenea, poți rezolva cu succes niște probleme legate de documente. Însă dacă se pune problema unei alegeri importante în ce privește locul de muncă, ar fi bine să mai aștepți. Această zona este încă tensionată.

Fecioară

Abordezi cu înțelepciune și ingeniozitate toate chestiunile financiare, astfel că reușești, fie să-ți sporești veniturile, fie să îți gestionezi foarte eficient bugetul, astfel încât să elimini orice risc de pierdere. Se pot ivi unele oportunități la locul de muncă, de care ar fi bine să profiți, pentru că și acestea pot facilita accesul la niste câștiguri, care nu sunt foarte mari, dar îți prind bine.

Balanță

Luna iți traversează zodia și iți aduce ipostaze benefice, echilibru, diplomație și prudență. Practic, ești invitat să abordezi toate relațiile cu delicatețe, să ții cont permanent de sensibilitatea celor din jur și chiar să încerci să repari unele relații de prietenie care au avut de suferit. Este o zi a reconcilierilor, a consolidării unor relații și a rostirii unor adevăruri, care au fost spuse doar pe jumătate până acum.

Scorpion

Pentru tine, este o zi a retragerii în sine, a analizei unor date și informații, eventual a strategiilor de atac, în ce privește ambițiile profesionale și financiare. Cert este că acum ambițiile tale sunt foarte mari, nu ai de gând să lași pe nimeni și nimic să-ți stea în cale, prin urmare ai nevoie de un plan de acțiune foarte bine gândit, până în cel mai mic detaliu. Cu alte cuvinte, o zi numai bună pentru a te replia și a acumula toate datele de care ai nevoie pentru a-ți atinge scopurile.

Săgetător

Luna în Balanță este prietenoasă și sociabilă, ceea ce înseamnă că astăzi comunici armonios cu toată lumea, poți să-ți faci noi cunoștinte sau poți să găsești aliați pentru proiectele tale, cu mare ușurință. Cu alte cuvinte, ești foarte carismatic și convingător, așa că nu e nevoie decât să le împărtășești celor din jur intențiile tale, pentru că aceștia să își declare imediat intenția de a te sprijini. În zona financiară există însă în continuare tensiuni, așa că e nevoie de prudență.

Capricorn

Ai ocazia acum să te reabilitezi în fața șefilor, să-ți crești credibilitatea și imaginea în mediul profesional în care activezi. Pentru asta, e necesar să te uiți cu atenție la resursele și mijloacele pe care le ai la dispoziție și să le folosești cât mai eficient cu putință. Se pare că beneficiezi și de sprijinul unor persoane discrete, care fie te recomandă undeva, fie te susțin în fața șefilor. În concluzie, o zi cu beneficii de imagine și poate chiar cu beneficii materiale.

Vărsător

Atmosfera zilei de astăzi este una relaxată și calmă. Tendința predominantă este de a te gândi foarte mult la viitor, la obiectivele și aspirațiile pe care le ai, la mijloace de elevare, prefectionare și evoluție pe toate planurile. Sunt favorizate relațiile cu străinătatea, călătoriile, negocierile pe marginea unor colaborări sau asocieri și demersurile juridice. Pe de altă parte, beneficiezi de sprijinul sincer și onest al prietenilor, în tot ce-ți propui.

Pești

Astăzi ești interesat de resursele materiale ale altora și de modul în care ai putea beneficia de ele. Este o zi în care te preocupă conservarea averii și stabilirea unor noi reguli de cooperare în cadrul unui parteneriat. Ai șansa de a primi suportul cuiva, eventual financiar, în derularea unui proiect profesional. Așadar, la finalul zilei s-ar putea să ai mai mulți bani în portofel sau să fi rezolvat o problemă costisitoare.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii