Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 3 ianuarie 2024. Datorită contextului de astăzi, locul de muncă și activitatea aferentă acestuia au prioritate pentru una dintre zodii

ro

03 Jan, 2024 08:12 1201 Marime text

Berbec

Imboldurile astrale sunt foarte mari pe zona relatiilor parteneriale si a colaborărilor. Unele relatii se vor destrăma definitiv, făcându-se un loc veritabil pentru altele mult mai profitabile. Cu toate ca pare greu sa te desprinzi de unii colaboratori sau in unele cazuri de partenerul/ partenera de viata, bine este sa asculți sfaturile inimii tale.

Taur

Datorită contextului de astăzi, locul de muncă și activitatea aferentă acestuia au prioritate. Se anunță multă forfotă, relatii colegiale disonante si discutii interminabile. Recomandabil este sa te ocupi doar de treburile tale si sa eviti provocarile celorlalti. Sanatatea este foarte vulnerabila, de aceea fii prudent și îngrijește-te.

Gemeni

Pentru tine astrele pregătesc petreceri si chef de amor astăzi. Poti organiza petreceri sau reuniuni pentru cei dragi, dar si tu la randul tau poti primi invitatii in acest sens. Fii prudent, deoarece exista o tendinta de a exagera in multe privinte: mancare, bautura, relatii sentimentale, petreceri. Copiii sunt o alta provocare a zilei.

Rac

Ai multe si mărunte de facut astăzi acasa. De la curatenii generale, reamenajari interioare sau ale grădinii, pana la dialoguri importante cu membrii familiei. Fii atent la reparatiile necesare spatiului locativ, deoarece sunt ascunse si greu de remediat. Se poate pune problema vanzarii sau achizitionarii de bunuri patrimoniale.   

Leu

Se pare ca vei fi mai mult pe drumuri. Intalnirile si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat vor fi frecvente, indiferent ca-ti place sau nu. Momentele placute, mai mult sau mai putin, se vor derula pe rand, lasand in urma lor un gust dulce-amar. Sunt momente bune pentru a lamuri situatii mai vechi și pentru a afla informatii folositoare.

Fecioara

Banii si bunurile materiale dobandite prin munca proprie sunt aspectele care te preocupa cel mai mult astăzi. S-ar putea sa afli vesti interesane legate de salarizarea si conditiile locului de munca la care activezi sau poti primi oferte de munca destul de avantajoase. Fii prudent si nu da cioara din mana pe vrabia de pe gard. 

Balanta

Ziua este potrivit pentru a te ocupa atat de trupul, cat si de sufletul tau. Mergi la o sala de gimnastica, la un cabinet de cosmetica sau pur si simplu plimba-te in aer liber si bucura-te de tot ce te inconjoara. Esti un bun si fascinant povestitor deocamdata, de aceea fii prudent si dozează informatiile oferite celorlalti.

Scorpion

Evita forfota cotidiana si prezenta celorlalti. Senzatia ca ceva se petrece in anturajul tau fara știrea ta este la cote inalte, rezultand de aici un ocean de emotii. Analizeaza pe indelete evenimentele si personajele cu care ai de-a face si alcatuieste planuri de schimbare a directiei in viata. Primesti informatii extraordinare pe cai neobisnuite.

Sagetator

Sunt posibile vizite surpriza din partea unor cunostinte vechi, de care nu ai mai auzit demult. Fii deschis si primeste-ti oaspeții cu drag. Vei afla informatii, sfaturi si solutii foarte bune pentru situatiile cu care te confrunți in prezent. Pe de alta parte, se recomanda prudenta, intrucat unele persoane din anturajul tău te pot trăda.

Capricorn

Iesirile la rampă îți sunt favorizate astăzi se pare ca iti va oferi un adevarat festin regal in acest sens. Vei fi nevoit sa faci fata unor demersuri sociale, care te vor pune la treaba, te vor scoate din casa si oricum iti vor modifica planurile personale. Raspunde provocarilor sociale si fii prezent la orice eveniment.

Varsator

Astrele iti recomanda detasare de material si deschidere catre latura spirituala a vietii. Sunt momente excelente pentru vizitarea muzeelor, vizionarea pieselor de teatru sau pentru a merge la concerte deosebite. Este accentuata componenta educationala, asa incat vino in intampinarea momentului si intoarce-te la stadiul de învățacel. 

Pesti

Se anunta castiguri provenite de la altii. Gândește-te la investitii, pentru a pune ordine in banii si bunurile pe care le detii cu altii sau pentru a te ocupa de mosteniri. Exista riscuri ascunse in acest segment de viata, asa incat ia-ti masuri de precauție. Verifica documentele financiare și evita asocierile in afaceri cu persoane putin cunoscute.


Articol și foto preluate de pe astrocafe.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii