Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 29 septembrie 2021

ro

29 Sep, 2021 07:18 1983 Marime text
Berbec

Astrele iti recomanda pentru astazi treburile gospodaresti. Poti face mai usor curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare. Se pot ivi neintelegeri in relatiile cu membrii familei, dar cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine. Nostalgia copilariei te va cuprinde pe neasteptate, oferindu-ti un farmec aparte. Programeaza-ti o vizita in locurile natale sau stai de vorba cu o ruda apropiata. 

Taur

Prietenii apropiati iti sunt alaturi inca de la primele ore ale zilei. Sunt posibile intalniri si dialoguri surpriza, insa toate au rostul lor. De retinut informatiile primite astazi, deoarece iti vor fi de folos in plan profesional. Sunt momente bune de a te ocupa de studii scurte sau de a te inscrie la cursuri. In a doua parte a zilei se intrezaresc mai multe drumuri in scopuri diverse. Fii prudent in privinta sanatatii si a locului de munca!

Gemeni

O zi cu preocupari financiare. Ori primesti cadouri sau recompense, ori afli vesti legate de salarizarea de la un loc de munca. Pe de alta parte, bine ar fi sa iti verifici situatia bugetului de venituri si cheltuieli si sa eviti speculatiile de orice fel. Energia vitala fluctueaza destul de mult, asa incat ocupa-te doar de treburile de rutina. Spre seara rezerva-ti momente pentru plimbari in aer liber sau lecturi spirituale.

Rac

Astazi ar trebui sa te simti minunat. Sunt momente bune de a te ocupa doar de tine si de treburile tale. Tratamentele cosmetice, inceperea unei diete de sezon, inscrierea la cursuri de dezvoltare personala si relationala sau schimbarea garderobei sunt cele mai potrivite activitati. Atentie la tendinta de a cheltui peste masura! 

Leu

Sufletul tau are nevoie de o minivacanta, mai ales departe de forfota vietii cotidiene. Sunt momente bune pentru a privi atent si obiectiv tot ce se petrece in jurul tau. S-ar putea sa descoperi mici conflicte in relatiile cu cei apropiati. Evita provocarile si traseaza-ti noi planuri de viitor. Sanatatea este vulnerabila pe stomac si secundar pe aparatul osos. Foloseste doar remedii naturiste si odihneste-te mai mult.

Fecioara

Ziua este caracterizata de relatiile cu prietenii si protectorii. Sunt momente bune de a lua legatura cu cei pe care nu i-ai vazut de mult. Dialogurile contradictorii vor fi frecvente. Fii prudent, evita provocarile si nu iti divulga planurile de viitor. Cineva care te protejeaza iti poate oferi informatii pretioase legate de conflictele mocnite din sfera profesionala. Ia aminte la ce ti se spune si incearca sa pui in aplicare sfaturile primite.

Balanta

Domeniul profesional iti poate da batai de cap astazi. Un sef te poate chema la raport, insa cu prudenta si discernamant vei reusi sa depasesti momentele tensionate. Totusi, imaginea ta in ochii celorlalti are de suferit, asa incat remediaza situatia cat mai repede. In a doua parte a zilei, membrii familiei iti vor solicita ajutorul. Recomandarea astrelor este sa iti orientezi eforturile catre casa si implicatiile ei.

Scorpion

Astazi esti preocupat de relatiile cu strainatatea sau, functie de caz, de studiile universitare. Poti primi vesti alarmante legate de aceste teme, dar sunt momente pasagere pe care le vei rezolva usor, asa cum iti doresti. Pe de alta parte, dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Spre seara viziteaza o galerie de arta, un muzeu sau lectureaza o carte spirituala. Fii prudent in privinta sanatatii.

Sagetator

Taxele, impozitele si relatiile cu institutiile financiare sunt vizate de astre pentru tine. Este o zi buna de a-ti achita datoriile si de a-ti pune ordine in documentele legate de bani si bunuri patrimoniale. S-ar putea sa descoperi unele nereguli, dar le vei putea remedia cu usurinta. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala fluctueaza. In dupa-amiaza zilei stai de vorba cu un prieten drag.

Capricorn

Bine ar fi ca astazi se te ocupi de relatiile parteneriale si de proiectele comune cu altii. Ar putea iesi discutii aprinse, dar se va cadea la pace pana la urma. Totusi, exista in preajma ta relatii sau colaborari care nu te mai reprezinta, astfel incat ar trebui sa te gandesti pe indelete si sa iti pui ordine in acest segment de viata. Spre seara organizeaza o cina romantica pentru partenerul de viata sau o mica agapa pentru cei dragi.

Varsator

O zi cu multa forfota la serviciu. Colegii iti pun bete in roate, asa incat bine ar fi sa te bazezi doar pe fortele tale. Exista conflicte mocnite in sfera muncii pe care ar trebui sa le ai in vedere. Pe de alta parte, sanatatea este vizata pe segmentele aparatului digestiv, in special stomac si secundar pe sistemul osos. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Dozeaza-ti eforturile si alterneaza orele de munca cu cele de odihna.

Pesti

Pentru tine sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby. Creativitatea este accentuata, asa incat valorifica-ti talentele si ofera-le celor dragi posibilitatea sa se bucure de ele. Relatiile sentimentale pot cunoaste suisuri si coborasuri, dar sunt momente pasagere. Altii vor avea de-a face cu copiii si problemele lor. 

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii