Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 23 martie. Ce rezervă astrele

ro

23 Mar, 2022 08:07 1082 Marime text
Horoscop

Berbec

Poti fi astazi destul de exigent cu cei din jur asa ca, daca vrei sa ai parte de relatii armonioase, ar fi cazul sa mai scazi din pretentii. Poti avea o sensibilitate aparte, care face ca orgoliul tau sa fie amenintat la cel mai inofensiv cuvant. De aceea, e bine a nu fii suspicios cu ceilalti si sa nu vezi intentii ascunse acolo unde chiar nu exista. Incearca sa-ti pastrezi buna dispozitie, mai ales ca ai abilitatea de a aduce orice discutie in punctul in care vrei tu. E bine sa fii cat mai mult in contact cu oamenii, pentru ca singuratatea te predispune la caderi de energie si la stari melancolice.

Taur

S-ar putea sa ai astazi o problema cu oamenii, cu viata, cu soarta, poate chiar cu Dumnezeu. Poate fi o zi a intrebarilor, a cautarii unor raspunsuri. Sursa framantarilor tale pare a fi o nemultumire legata de ceea ce primesti. Poate ti se pare ca ti se da prea putin si ca tu ai fi meritat mai mult. In acest context, mintea ta este alerta si lucreaza. O serie de prieteni sau de persoane de incredere s-ar putea sa nu se comporte la cel mai inalt nivel fata de tine. Deocamdata, e bine sa observi, sa tragi concluzii si sa le tii pentru tine. Ramai prudent in afirmatii!

Gemeni

Pentru tine pare a fi o zi a veseliei si a relatiilor. Parca simti ca plutesti, esti in elementul tau in cercul de prieteni, in mijlocul oamenior. Esti plin de initiativa asa ca probabil iti va fi destul de greu sa te abtii si sa nu iei cuvantul, chiar si neintrebat. Cu abilitatile tale de comunicator, poti avea astazi pe oricine la degetul cel mic. Atentie insa la serviciu! E bine sa nu dai curs provocarilor. Esti foarte sensibil in ceea ce priveste reputatia, asa ca s-ar putea sa ai impresia ca cineva incearca sa-ti sifoneze imaginea. Inainte sa dai replica, fii sigur ca nu exagerezi!

Rac

S-ar putea sa fii nevoit sa renunti astazi la niste asteptari in ceea ce priveste proiectele profesionale sau conditiile de munca. Pur si simplu, daca intampini blocaje, e bine sa accepti ca nu e timpul potrivit pentru ca anumite lucruri sa se intample. De asemenea, e bine sa constientizezi ca unii colegi nu pot fi scosi din ritmul lor si ca, daca ii critici, nu reusesti decat sa te incarci pe tine cu emotii negative. E bine sa te ocupi astazi de sanatatea ta, mai ales ca imunitatea nu este punctul tau forte. Incearca sa intelegi de ce anume te-ai ales cu o afectiune, in ce zone ale vietii ai probleme, care ganduri gresite te-au adus in aceasta stare.

Leu

Luna in Sagetator iti da astazi forta sa iti impui ideile. Tot ce spui, spui din suflet, ai puterea de a convinge prin siguranta pe care o emani. Oamenii te cred pe cuvant pentru ca lasi impresia ca tu crezi 100% in vorbele tale. Practic, esti astazi un seducator si un manipulator al sentimentelor celorlalti. Cam umbli insa cu jumatatile de masura. De aceea, daca ai de facut afirmatii sensibile e bine sa cauti contextul si momentul oportun sa spui tot ce ai pe suflet. Altfel, cu toata diplomatia ta, s-ar putea sa scapi ceva inoportun. Si, cum zice cronicarul, cuvantul odata rostit, nu-l mai poti lua inapoi.

Fecioara

Astazi e posibil sa ai parte de niste nemultumiri legate de patrimoniu. Mai pe scurt, ar fi vorba despre ganduri negre. E bine sa nu-ti lasi mintea sa te controleze, ci sa o controlezi tu pe ea. Altfel, vei face tot felul de scenarii legate de siguranta personala si a familiei: ca nu ai destul, ca nu poti face niste plati, ca poti pierde un bun sau o proprietate. Daca ai de facut o tranzactie, de exemplu, s-ar putea sa te temi ca vei fi tras pe sfoara, ca nu va iesi bine, ca nu vei castiga destul etc. E bine sa tu te lasi coplesit de frica si sa ai incredere ca de ce ti-e frica, nu scapi! Astazi nici gandirea pozitiva nu te ajuta, pentru ca tot vei avea indoieli. Cel mai bine e sa nu te gandesti deloc si sa lasi lucrurile sa se intample!

Balanta

O zi extrem de agitata pentru tine, in care s-ar putea sa tresari la aflarea unor vesti.  Dinspre zona profesionala apar acum niste restrictii sau blocaje. Ai mare grija la actele si documentele care iti trec prin mana, pentru ca risti sa comiti greseli din neatentie, deci din cauza vitezei. Consumul nervos intens ar putea sa iti aduca si probleme de sanatate, indeosebi in zona capului: dureri de cap, migrene, probleme cu dintii sau cu ochii. Mare grija si in trafic, pentru ca lipsa de concentrare poate atrage situatii neplacute si chiar accidente. Pe de alta parte, te bucuri de sprijinul partenerului de viata. Incearca sa stai cat mai mult de vorba cu jumatatea ta pentru a-ti lua doza necesara de oxigen!

Scorpion

Cheltuieli neprevazute s-ar putea abate astazi asupra ta. E posibil ca persoana iubita si copiii sa aiba nevoie de sprijinul tau. Asa ca daca tot trebuie sa dai un ban, macar da-l cu draga inimia si ai incredere ca o sa-ti vina inapoi pe alta parte! Mai mult, daca trebuie sa dai, bucura-te ca ai de unde! Din sfera profesionala pot veni vesti bune legate de anumite recompense care ti se pregatesc. Pune-ti talentele la bataie, fa-ti curaj sa te afirmi si vei reusi sa atragi atentia cui trebuie. Daca te apreciezi si esti convins ca meriti mai mult, iti creezi culoare favorabile pentru ca lucrurile sa se intample intocmai.

Sagetator

Luna este la tine acasa. Pe de o parte, esti in verva, ai toate instrumentele la indemana pentru a comunica usor si a-ti atinge obiectivele. Poti face impresie buna, prin simpla prezenta esti un factor de buna dispozitie. Pe de alta parte, ai ceva pe suflet. In familie, lucrurile nu stau intocmai dupa cum ai vrea tu. De aceea, e bine sa fii mai flexibil si mai tolerant cu cei de acasa. Trebuie sa intelegi ca fiecare are viata lui si sa respecti libertatea fiecaruia. Daca te cramponezi de niste fixuri pe care le ai, sa nu te miri ca atragi niste pagube in casa, ca obiectele din jurul tau se defecteaza.

Capricorn

Luna in Sagetator te face astazi sa vezi atat jumatatea plina, cat si jumatatea goala a paharului. Ideile care iti trec acum prin minte parca nu au o finalitate, e ceva ce nu se leaga. Pe baza constatarilor, ajungi sa iti faci griji si sa vezi in fata ochilor doar lipsa de orizont. De fapt, iti este testata credinta. Evenimentele iti demonstreaza ca nu merita sa ramai pe taramul fricii si al indoielilor. Te pot binedispune vesti legate de conditiile de locuit sau de posibilitatea de a face o investitie. In plus, relatiile de familie armonioase iti abat gandurile de la scenariile negative. Acorda cat mai mult timp celor dragi si starii tale de sanatate, pentru ca te poti simti devitalizat pe fondul oboselii si al imunitatii scazute!

Varsator

Unii prieteni isi pot arata astazi adevarata lor fata. Mai ales daca ai dat bani cu imprumut sau asteptai o plata, lucrurile ar putea lua o intorsatura nefavorabila. E momentul sa tragi concluzii in ceea ce priveste apartenenta ta la anumite grupuri sau asociatii. Cam e timpul sa pastrezi langa tine doar oamenii de perspectiva si sa nu pierzi timpul cu cei care doar profita de pe urma ta. Oricum, noi oportunitati te astepata. Poti purta chiar azi discutii legate de anumite proiecte, poti primi invitatii si poti fi propulsat in fata. Accepta provocarile!

Pesti

S-ar putea sa fii cam tafnos, cam greu de digerat pentru persoanele din jur. Mai ales daca ai o functie de conducere, risti sa-ti exerciti autoritatea in mod abuziv. Astrele te atentioneaza sa ramai obiectiv si sa nu exagerezi cu pretentiile! Poti pune foarte usor presiune pe ceilalti, iar asta poate insemna ca de fapt pasezi responsabilitatea. Tine cont ca astazi chiar tu esti cea mai potrivita persoana sa dezlege mai ales incurcaturile financiare. Asa ca nu astepta sa ia altii initiativa. Actioneaza! 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii